kv mecburiyeti ve eşim

Böyle seyleri duyunca korkuyorum cok. Tabiki olay tatlı söz, güler yüz,, siz devam ettikce taviz vermiş oluvaksınız. Size yazık bana kalırsa .Konusmak çözüm olmaz gbi öyleyse =(

haklısınız canım eşim yardım taraftarı aslında öyle oturuyum hizmet bekleym mantığnda hiç değildir ama bu gibi durumlarda anneside müdaheleci biraz denicem yinede dediğinizi

Ya Allah merhamet versin ne diyeyim...Kendi kızları olsa böyle yapmazlar. Benim kv kendi kızı için, ayyy kv si çok anlayışsız, benim kızım çalışıyor habire çağırıyor gelemez gidemez benim kızım diyordu, benden de her gün gitmemi beklerdi. Madem huyunu öğrendin, bence mesafeyi koy dibine kadar. Gitme mesela, sancın tutsun, miden bulansın. Yat evde, eşin de görsün.

benim hamileliğim hastalık derecesinde değil evet ama ağrım oldğuğunu söylediğimde eşim beni hatsaneye götürdüğünde kv dem bana internnetten aratşrıma yapıpda kafama takıp bende böyle olcam die düşünüp hasta olduğumu söyledi. sen bir doğurcan biz dokuz herhalde dedi. yani gerçekten hamilelik hastalık olmasada insanın içinde bir can ve herşeyi etkiliyor üstüne ben çalışıyorum hergün sabah 7 de kalk akşam 7 de eve gir. çok normal mi. evimi süpüremiyorum kardeşim yapıyor. üzerimde sürekli bi ağırlık. ve benm rahmimde perde var o şekilde hamile kaldım erken doğum düşük tehlikesi mevcut bunuda biliyor. dahada yine yemeğimi şunu bunu kendim yapmaya çalışıyorm elimden geldiğince. benm durumumda bu şekilde. altı üstü bi vilede bi süpürge dediğiniz şey her hamile için normal seyreden bi hamile için bile işkence gibi oluyor çünkü vucutta eski direnç kalmıyor. ben hamilelikten önce akşameve gelir kapı pencere silerdm herşeye koşardım şuan o direncim başından beri yok. bence özen gösterilmesi lazm hamile birine. kendim için demiyorum bunu sadece. bende zaten iş yapmak istemiorm pasta böreten banane dien biri olmadım sadece mecbur bi göreve koşulması hoşuma gitmiyor ve sürekli gelen bi durum. tabi sizin kendi düşünceniz saygı duyarım yinede

Böyle seyleri duyunca korkuyorum cok. Tabiki olay tatlı söz, güler yüz,, siz devam ettikce taviz vermiş oluvaksınız. Size yazık bana kalırsa .Konusmak çözüm olmaz gbi öyleyse =(
konuştum canım ağlaya ağlaya daha 1.5 ay önce kapısına gittim herşeyi anlattım neden böyle oluyor die ama çözüm olmadığını bugünki konumla anlayın yani çözemedim

kendi kızına laf yok aslaa araları olmadığı halde eşiyle dilinden düşmez kıkanmıorm iyi olsunlarda. bayramın 3. günü eşim çalışıyor işim var ben gelemem dedm bana iş bitmez tabi die laf vurdu ona rağmen gittm. kızını sordular o gelemez hemen nasıl gelsinn işi gücü çamaşırı bulaşığı vardır çocuğu var nasıl bitsin işi var demştide şok olmuştum canımm. Allaha havale ettm ne dieiyimm

İşte Allaha havale etme, o an anladın huyunu gitme bir daha. Biz çok iyiniyetliyiz canım ama kendimizi kullandırıyoruz. Kendi kul hakkımızdan yiyoruz. Kendimize acımazsak kimse acımaz. Canının kıymetini sen bileceksin. Bak bugünü milat yap. Gitme, her istediğini yapma. Samimiyeti azalt. Aç konularıma bak, milyon tane. Hepsi benim mal iyiniyetimden. Kendime öyle kızıyorum ki...Sonunda eşim ailesine rest çekti ama ben çok yıprandım. Bunu yapma kendine.Şimdi hamilesin, bunun doğumu var lohusalığı var.

banada öyle konuşuyor size dediği gibi. bendede surat asıyor aynı şeyleri yaşıyoruz. bende böyle net olsam belki dahada yüzünü asar bana. yaptğınızı taktir ettm

canım herkesn kendine göre demekki. e ben bigün hastaneden çıktım eşim yemeğe oraya gidelm kuzenm geldi dedi. tmm ama bak annem şimdi yapmaz beni bekler dedm yok yapar yemk dedi. eşim aradı annesini sana glcez yemeğe anne ne yaptın yemeğe dedi. gelinde yapalım dedi direk telefondaa. eşimde bozuldu anne bugnde sen yapta hazıra gelelim işim var dedi bahane etti kapattı. noldu gördün mü dedim herşeyi bende bekliyor çünkü dedim. gittik başladı anlatmaya çorabı kuzenine karıştırttım onu şuna yaptırdm falan die söylendi bildiğiniz.. bana gelncede yapsın istemem geçen geldi oturdu e bi yardm edeym demedi yanında gelirken bir yiğenini getirmşti uzaktan geldi die. herşeyi yaptm geldi mutfaga kv benlk bişi var mı yardım edeym dedi yoo yaptm bn bi sofrayı tabağu koycam o kadar eşimde turşu koyalım sofraya dedi balkondan aldı sağolsn doğrayım elimdeyken dedi. o ara geldi kv sana mı düşer burda onu doğramak bırak ben yaparım die elinden sinirle aldı. bende nolmuş hergün yaptğımız şey doğrar dedm. baban içerde içeri geç sen ayıp dedi. eşimde anne benelime almşken doğrayım dedim dedi. eşim gitti tabağı falan masaya sert koydu. ben herşeyi yapınca yardm edeym demek iş sanki. ogünde işten geldim koşa koşa yaptım herşeyi Allah yardımcım oldu ne diyim ki ben daha

siz hamilesiniz aranız kötü bile olsa torunu için dolma yapabilir ama siz hamile çalışıyorken emrivaki yardım eder demesi saçma siz hamile değilken şunu pişirsene dermiydiniz

Onun yaptigi hic dogru degil sonucta hem calisiyorsun hemde hamilesin. Birde su yonden bakmak lazim demekki sizden o samimiyeti bulmusta gel diye biliyor. Benimkisi yemek yapar misafir oldugunda arar isin yoksa gel der. Sinirlarimiz belli yani

ben öyle davet edilmedim hiç canım eşime msj atılır aranır falan o nasılsa gelcek mantığında bakar işi oğluyla bitirmeye çalışır ne mücadeleler verdm bu konulara dairrr

ameliyt olalı 3 ay oldu canım. teklif etse iyi mecbursuna girmesi zaten sorun görevmş gibi görülmesi yanlış benm tek muzdarip olduğum durumlar konular bunlar. bu bi hizmette değil gelmelerde gitmelerde herşeydeee

yok demedim mesela ona gidiceksen ye yersiniz napayım bugün fiir verin die kendi sorardı hamile değilken mesela. benm sevdiğimi bilir bazen başka şeyler yapardı. ben hatta kendimde onun sevdiğini yapardm yollardım yeri gelir.

B
ben öyle davet edilmedim hiç canım eşime msj atılır aranır falan o nasılsa gelcek mantığında bakar işi oğluyla bitirmeye çalışır ne mücadeleler verdm bu konulara dairrr

Benimki de aynısını yapıyordu, eşime tepkimi gösterdim ben, son dakikada düğüne gidilmeler bilmemneler çıkıyordu, böyle oldukça gitmedim bende, eşim önceden haber vermeye, geliyor musun hayatım demeye başladı. Eşinle konuş, seni kv ile karşı karşıya getirmemesi gereken o.

Ablacım, ben sizin kendi hamileliğinizde ve öncesinde yaşadığınız sağlık sorunlarınızı bilemem.
Benim yorumum hamilelikle birlikte prenses sendromuna yakalananlara...
Düşük tehlikeniz varsa zaten işe gitmeniz bile hata.
Halsizlik ve yorgunluk için beslenme düzeninizi gözden geçirin.
Karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenme, buna sebep oluyor olabilir.
Ayrıca doktorunuza danışın, size uygun bir takviye verir.

Tüm bunlardan bağımsız olarak, ben diyorum ki; kv ile ilişkinizi düzenleyecek olan sizsiniz.
Hepimiz,evliliğimiz ve eş ailesiyle ilişkilerimiz oturana kadar benzer sıkıntıları yaşadık.
Şunu unutmayın insanlar size,sizin izin verdiğiniz ölçüde davranırlar.
Kv 'ler genelde yönetmeyi ve organize etmeyi severler.
Bununla birlikte kvnizin size emrivaki yapması hoş değil.
Bunun önüne geçmek için hamileliğinizi veya ilerde çoçuğunuzu bahane etmeyin.
Emrivakiyi sevmediğinizi ve rahatsız olduğunuzu uygun bir dille ve sakince anlatın.
Siz mesafenizi kurar ve korursanız o da zamanla bu mesafeyi kabullenir.
İş sizde bitiyor, akıllı ve politik olun.
Kocanıza da annesini şikayet etmeyin ters etki yapar.

Kendi caninizin cektigini kadina yaptiriyorsun ama. Madem calisiyorsun ve hamilesin kendin hayir demeyi bil. Sen susarsan insanlar ne bilsin rahatsiz oldugunu

çok güzel yazmışssınız gidelim edelim eşim mutlu olsun die kaç kez söyledm bende gidelim die. ama her dönüşte bi kavga. sakince konuşmayı denicem teşekkr ederim sağolun

şikayet değilde yapmaması etmemesi gerekir die düşünerek illaki ona söyledm annesine kendm diyipte germeyim ortamı die. evet yönetmeyi seviyor ve başkasının evindede bunu bana yapıyor . tek duam düzelmesi katlanıcak halim kalmadı çünkü

Ayol daha neler yaşayıp, nelere katlanacaksınız.
Pes etmek yok öyle hemen.
Duaya devam edin elbette ama bir hareket planı yapmayı da ihmal etmeyin.
Eşinizi de müttefik yapın kendinize,çok zor değil inanın.

haklsıın eşimlede yeri geldi çözemedm ama bu sefer farklı biraz soğuk olduğumu farkında bugn konusunu açtı konuştk bni şimdi işten almaya geliyor konuşucaz dedi ama sinirli gibiydi umarım çözeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…