• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv mecburiyeti ve eşim

haklsıın eşimlede yeri geldi çözemedm ama bu sefer farklı biraz soğuk olduğumu farkında bugn konusunu açtı konuştk bni şimdi işten almaya geliyor konuşucaz dedi ama sinirli gibiydi umarım çözeriz

Hmmm annesi doldurmuş olabilir, sakin kal canım, ne söyleyeceğini planla kafanda ve net ol.

siz ona yemek yap yiyelim derseniz o da size misfirim gelecek yardım et deme hakkını bulur.
siz istiyorsanız ameliyatlı haliyle o da sizden hamile halinizle isteyecek elbet .
herşey karşılıklı.
ama siz hasta değilsiniz hamilesiniz , kayınvalideniz de hasta bunu da düşünün derim.

banada öyle konuşuyor size dediği gibi. bendede surat asıyor aynı şeyleri yaşıyoruz. bende böyle net olsam belki dahada yüzünü asar bana. yaptğınızı taktir ettm

istediği kadar assın valla canım eğer eşinde arkandaysa ona karşı sana destek çıkarsa bi yere kadar surat asar sonra alışır bu duruma.

evet gelin yapar eder yapacak kafasında yaşıyor. daha hamileyken ttemizliğe çağırdı beni gitmedim diede surat astı. ki benm rahmimde perde var ve hamileliğim riskli bunu bile bilee umursanmıyorum.
Belki riskin farkında değildir uygun bir dille anlatın bence sonrası için de bir zahmet temizlikçi tutsun.

Sizde kadina yemek yap yiyelim demissiniz oda size gel demis bence samimisiniz fazlasiyla oda oyle soylemis kotu bisi hissetmedim ben

Keşke kayınvalidenize yemek siparişi vermeseydiniz.Ben onun istediğini yapıyorum o da benim istediğimi yapacak şeklinde bakıyor bence olaya her ne kadar anne diye hitap etsekte kayınvalideler bizim annemiz değil.Kendi anneniz karşılık beklemeden yapar ama kayınvalide maalesef karşılık bekler böyle.

yani burda detayıyla kv ye yaptıklarımı yazmak istemiyorum. verdiğim çoğu şeyin karşılığını beklemeden yaptım halada yapıyorum ama ilk defa şunu yiyelim dedm die vermeden almış olduğumu düşünmüyorum hayatta herşeyde karşılıklı değildir ama ameliyatında her akşam işten çıkıp bir fiil 2 ay gittim yaptım ettm ne gerekiyosa ve onun dışında daha ne misaifrler ağrladm bu zamana kadar. ama olaylar benim görevimmiş gibi görülünce çok gıcık olmaya başladım sizcede buna hakkım yok mu. aynı tavırları bi kv değil kim sergileerse sergilesin yanlış. bi yemek istemek samimiyeti gerektirmez hamile halimle canımın çektiği onunda güzel yaptığı bişi istedim altı üstü ve bu emrivaki şekilde asla olmadı. ama ben sürekli böyle şeylere maruz kalıyorum emin olun buda beni bezdirdi.
Aslında ilk baştan çizecektiniz sınırı şimdi çok zor olacak dibine kadar kavga edecekler senle
Ya aş yavaş ağrım var sızım var diye haftasonları gitmemeye çalış
Eşiniz alıştır
Eşin nasıl sürekli gitmek istiyorsa işin daha zor

merhaba arkadaşlar. daha öncede yazmıştım sorunları bi kaç kez ama yinede iyi niyetimden kv ile iyi geçinmek için elimden geleni yaptım. ama malesef olmuyor galiba. sürekli bi hizmet mecburi olcak havasında bıktım artık.
uzatmadan olayı anlatmak istiyorm. salı akşamı aradım kayınvalidemi canım şunu çekti yarın gelelimde sizde yiyelim dedm tmm dedi. ertesi gün gittik yemek yerken cumartesi günü kp amcası gelmiş. amcanlar gelcek salonun peteği yakayım dedi. kalabalığız dedi. bizide kendi kendine düşünüp olayın içine zaten dahil etmş sizde gelin demek yok gelirsiniz manasında düşünüyor hep. bende anladım durumu eşim çalışıyor biz gelemeyz zaten 4 kişisiniz açma peteği oturma odası size yeter dedm. oda niye gelmicek mi işte sonuçta dedi. bende geç geliyor 11 12 de dedim. eşimde vardı. hemde bi onlar değil gelini damadıda gelcek dedi. eşimde hemen ordan atladı sende gel müsait olursan işin olmazsa dedi bana. ben eşim karışmz die umuyodum. kv ordan hemen atladıı ne işin müsait olmazsa ben napayım aradılar çaya die gündüzden bişiler yapılcak mecbur gelecek sonuçta dedi benm için. cvp vermedim. konuşmaya devam etti gündüzden gelirsin bişiler yapılcak akşamada kalırsın zaten ertesi günde pazar evde dinlenirsin die konuştuk. onada cvp vermedm. (elinde ameliyt oldu şuan düzeldi ama tam net değil tabi.) ve çok bozuldum. müsaitsen gelde yapalım demek yerine mecbur gelcek ben elimle napayım die söyledi. ben mecbur muyum ? değilim ama gelde anlat. ve ben çalışıyorm 7 aylık hamile halimle. hiç bişi demedm. moralim bozuldu cvpta vermedim. bugünde misafiri gelcek. çarşamba gittiğimizde 3 kerede ayy cumada misafir gelcek ben napcam ne ikram etcem falan diyor. duymamazlıktan geldm. desem ki yarında geliyim akşam bişiler yapalım desem tmm dicekti. neyse komşuya söyleyim bari falan dedi. eşidme söyle dedi. dünden bişiler yapılmştır illaki. madem komşun gelcek cumartesiede yaptırılabilirken benden neden böyle şeyler sürekli bekleniyor anlamıyorum beklemeyide geçti mecburmuşum gbi knuşulması normal miii. eşimle evde birbirimize girdik gece 12 1 :KK43: sen karışma kadın işine annen bişi demeden sen ne diosun dedim. ben kötü amaçlı demedm dedi. karışma ddm derken birbirimize girdik. birbirimize söylemediğimiz kalmdı. gelen misafir mi çay koycakmıştı olur muymuşta annesiinin eli belliymişte. evet elinden rahatsz ama inanın yardım etmicek biri değilim ben sadece bana saygı duyulsun istiyorm. mcburiyt nedir :KK43: çok ağladım hamile halimle :KK43: sonra işte sarıldı falan ama içimden atamıyorum söylenenleri tartışmamızı kv yersiz tepkisini :KK43:
ben onlara layık değilim çalıştığım halde herşey bende bekleniyor elimden gelenide hep yaparım ama bu durumlar beni soğuttu. onlara ev kızı lazımmış herşeye koşan eden bunu anladm artıkk .. 2 gündür kendime gelemedim. yarın gidicek olmamın gıcıklığıda cabası :KK43:(

ya sizinde kv niz böyle mi yada böyle şeyler sizdede var mı nolur yardımcı olun artık bıktım ben napmam gerektiğini bilmiyorm :KK43: (eşimle tek kavgamızda daima annesi zaten)
Keşke orada benimde evimin işi var bana güvenip misafir çağırmasaydın deseydin
Yada misafir yanında laf vur

ya sormayın samimiyetten geçtim artık haftada bir yemeğe yada çaya gideriz ne beni arar çağırır ne sorar biz gideriz sabit mesela.ben ona istinaden bari bugün ben söyleyim die. zaten maksat yardıma çağırması değil. mecbur gelicek demeesi işim var mı yok mu sormaması

Hafta da bir gitmek zaten normal. Erkekler evlendikleri zaman birşey oluyor onlara ilk zamanlar bizde de vardı öyle anneme insene baksana arasana falan diye en son bir cemkirdim eşime sen karışma işime diye bir daha da o oldu.

Tabi mecbur değilsin konu açıldığı zaman söyleseydin orada keşke şimdi hastayım gelemem diyebilirsin ya da mecbur gidersin.

yorumları okumadım muhtemelen bir çok kişi aynısını demiştir, neden siz arayıp canım şunu çekti yaparmısın dediğiniz zaman o kadın ben mecburmuyum dedi mi? surat astı mı? ne kadar kötüsünüz ya..
burayı okuyup kötü kv leri gördükçe kendi kv lerinize sarıyorsunuz. kadın elinden ameliyat olmuş e iyileşmedi de diyorsunuz. allah ıslah etsin..

Bir dolma istediniz diye bu samimyete guvenip sizi yok.saymasi olmaz. Rica etmeli gelir misin demeli ki hamile halinle boyle birsey istememeli ustelikte calisiyorsun. Tabiki de gitmem yardima falan istedigi kadar soylesin eli oyleyse cagirmasin kimseyi ben gitmezdim

Şimdi o el o vaziyetteyken canım ekşili dolma çekti yap yiyelim diyene, kv de mecbur sen yapcan ikramı der. Ben o elimle dolma yaptıysam o da misafiri ağırlıycak der. Der de der.

Ayrıca ev kızı nedir? Bende çalışmıyorum evimde çocuklarıma bakıyorum, kvnin emrine amade her işe koşmaya hazır beklemek demek mi bu..

İstediğiniz saygıysa mesafe koyun kimseden bi şey istemeyin. Tırnağınız varsa başınızı kaşıyın.

ben öyle davet edilmedim hiç canım eşime msj atılır aranır falan o nasılsa gelcek mantığında bakar işi oğluyla bitirmeye çalışır ne mücadeleler verdm bu konulara dairrr
Canim kocami arasalar bile esimi ariyayim musaitse geliriz der aslinda birazda esinde bittiyor hemen tamam demezse oda o cesareti bulamaz

ediyorum belim gerçekten ağrıyor kasklarımda sancılar hepsini biliyor. ama bi kaç kere ağrım var dediğimde internetten bakıp kafana takıosun ondan oluyor herhalde bi sen doğurcan 9 ayda biz doğurcaz demşti hiç unutmuorm
O zaman ne diyeceğimi bilemedim sevgili konu sahibi:(

Çok sevdiğim bir arkadasım evlenmeden önce hep Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın diye dua ederdi. Evlendikten sonra çok daha iyi anladım bunun ne kadar önemli olduğunu.

Allah yardımcınız olsun:(

Back
X