• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV nin ogluma davranışları

İyi geceler hanımlar KV bize çok yakın oturuyor sürekli gelir giderdi son bir aydır aramızdaki bazı tadsizliklardan dolayı görüsmuyorum,
oğlum bir kaç gündür dilini sağa sola sallama hareketi yapıyor nereden gördün oğlum bunu diyorum babaannem öyle yapıyor diyor , o hareketin yanlis olduğunu söyledim oğluma , bugün gene aynı hareketi yapıyordu oğlum o hareket yanlış yapma öyle diye gene anlatiyordum oğluma , oğlum dediki durduk yere ama babaannem bana öyle yapıyor dedi ,ne yapıyor oğlum sana diyorum beni ağzımdan öpüyor , ağzımı yaliyor dedi, şok oldum babası da vardı çok moralim bozuldu babasına diyorum annen böyle nasıl yapar diye çocuk o ne olsa babaannesinin üzerine atıyor diyor, ama daha önce hiç çocuk böyle birşey demiyordu bana , babaannesin den. Uzaklaştiktan sonra bunları bana soylemeye başladı ,ben oğluma inanıyorum ama babası inanmıyor bu durumda ne yapmalıyım ? Çocuğum 3 buçuk yaşında
Yorumlarda bazı kişiler yalan söylüyordur babanne yapmaz falan demiş. İşte buntarz düşünen anne baba zihniyeti oldugu için istismara uğrayan çocuklar söylediklerinde yaşadıklarını ya azarlanır yalan söylüyorsun deniliyor yada anne babanın kendisine inanmıcağını düşündüğü için sessiz kalıyorlar. 3 buçuk yaşında ki çocuk yalan söylemeyi bilmez. Hayal gücünü kullanarak bazı durumlar abartılarak yada yanlış anlatabilir ama bu ağızı yalamak ağzından öpmek kadar iğrenç bi davranışı çocuk kafasındam kuramaz.

Tek yapmanız gereken lütfen pedagog ile görüşün. En iyi cevabı o size verecektir.

Ve lütfen peşini bırakmayın. Hergün tonlarca çocuk istismar ediliyor. Siz dair çocugunuzun dudağından öpmeyin bu davranışı normalleştirmesin kafasında.

Daha önce dudağından öptüğünü gördüm bir defa kızdım bir daha görmedim ama yaladigini ilk defa duyuyorum oğlumdan , emzirme döneminde ise cocuguma goguslerini açıp göstermişligide olduğunu bildiğim için beklerim ondan bu hareketleri
şimdi iş değişti, o zaman üzerinde durun bu durumun, yalnız görüştürmeyin o halde :KK43:

Benim arkamda eşim durmuyor annesi söz konusu olduğu için , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gitsem kavga etsem ikisi bir olup benim üzerime geleceklr biliyorum, ne yapacağımı şaşırdım

Bu çok ciddi bir durum.
Hatta suç
Eşinizin arkanızda durmasına gerek yok
Siz oğlunuzun arkasında durun dimdik

yani allahaşkına babaannesi neden öyle yapsın, çocuklarınıza inanın ama babaannesi de neden ağzını yalıyomuş diye de duşunun.
babaannesi buyuk ihtimalle kendisi yalanıyodur çocuk ondan taklidini yapmıştır.
babaannesi tuhaf bir kadınsa çocuğu psikologa göturun ama bence bu çok gerçekdışı ya.

Bu tür olaylara yalandır diye yaklaşılmaz.
Torununun altını değiştirirken pipisini öpen babaanneler var.

İyi geceler hanımlar KV bize çok yakın oturuyor sürekli gelir giderdi son bir aydır aramızdaki bazı tadsizliklardan dolayı görüsmuyorum,
oğlum bir kaç gündür dilini sağa sola sallama hareketi yapıyor nereden gördün oğlum bunu diyorum babaannem öyle yapıyor diyor , o hareketin yanlis olduğunu söyledim oğluma , bugün gene aynı hareketi yapıyordu oğlum o hareket yanlış yapma öyle diye gene anlatiyordum oğluma , oğlum dediki durduk yere ama babaannem bana öyle yapıyor dedi ,ne yapıyor oğlum sana diyorum beni ağzımdan öpüyor , ağzımı yaliyor dedi, şok oldum babası da vardı çok moralim bozuldu babasına diyorum annen böyle nasıl yapar diye çocuk o ne olsa babaannesinin üzerine atıyor diyor, ama daha önce hiç çocuk böyle birşey demiyordu bana , babaannesin den. Uzaklaştiktan sonra bunları bana soylemeye başladı ,ben oğluma inanıyorum ama babası inanmıyor bu durumda ne yapmalıyım ? Çocuğum 3 buçuk yaşında
Babaannesine sorun böyle bişeymi yapıyosunuz öyleyse yapmayın ayıp denen bişey var diye

Çocuk yalan söylemiyo bence babaannenin yanına göndermeyin

Tam cinnetlik bir konu.Benim kizlarim daha 1 2 yaslarindaydi esimin ailesi dudaktan öptü nevrim dönmüş!Kendimi nasıl sıktım kendimi esime patladım o nee lannn diye onlarin yanında yasakli olduğunu üstüne basa basa söyledim şükür bir daha görmedim.Sizde madem eşinize dediniz simdi kvye diyin.Oglum böyle söylüyor doğru mu bilmem ama yasak hareket bu cok yanlış diyin.

KV ile bu konuyu ben mi konuşsam yoksa eşime mi konuştursam arkadaslar ?
Oooo. Siz de bu korkaklık varken çocuğunuza daha çok şey yapar kv.
Annesiniz siz, çocuğunuz için gerekirse kvyi kocayı yakmanız gerekir.
Siz hala whatsappa mı yazsam, kv ye mi söylesem, kocişimi nasıl kızdırmasam derdindesiniz.

Oooo. Siz de bu korkaklık varken çocuğunuza daha çok şey yapar kv.
Annesiniz siz, çocuğunuz için gerekirse kvyi kocayı yakmanız gerekir.
Siz hala whatsappa mı yazsam, kv ye mi söylesem, kocişimi nasıl kızdırmasam derdindesiniz.
Ne alakası var korkaklikla , eşimle zaten kavga ettim bu yüzden şimdi annesinin bir daha böyle yapmaması için ne etkili olur nasıl davranmalym onu danışmaya çalışıyorum sizlere , tabiyki de oğlumu koruyup kollayacagim ve bunun üstünü kapattirmayacagim

Bu inanmayan ebeveynleri aklım almıyor.Küçük yaşta üvey babası tarafından tacize uğrayan ve buna annesi inanmayanlar var malesef.Bence sizinki de bir nevi taciz.Babasının inanmaması sinir bozucu.O küçücük çocuğun travmasını düşünmek istemiyorum.Babaannenin de kapatılması lazım tımarhaneye.Gerekirse tehdit edin hem kv yi hem kocanızı polise giderim diye.Hiç hafife alınacak bir konu değil.

Oglunuzla eşinizi doktora götürün. Öncelikle eşinizin çocuğunu dinleyip inanmayı öğrenmesi lazım. ben olsam eşime sen inanmıyor olabilirsin ama tekrarında polise giderim oyüzden gerekeni yapıp anneni uyar derdim. Dürust olmak gerekirse kayinvalidemi yolaklardım

Benimde kayınpeder bir seferinde oğluma pipi büyüdümü deyip ellemeye çalışmis. Kayinvalidemi aradım aman olsun dedesi dedi. bende kayinpederim orasını kahvehanedeki arkadaslarina elletiyormuymuşta benim çocuğumu rahatsiz etmis dedim. Akşamda eşime tekrarinda savcılığa giderim taciz davası açarım ,insan içine çıkamaz dedim. eşim babasını aradı keserim ellerini dedi ve benim savciliğa gideceğimi söyledi.bir daha tekrarlanmadı. tekrarlansa savciliğa giderdim. Ne evliliğim ne esimin ailesinin rezil olmasi hatta kendi ailenden biride yapsa umurum olmaz

Ne alakası var korkaklikla , eşimle zaten kavga ettim bu yüzden şimdi annesinin bir daha böyle yapmaması için ne etkili olur nasıl davranmalym onu danışmaya çalışıyorum sizlere , tabiyki de oğlumu koruyup kollayacagim ve bunun üstünü kapattirmayacagim
Bir daha çocuğuma yaklaşmayacaksın. Yoksa o dilini koparır köpeklere veririm diyeceksiniz.

Yani ben olsam öyle derim.

Bu inanmayan ebeveynleri aklım almıyor.Küçük yaşta üvey babası tarafından tacize uğrayan ve buna annesi inanmayanlar var malesef.Bence sizinki de bir nevi taciz.Babasının inanmaması sinir bozucu.O küçücük çocuğun travmasını düşünmek istemiyorum.Babaannenin de kapatılması lazım tımarhaneye.Gerekirse tehdit edin hem kv yi hem kocanızı polise giderim diye.Hiç hafife alınacak bir konu değil.

Ben kendi çocuğuma yemek yedirirken kaşığını üflemiyorum bile. Nefesimi vermiyorum. Kadın çocuğu yalayıp yutmuş. Bazı konular beni delirtiyor.

Back
X