kv mecburiyeti ve eşim

annemi katsam zaten ohoo neler olur bazen anneme gizli gidioruz surat asıyor die
Ya o zaman at o eşi evden. Neden senin annene gizli gidiliyor da onun annesinin her işine koşuluyor. Surat asarsa assın ne olur yani. Üstelik sürekli olarak onu yapamam bunu yapamam modundasın. Biz ne dersek diyelim gideceksin belli. Bu kadın bebek doğunca da evine yerleşir senin. Surat asmasın diye kendi anneni almayacak mısın eve. Sana kaynana bakmaz bile evde ancak yük olur. Surat aşmasın diye onu da mı çekeceksin

Siz ondan dolma istemissiniz hemen yapmış ki günü bile emrivaki yapmışsınız.

O da sizden misafire destek istemiş. Eşit şartlar.

bende aynı şeyleri nerdeyse yaşıyorum. inanın zoruma gitmez iş miş ama ben böyle gelinler iş yapsn mantığına kızıorm nedenseee anlamıorm ne var gelde müsaitsn yapalım demektee çok mu zor

Sizi çok bencil buldum kendi canınızın çektiğini yaptirmayin o zaman.böyle gelinler düşman basina

haklısınız son raddedeyim eşimle her davayı gördüm ama kv ye bişi diyemedm geçenlerde söyledm böyle şöyle die kv deme yanlış oluyor die hiç değişmedi. bn evimde istemiorm eşimede söyledm doğum vs kalmak istese bile istemiorm dedm güya fazla kalmıcam ama belli değil. yarın bigün işe başlayınca gelelim kalalım bakalıma girmesnler die annem bakcak diorm sürekli ama sonuç nolcak onuda bilmiyorum

Abartmayın yardım istiyorsa edin. İşiniz varsa işim var diyin. İşiniz yoksa 1 akşam yardım etmekle eliniz ayağınız eksilmez.

Ben kaynanayi haksiz bulmadim. Yemek siparisi veriyorsaniz onun da sizden bir seyler istemesi normal

Hamile değilim, hiç de olmadım ama herkes sizin gibi geçiremeyebilir. Regl dönemlerini bile herkes farklı geçiriyor, yataktan çıkamayan varken normal hayatına devam eden de var.

Benim kronik yorgunluk, ibs, potansiyel şeker troid var mesela ve çabuk yoruluyorum. Herkes bir değil ki.

ben ağrım sızım var dediğimde internete çok bakıosun araştırıyosun kafana takıosun onlara olmş banada olcak diosunda ondan ağrıyor dedi. herhalde sen bi doğurcan 9 ayda biz bin doğurcaz bu gidişlee dedi. bi hastalandığımda böyle dedi hamileym die düşünün daha ne anlatılır ki. bahanede ettiğim oluyor hamileliği çocuğu vs ama ben bunlarıda duyuyorum suratta asıyor falan. yarın bigün ben çocuğa bakarm sen şunu yap dese yapacağım zannediliyr belkide ama yapmayı düşünmyrm sadece biraz huzur istiyorum gerçekten beni soğuttular.

ben bunu bi kere yaptım burnumdan geldi inanın. evimin huzursuz olmasından çok bıktım artık tek konumuz annesi. haklı veya haksız aramıyorum saygı duyulması bu kadar mı zor. eşim herşeyi bilir ayrıntılı düşünür annemde annem sürekli. annesi asla ayırmıorm ama bizim evliliğimize zarar geliyor etkisinde kalıyor anlatamıorm. anneside her gittiğimizde genelde hasta eli bacağı ağrır mesela sürekli söyle eşiminde kafasına takılıyor belkide oda sürekli ben yapaym die bekliyr. ben hasta değil demiyorum ama heryerde geziyor yeri geliyor yapıyor pasta börek daha geçen hafta gttik poğaca yapılmş kurabiye yapılmş kim yaptı dedm bn yaptm dedi. e madem yapabiliosun bana mecbiriyet neden koşuluyor anlamıyorum inanın ben çözemiyorum artıkk

ediyorum belim gerçekten ağrıyor kasklarımda sancılar hepsini biliyor. ama bi kaç kere ağrım var dediğimde internetten bakıp kafana takıosun ondan oluyor herhalde bi sen doğurcan 9 ayda biz doğurcaz demşti hiç unutmuorm

gitmeyin sancınız tutsun mesela yatın evde.bu kadar basit

Çok üzüldüm...
Kayınvalideyle değil eşle sorunu çözersin inşallah.
İnsanın eşi arkasında değilse hiç kimse ona acımıyor bence bu devirde...
yardım etmeye çalışıyor eşim ama kv onada bazn bozuluyor oğlum toplama dursun kaldırırz ederix diyor bazen bizde eşim yardım ettiğinde bile bozuluyor içerde baban oturuyor sen git bn yaparm die geliyor sinirli sinirli mesela. umarım çözerim dua edinnn

10 yıllık evliyim daha bir kez olsun size yemeğe geleceğiz demedim, değil ki arayıp şunu pişir de birlikte yiyelim demek...
Sizin tavrınıza bakarak bence onun da öyle davranması normal.
Elinden ameliyatlı insandan sarma istemek de ne bileyim

Patlıcan dolmasıymış lafımı geri alıyorum, yaprak sarması anlamışım ben niyeyse

Benim annem de kayınvalide diil gelinine böle Bir sorumluluk yüklemek, cay koyar mısın demez, hasta bile olsa. Canı isterse görüyor zaten isterse yapar gönlünden yapmak gecerse. Esas olan içinden gelmesidir insanın bence. Siz en bastan alıstırmıssınız yaslıdır diye (bence yapmakta sıkıntı yok da sizde yapıyormsusunuz zaten fazlasıyla)bu zprunda olma hali ve calısan kadınsınız sonucta bunu acıkca neden böyle söylemiyorsunuz sakince. Ben bütün gün cok calısıyorum, üzerine de size bi evlat vereceğim onun da yükünü ben tasıyorum, günümüzde hayat psikolojik olarak cok zor diye baslayabilirsiniz. Zprınluluklar ,eski kayınvalide gelin ilişkileri cok değişti. (bizim ailede hep kayınvalideler hizmet eder =) =) çok yüksek ihtimalle o zamanında kayınvalidesine cok hizmet etmiş sizden de bunu bekliyor yavas Yavas mesafe koymayı deneyebilirsiniz, iş konusunda en azından. Böle Bi zorunluluğunuz yok gercekten ve yapmaya devam ettikce beklentiler yükseliyor.

haklısınız canım eşim yardım taraftarı aslında öyle oturuyum hizmet bekleym mantığnda hiç değildir ama bu gibi durumlarda anneside müdaheleci biraz denicem yinede dediğinizi

Patlıcan dolmasıymış lafımı geri alıyorum, yaprak sarması anlamışım ben niyeyse
yok canım bi kere bile onu istemedm hep annem sağolsun yapar eşim sevio die yaprak sarması yollar bize bende kendim sasarım hatta kv demede yollarım ondan talep etmedm hiç ben okadarını .s

yok o kv siyle anlaşamamış yüzde 5 ini yapmamıştır bütün anıları kendi annesiyle kardeşleriyle hep onlarla içli dışlı yakın olmuş bi kere kvdemle şunu yaptık demez anlaşamazdk vs die söyler eder çok içlerine girmemş anlayacağınız. ben hamileyim die bahaneme laf ettiğide oldu canım ona kalsa yaptırmıor ettirmior. ama ben zaten bunda dğilim mecburri koşulmasına ben kızıorum sadece. tatlı dil güler yüz anlayış çok zor olmamalı bilemiyorum ya ben evde olsaydımda isteseydi hadi neyse derim ama evde olanlarıda yapmıyor çoğunda görüyorum benm kvdem değişik ya çok iyi anlaşırdm ama evlnince değiştir herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…