- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
haklsıın eşimlede yeri geldi çözemedm ama bu sefer farklı biraz soğuk olduğumu farkında bugn konusunu açtı konuştk bni şimdi işten almaya geliyor konuşucaz dedi ama sinirli gibiydi umarım çözeriz
yok annesiyle konuşmadığına eminim ben kv ile ogün normal ayrıldık o aramızdaki sorunu bilmiyor büyük ihtimalHmmm annesi doldurmuş olabilir, sakin kal canım, ne söyleyeceğini planla kafanda ve net ol.
yok annesiyle konuşmadığına eminim ben kv ile ogün normal ayrıldık o aramızdaki sorunu bilmiyor büyük ihtimal
aynı konuyu konuşucazda hani annesi doldurmuş olamaz diye demek istedim tatlımE başka ne konuşacak ki?
banada öyle konuşuyor size dediği gibi. bendede surat asıyor aynı şeyleri yaşıyoruz. bende böyle net olsam belki dahada yüzünü asar bana. yaptğınızı taktir ettm
Belki riskin farkında değildir uygun bir dille anlatın bence sonrası için de bir zahmet temizlikçi tutsun.evet gelin yapar eder yapacak kafasında yaşıyor. daha hamileyken ttemizliğe çağırdı beni gitmedim diede surat astı. ki benm rahmimde perde var ve hamileliğim riskli bunu bile bilee umursanmıyorum.
aynı konuyu konuşucazda hani annesi doldurmuş olamaz diye demek istedim tatlım
Ben kendi kendime doldum su an =(bir çözümü vardır illa ki belki zaman bilemedimkonuştum canım ağlaya ağlaya daha 1.5 ay önce kapısına gittim herşeyi anlattım neden böyle oluyor die ama çözüm olmadığını bugünki konumla anlayın yani çözemedim
Aslında ilk baştan çizecektiniz sınırı şimdi çok zor olacak dibine kadar kavga edecekler senleyani burda detayıyla kv ye yaptıklarımı yazmak istemiyorum. verdiğim çoğu şeyin karşılığını beklemeden yaptım halada yapıyorum ama ilk defa şunu yiyelim dedm die vermeden almış olduğumu düşünmüyorum hayatta herşeyde karşılıklı değildir ama ameliyatında her akşam işten çıkıp bir fiil 2 ay gittim yaptım ettm ne gerekiyosa ve onun dışında daha ne misaifrler ağrladm bu zamana kadar. ama olaylar benim görevimmiş gibi görülünce çok gıcık olmaya başladım sizcede buna hakkım yok mu. aynı tavırları bi kv değil kim sergileerse sergilesin yanlış. bi yemek istemek samimiyeti gerektirmez hamile halimle canımın çektiği onunda güzel yaptığı bişi istedim altı üstü ve bu emrivaki şekilde asla olmadı. ama ben sürekli böyle şeylere maruz kalıyorum emin olun buda beni bezdirdi.
Keşke orada benimde evimin işi var bana güvenip misafir çağırmasaydın deseydinmerhaba arkadaşlar. daha öncede yazmıştım sorunları bi kaç kez ama yinede iyi niyetimden kv ile iyi geçinmek için elimden geleni yaptım. ama malesef olmuyor galiba. sürekli bi hizmet mecburi olcak havasında bıktım artık.
uzatmadan olayı anlatmak istiyorm. salı akşamı aradım kayınvalidemi canım şunu çekti yarın gelelimde sizde yiyelim dedm tmm dedi. ertesi gün gittik yemek yerken cumartesi günü kp amcası gelmiş. amcanlar gelcek salonun peteği yakayım dedi. kalabalığız dedi. bizide kendi kendine düşünüp olayın içine zaten dahil etmş sizde gelin demek yok gelirsiniz manasında düşünüyor hep. bende anladım durumu eşim çalışıyor biz gelemeyz zaten 4 kişisiniz açma peteği oturma odası size yeter dedm. oda niye gelmicek mi işte sonuçta dedi. bende geç geliyor 11 12 de dedim. eşimde vardı. hemde bi onlar değil gelini damadıda gelcek dedi. eşimde hemen ordan atladı sende gel müsait olursan işin olmazsa dedi bana. ben eşim karışmz die umuyodum. kv ordan hemen atladıı ne işin müsait olmazsa ben napayım aradılar çaya die gündüzden bişiler yapılcak mecbur gelecek sonuçta dedi benm için. cvp vermedim. konuşmaya devam etti gündüzden gelirsin bişiler yapılcak akşamada kalırsın zaten ertesi günde pazar evde dinlenirsin die konuştuk. onada cvp vermedm. (elinde ameliyt oldu şuan düzeldi ama tam net değil tabi.) ve çok bozuldum. müsaitsen gelde yapalım demek yerine mecbur gelcek ben elimle napayım die söyledi. ben mecbur muyum ? değilim ama gelde anlat. ve ben çalışıyorm 7 aylık hamile halimle. hiç bişi demedm. moralim bozuldu cvpta vermedim. bugünde misafiri gelcek. çarşamba gittiğimizde 3 kerede ayy cumada misafir gelcek ben napcam ne ikram etcem falan diyor. duymamazlıktan geldm. desem ki yarında geliyim akşam bişiler yapalım desem tmm dicekti. neyse komşuya söyleyim bari falan dedi. eşidme söyle dedi. dünden bişiler yapılmştır illaki. madem komşun gelcek cumartesiede yaptırılabilirken benden neden böyle şeyler sürekli bekleniyor anlamıyorum beklemeyide geçti mecburmuşum gbi knuşulması normal miii. eşimle evde birbirimize girdik gece 12 1sen karışma kadın işine annen bişi demeden sen ne diosun dedim. ben kötü amaçlı demedm dedi. karışma ddm derken birbirimize girdik. birbirimize söylemediğimiz kalmdı. gelen misafir mi çay koycakmıştı olur muymuşta annesiinin eli belliymişte. evet elinden rahatsz ama inanın yardım etmicek biri değilim ben sadece bana saygı duyulsun istiyorm. mcburiyt nedir çok ağladım hamile halimle sonra işte sarıldı falan ama içimden atamıyorum söylenenleri tartışmamızı kv yersiz tepkisini
ben onlara layık değilim çalıştığım halde herşey bende bekleniyor elimden gelenide hep yaparım ama bu durumlar beni soğuttu. onlara ev kızı lazımmış herşeye koşan eden bunu anladm artıkk .. 2 gündür kendime gelemedim. yarın gidicek olmamın gıcıklığıda cabası(
ya sizinde kv niz böyle mi yada böyle şeyler sizdede var mı nolur yardımcı olun artık bıktım ben napmam gerektiğini bilmiyorm(eşimle tek kavgamızda daima annesi zaten)
ya sormayın samimiyetten geçtim artık haftada bir yemeğe yada çaya gideriz ne beni arar çağırır ne sorar biz gideriz sabit mesela.ben ona istinaden bari bugün ben söyleyim die. zaten maksat yardıma çağırması değil. mecbur gelicek demeesi işim var mı yok mu sormaması
Canim kocami arasalar bile esimi ariyayim musaitse geliriz der aslinda birazda esinde bittiyor hemen tamam demezse oda o cesareti bulamazben öyle davet edilmedim hiç canım eşime msj atılır aranır falan o nasılsa gelcek mantığında bakar işi oğluyla bitirmeye çalışır ne mücadeleler verdm bu konulara dairrr
O zaman ne diyeceğimi bilemedim sevgili konu sahibiediyorum belim gerçekten ağrıyor kasklarımda sancılar hepsini biliyor. ama bi kaç kere ağrım var dediğimde internetten bakıp kafana takıosun ondan oluyor herhalde bi sen doğurcan 9 ayda biz doğurcaz demşti hiç unutmuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?