- 21 Ağustos 2015
- 31.526
- 95.507
- 598
- 37
- Konu Sahibi limonludondurmam
Sadece hamile olduğunuz için size törelans gösterilebilir.merhaba arkadaşlar. daha öncede yazmıştım sorunları bi kaç kez ama yinede iyi niyetimden kv ile iyi geçinmek için elimden geleni yaptım. ama malesef olmuyor galiba. sürekli bi hizmet mecburi olcak havasında bıktım artık.
uzatmadan olayı anlatmak istiyorm. salı akşamı aradım kayınvalidemi canım şunu çekti yarın gelelimde sizde yiyelim dedm tmm dedi. ertesi gün gittik yemek yerken cumartesi günü kp amcası gelmiş. amcanlar gelcek salonun peteği yakayım dedi. kalabalığız dedi. bizide kendi kendine düşünüp olayın içine zaten dahil etmş sizde gelin demek yok gelirsiniz manasında düşünüyor hep. bende anladım durumu eşim çalışıyor biz gelemeyz zaten 4 kişisiniz açma peteği oturma odası size yeter dedm. oda niye gelmicek mi işte sonuçta dedi. bende geç geliyor 11 12 de dedim. eşimde vardı. hemde bi onlar değil gelini damadıda gelcek dedi. eşimde hemen ordan atladı sende gel müsait olursan işin olmazsa dedi bana. ben eşim karışmz die umuyodum. kv ordan hemen atladıı ne işin müsait olmazsa ben napayım aradılar çaya die gündüzden bişiler yapılcak mecbur gelecek sonuçta dedi benm için. cvp vermedim. konuşmaya devam etti gündüzden gelirsin bişiler yapılcak akşamada kalırsın zaten ertesi günde pazar evde dinlenirsin die konuştuk. onada cvp vermedm. (elinde ameliyt oldu şuan düzeldi ama tam net değil tabi.) ve çok bozuldum. müsaitsen gelde yapalım demek yerine mecbur gelcek ben elimle napayım die söyledi. ben mecbur muyum ? değilim ama gelde anlat. ve ben çalışıyorm 7 aylık hamile halimle. hiç bişi demedm. moralim bozuldu cvpta vermedim. bugünde misafiri gelcek. çarşamba gittiğimizde 3 kerede ayy cumada misafir gelcek ben napcam ne ikram etcem falan diyor. duymamazlıktan geldm. desem ki yarında geliyim akşam bişiler yapalım desem tmm dicekti. neyse komşuya söyleyim bari falan dedi. eşidme söyle dedi. dünden bişiler yapılmştır illaki. madem komşun gelcek cumartesiede yaptırılabilirken benden neden böyle şeyler sürekli bekleniyor anlamıyorum beklemeyide geçti mecburmuşum gbi knuşulması normal miii. eşimle evde birbirimize girdik gece 12 1 sen karışma kadın işine annen bişi demeden sen ne diosun dedim. ben kötü amaçlı demedm dedi. karışma ddm derken birbirimize girdik. birbirimize söylemediğimiz kalmdı. gelen misafir mi çay koycakmıştı olur muymuşta annesiinin eli belliymişte. evet elinden rahatsz ama inanın yardım etmicek biri değilim ben sadece bana saygı duyulsun istiyorm. mcburiyt nedir çok ağladım hamile halimle sonra işte sarıldı falan ama içimden atamıyorum söylenenleri tartışmamızı kv yersiz tepkisini
ben onlara layık değilim çalıştığım halde herşey bende bekleniyor elimden gelenide hep yaparım ama bu durumlar beni soğuttu. onlara ev kızı lazımmış herşeye koşan eden bunu anladm artıkk .. 2 gündür kendime gelemedim. yarın gidicek olmamın gıcıklığıda cabası (
ya sizinde kv niz böyle mi yada böyle şeyler sizdede var mı nolur yardımcı olun artık bıktım ben napmam gerektiğini bilmiyorm (eşimle tek kavgamızda daima annesi zaten)
Ama siz dururken kvdenin komsu çağırması da ayıp yani normlde.
Eli ameliyatlıymış.
Üslüp olarak yanlış ama yaslı diyip geçmek lazım bazen.
Bunun için evde hır gür çıkarmanın zararı size ve bebeğinize..