- Konu Sahibi Bayan dertli
Yorumlarda bazı kişiler yalan söylüyordur babanne yapmaz falan demiş. İşte buntarz düşünen anne baba zihniyeti oldugu için istismara uğrayan çocuklar söylediklerinde yaşadıklarını ya azarlanır yalan söylüyorsun deniliyor yada anne babanın kendisine inanmıcağını düşündüğü için sessiz kalıyorlar. 3 buçuk yaşında ki çocuk yalan söylemeyi bilmez. Hayal gücünü kullanarak bazı durumlar abartılarak yada yanlış anlatabilir ama bu ağızı yalamak ağzından öpmek kadar iğrenç bi davranışı çocuk kafasındam kuramaz.İyi geceler hanımlar KV bize çok yakın oturuyor sürekli gelir giderdi son bir aydır aramızdaki bazı tadsizliklardan dolayı görüsmuyorum,
oğlum bir kaç gündür dilini sağa sola sallama hareketi yapıyor nereden gördün oğlum bunu diyorum babaannem öyle yapıyor diyor , o hareketin yanlis olduğunu söyledim oğluma , bugün gene aynı hareketi yapıyordu oğlum o hareket yanlış yapma öyle diye gene anlatiyordum oğluma , oğlum dediki durduk yere ama babaannem bana öyle yapıyor dedi ,ne yapıyor oğlum sana diyorum beni ağzımdan öpüyor , ağzımı yaliyor dedi, şok oldum babası da vardı çok moralim bozuldu babasına diyorum annen böyle nasıl yapar diye çocuk o ne olsa babaannesinin üzerine atıyor diyor, ama daha önce hiç çocuk böyle birşey demiyordu bana , babaannesin den. Uzaklaştiktan sonra bunları bana soylemeye başladı ,ben oğluma inanıyorum ama babası inanmıyor bu durumda ne yapmalıyım ? Çocuğum 3 buçuk yaşında
Tek yapmanız gereken lütfen pedagog ile görüşün. En iyi cevabı o size verecektir.
Ve lütfen peşini bırakmayın. Hergün tonlarca çocuk istismar ediliyor. Siz dair çocugunuzun dudağından öpmeyin bu davranışı normalleştirmesin kafasında.