• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV nin ogluma davranışları

KV ile bu konuyu ben mi konuşsam yoksa eşime mi konuştursam arkadaslar ?
Kız git konuş neyi bekliyorsun sen taciz ediyorsun yavrumu seni dava ederim bile de gözü korksun , dudaktan öpmek ney ya yalamak bide iğrenç kızıma özel bölgeleri anlattım ama böyle konular oldukça tekrarlıyorum iyice paranoyak olucam sonunda.

Bu inanmayan ebeveynleri aklım almıyor.Küçük yaşta üvey babası tarafından tacize uğrayan ve buna annesi inanmayanlar var malesef.Bence sizinki de bir nevi taciz.Babasının inanmaması sinir bozucu.O küçücük çocuğun travmasını düşünmek istemiyorum.Babaannenin de kapatılması lazım tımarhaneye.Gerekirse tehdit edin hem kv yi hem kocanızı polise giderim diye.Hiç hafife alınacak bir konu değil.
Üvey babadan öte veriler şunu gösteriyor bu daha gizlenemeyenleri öz babaların tecavüz ve taciz oranı Türkiye'de üvey babalara oranla daha yüksek aradaki farkta baya var yani olaya üvey baba diye bakilmamali insan olup olmamakla alakalı ....ben kızımın öz babasının sapik bazı şeylerini yakalamıştım Google aramalarda ... kayinvalide, baldız bilmem neyi diye...dahada bakamadım midem elvermemisti o an fırlattım telefonu baksam daha ne çıkacaktı kim bilir

Üvey babadan öte veriler şunu gösteriyor bu daha gizlenemeyenleri öz babaların tecavüz ve taciz oranı Türkiye'de üvey babalara oranla daha yüksek aradaki farkta baya var yani olaya üvey baba diye bakilmamali insan olup olmamakla alakalı ....ben kızımın öz babasının sapik bazı şeylerini yakalamıştım Google aramalarda ... kayinvalide, baldız bilmem neyi diye...dahada bakamadım midem elvermemisti o an fırlattım telefonu baksam daha ne çıkacaktı kim bilir
Doğru haklısınız.İnsan sapık oldu mu öz üvey dinlemiyor.ki küçük yaşta öz kuzenim tarafından tacize uğrayan biriyim...O yüzden midem bulanıyor,nefret kusuyorum böyle mahlukatlara.

O babaanne müsveddesinden uzak tutun çocuğunuzu.
Münasip bir dille haddini de bildirin.
Oğlumu bensiz görmeyeceksin ama fırsat bulur bir daha bu tip hareketlere yeltenirsen seni polise şikayet ederim deyip gözünü korkutun.
Çocuğunuz büyük ihtimalle yaşadığını/gördüğünü anlatıyor.

kv nizi arayıp sorun ve bir güzel hakkından gelin
3,5 yaş çocuğu kafadan atmayı bilmez
asıl yalıyor oğlum göster diyin bakalım ne diyecek nasıl gösterecek
babası ile mi gidiyordu kv ye

Doğru haklısınız.İnsan sapık oldu mu öz üvey dinlemiyor.ki küçük yaşta öz kuzenim tarafından tacize uğrayan biriyim...O yüzden midem bulanıyor,nefret kusuyorum böyle mahlukatlara.

Bugün hürriyette okudum adam 3 kızinada 20 yaşlarina gelene kadar tecavüz etmis. Kızlar mahkemeye vermişler. Benim babam üvey .Ama böyle haberleri görünce ; bunları şeyinden taksim meydanına bir vinçle asacaksın der.

Bız yeni nesil anneleri daha cesuruz ve bilgiliyiz çocuklarımız Allah korusun böyle bir şey yaşasa dahi gelip bize anlatabilirler bizde ortalığı yıkarız Rabbim yaşatmasın bende öz amcamın tacizine maruz kaldım ve o sapıkça bakışları benim korkudan uyuyor numarası yapmam korkudan terlemem vs en huzurlu olduğum anlarda dahi canımı sikabiliyor aklıma gelince ...misal ben o gün üstümü değiştirirken kapı aralikliydi hemen alt pijamami giyerim diye düşünmüştüm saniyede ama o pisliğin beni takip edip beni izleyeceğini nerden bileyim ..anneme söyledim annemde bana niye kapiyiı ortmedin diye azarladı sende suç dedi. daha ilkokul 1 e ancak gidiyorumdur öyle deyince utanç ve suçluluk duygumu anlatamam işte sırf bu yüzden yine beni suçlayacak diye maruz kaldığım hiç bir tacizi anneme söyleyemedim ...biz o cahil annelerden olmayacağız insallah ..yazıklar olsun annemede diyesim varda işte ne bileyim

Konu sahibi
Acaba kv sürekli kendi dudaklarını yaşıyor da oğlunuz da babaannesinin taklit ediyor olabilirmi?
Aklıma bunu çocugavyapmış olacagı gelmedi ilk.
Cocuk eger babaannem beni böyle öptü dediyse bu uydurulacak bişey değil. Yapan insanlar var. Cocugu yalnız bırakmayın

Tabi ki olayı takibe alın ama benim oglum yalan söylemez demeyin.
Yeğenim o yaştayken anneme gelip "babam sopayla dövüyor beni" demişti ki eniştem yeğenim öksürürse bile özel hastanelere para döken biri.
Bir süre sonra gitmiş ablama "annenannem beni sopayla dövdü" demiş. 😅 şimdi genç kız. Hala anlatır güleriz.
Yaratıcılık, yaşları gereği hat safhada.

Gözünüz üstünde olsun elbette, ama 3.5 yaşında bir çocuğun her dediğine kesin gözüyle bakmamak lazım.

Back
X