• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv mecburiyeti ve eşim

yok o kv siyle anlaşamamış yüzde 5 ini yapmamıştır bütün anıları kendi annesiyle kardeşleriyle hep onlarla içli dışlı yakın olmuş bi kere kvdemle şunu yaptık demez anlaşamazdk vs die söyler eder çok içlerine girmemş anlayacağınız. ben hamileyim die bahaneme laf ettiğide oldu canım ona kalsa yaptırmıor ettirmior. ama ben zaten bunda dğilim mecburri koşulmasına ben kızıorum sadece. tatlı dil güler yüz anlayış çok zor olmamalı bilemiyorum ya ben evde olsaydımda isteseydi hadi neyse derim ama evde olanlarıda yapmıyor çoğunda görüyorum benm kvdem değişik ya çok iyi anlaşırdm ama evlnince değiştir herşeyy
Böyle seyleri duyunca korkuyorum cok. Tabiki olay tatlı söz, güler yüz,, siz devam ettikce taviz vermiş oluvaksınız. Size yazık bana kalırsa .Konusmak çözüm olmaz gbi öyleyse =(

haklısınız canım eşim yardım taraftarı aslında öyle oturuyum hizmet bekleym mantığnda hiç değildir ama bu gibi durumlarda anneside müdaheleci biraz denicem yinede dediğinizi

Ya Allah merhamet versin ne diyeyim...Kendi kızları olsa böyle yapmazlar. Benim kv kendi kızı için, ayyy kv si çok anlayışsız, benim kızım çalışıyor habire çağırıyor gelemez gidemez benim kızım diyordu, benden de her gün gitmemi beklerdi. Madem huyunu öğrendin, bence mesafeyi koy dibine kadar. Gitme mesela, sancın tutsun, miden bulansın. Yat evde, eşin de görsün.

Sizinki zaten normal bir hamilelik değilmiş ki bebek de düşmüş.
Ben bu tip özel durumlardan bahsetmiyorum.
Sağlıklı seyreden hamilelik insanın günlük yaşamına engel değildir.
Belgesellerde görürüz, hayvanların doğumu ne kadar doğal ve içgüdüsel.
Eskiden kadınlar da tarlanın kenarında doğum yapar,göbek kordonunu taşla keser ve bebeğini sarar işine bakarmış.
Onlar kadın değil miydi?
Elbette öyle olalım demiyorum, şartlar değişti, dünya değişti.
Bununla birlikte bu kadar nazlanıp 'ay ben hamileyim şekerim' moduna geçmek bana garip geliyor.
Elbette bu benim bakış açım.
Ben naifim,dayanıksızım,nazlıyım diyene de saygı duyarım.

benim hamileliğim hastalık derecesinde değil evet ama ağrım oldğuğunu söylediğimde eşim beni hatsaneye götürdüğünde kv dem bana internnetten aratşrıma yapıpda kafama takıp bende böyle olcam die düşünüp hasta olduğumu söyledi. sen bir doğurcan biz dokuz herhalde dedi. yani gerçekten hamilelik hastalık olmasada insanın içinde bir can ve herşeyi etkiliyor üstüne ben çalışıyorum hergün sabah 7 de kalk akşam 7 de eve gir. çok normal mi. evimi süpüremiyorum kardeşim yapıyor. üzerimde sürekli bi ağırlık. ve benm rahmimde perde var o şekilde hamile kaldım erken doğum düşük tehlikesi mevcut bunuda biliyor. dahada yine yemeğimi şunu bunu kendim yapmaya çalışıyorm elimden geldiğince. benm durumumda bu şekilde. altı üstü bi vilede bi süpürge dediğiniz şey her hamile için normal seyreden bi hamile için bile işkence gibi oluyor çünkü vucutta eski direnç kalmıyor. ben hamilelikten önce akşameve gelir kapı pencere silerdm herşeye koşardım şuan o direncim başından beri yok. bence özen gösterilmesi lazm hamile birine. kendim için demiyorum bunu sadece. bende zaten iş yapmak istemiorm pasta böreten banane dien biri olmadım sadece mecbur bi göreve koşulması hoşuma gitmiyor ve sürekli gelen bi durum. tabi sizin kendi düşünceniz saygı duyarım yinede

Böyle seyleri duyunca korkuyorum cok. Tabiki olay tatlı söz, güler yüz,, siz devam ettikce taviz vermiş oluvaksınız. Size yazık bana kalırsa .Konusmak çözüm olmaz gbi öyleyse =(
konuştum canım ağlaya ağlaya daha 1.5 ay önce kapısına gittim herşeyi anlattım neden böyle oluyor die ama çözüm olmadığını bugünki konumla anlayın yani çözemedim :(

Ya Allah merhamet versin ne diyeyim...Kendi kızları olsa böyle yapmazlar. Benim kv kendi kızı için, ayyy kv si çok anlayışsız, benim kızım çalışıyor habire çağırıyor gelemez gidemez benim kızım diyordu, benden de her gün gitmemi beklerdi. Madem huyunu öğrendin, bence mesafeyi koy dibine kadar. Gitme mesela, sancın tutsun, miden bulansın. Yat evde, eşin de görsün.

kendi kızına laf yok aslaa araları olmadığı halde eşiyle dilinden düşmez kıkanmıorm iyi olsunlarda. bayramın 3. günü eşim çalışıyor işim var ben gelemem dedm bana iş bitmez tabi die laf vurdu ona rağmen gittm. kızını sordular o gelemez hemen nasıl gelsinn işi gücü çamaşırı bulaşığı vardır çocuğu var nasıl bitsin işi var demştide şok olmuştum canımm. Allaha havale ettm ne dieiyimm :(

kendi kızına laf yok aslaa araları olmadığı halde eşiyle dilinden düşmez kıkanmıorm iyi olsunlarda. bayramın 3. günü eşim çalışıyor işim var ben gelemem dedm bana iş bitmez tabi die laf vurdu ona rağmen gittm. kızını sordular o gelemez hemen nasıl gelsinn işi gücü çamaşırı bulaşığı vardır çocuğu var nasıl bitsin işi var demştide şok olmuştum canımm. Allaha havale ettm ne dieiyimm :KK43:

İşte Allaha havale etme, o an anladın huyunu gitme bir daha. Biz çok iyiniyetliyiz canım ama kendimizi kullandırıyoruz. Kendi kul hakkımızdan yiyoruz. Kendimize acımazsak kimse acımaz. Canının kıymetini sen bileceksin. Bak bugünü milat yap. Gitme, her istediğini yapma. Samimiyeti azalt. Aç konularıma bak, milyon tane. Hepsi benim mal iyiniyetimden. Kendime öyle kızıyorum ki...Sonunda eşim ailesine rest çekti ama ben çok yıprandım. Bunu yapma kendine.Şimdi hamilesin, bunun doğumu var lohusalığı var.

sizi anlıyorum bende bir kaç kez gitmedim tavırlı gibiydi ama söyledim kendisine çalışıyorum anne eve gidip dinlenmek istiyorum evimde işlerimi yapmak istiyorum yetişemiyorum dedim sizde hamile olduğunuzu belirterek sürekli gitmeyi azaltabilrisiniz. Çünkü gerçekten bunu görmüş biri olarak söylüyorum kendilerini birşey sanıyorlar 'ben yapıyorum ben doyuruyorum ben veriyorum' kafalarına girip emr-i vaki olaibliyorlar.

Mesela geçen benim akrabalarımı yemeğe çağırdı ben sana yardım ederim dedim zaten senle beraber yapıcaz dedi bana orda biraz bozuldum sonra başladı gelirsin falan diye konuşmaya direk kestim attım orda ben hafta içi gelemem anne çalışıyorum evimde hazırlarım dedim hafta sonu da işlerimi bitirdikten sonra gelirim dedim bi daha da ağzını açıp birşey diyemedi. Kendisi hazırladı ben sadece evde tatlımı hazırladım bide msiafirlerin geleceği gün 2 saat yardıma gittim evime geri döndüm.

banada öyle konuşuyor size dediği gibi. bendede surat asıyor aynı şeyleri yaşıyoruz. bende böyle net olsam belki dahada yüzünü asar bana. yaptğınızı taktir ettm

merhaba arkadaşlar. daha öncede yazmıştım sorunları bi kaç kez ama yinede iyi niyetimden kv ile iyi geçinmek için elimden geleni yaptım. ama malesef olmuyor galiba. sürekli bi hizmet mecburi olcak havasında bıktım artık.
uzatmadan olayı anlatmak istiyorm. salı akşamı aradım kayınvalidemi canım şunu çekti yarın gelelimde sizde yiyelim dedm tmm dedi. ertesi gün gittik yemek yerken cumartesi günü kp amcası gelmiş. amcanlar gelcek salonun peteği yakayım dedi. kalabalığız dedi. bizide kendi kendine düşünüp olayın içine zaten dahil etmş sizde gelin demek yok gelirsiniz manasında düşünüyor hep. bende anladım durumu eşim çalışıyor biz gelemeyz zaten 4 kişisiniz açma peteği oturma odası size yeter dedm. oda niye gelmicek mi işte sonuçta dedi. bende geç geliyor 11 12 de dedim. eşimde vardı. hemde bi onlar değil gelini damadıda gelcek dedi. eşimde hemen ordan atladı sende gel müsait olursan işin olmazsa dedi bana. ben eşim karışmz die umuyodum. kv ordan hemen atladıı ne işin müsait olmazsa ben napayım aradılar çaya die gündüzden bişiler yapılcak mecbur gelecek sonuçta dedi benm için. cvp vermedim. konuşmaya devam etti gündüzden gelirsin bişiler yapılcak akşamada kalırsın zaten ertesi günde pazar evde dinlenirsin die konuştuk. onada cvp vermedm. (elinde ameliyt oldu şuan düzeldi ama tam net değil tabi.) ve çok bozuldum. müsaitsen gelde yapalım demek yerine mecbur gelcek ben elimle napayım die söyledi. ben mecbur muyum ? değilim ama gelde anlat. ve ben çalışıyorm 7 aylık hamile halimle. hiç bişi demedm. moralim bozuldu cvpta vermedim. bugünde misafiri gelcek. çarşamba gittiğimizde 3 kerede ayy cumada misafir gelcek ben napcam ne ikram etcem falan diyor. duymamazlıktan geldm. desem ki yarında geliyim akşam bişiler yapalım desem tmm dicekti. neyse komşuya söyleyim bari falan dedi. eşidme söyle dedi. dünden bişiler yapılmştır illaki. madem komşun gelcek cumartesiede yaptırılabilirken benden neden böyle şeyler sürekli bekleniyor anlamıyorum beklemeyide geçti mecburmuşum gbi knuşulması normal miii. eşimle evde birbirimize girdik gece 12 1 :KK43: sen karışma kadın işine annen bişi demeden sen ne diosun dedim. ben kötü amaçlı demedm dedi. karışma ddm derken birbirimize girdik. birbirimize söylemediğimiz kalmdı. gelen misafir mi çay koycakmıştı olur muymuşta annesiinin eli belliymişte. evet elinden rahatsz ama inanın yardım etmicek biri değilim ben sadece bana saygı duyulsun istiyorm. mcburiyt nedir :KK43: çok ağladım hamile halimle :KK43: sonra işte sarıldı falan ama içimden atamıyorum söylenenleri tartışmamızı kv yersiz tepkisini :KK43:
ben onlara layık değilim çalıştığım halde herşey bende bekleniyor elimden gelenide hep yaparım ama bu durumlar beni soğuttu. onlara ev kızı lazımmış herşeye koşan eden bunu anladm artıkk .. 2 gündür kendime gelemedim. yarın gidicek olmamın gıcıklığıda cabası :KK43:(

ya sizinde kv niz böyle mi yada böyle şeyler sizdede var mı nolur yardımcı olun artık bıktım ben napmam gerektiğini bilmiyorm :KK43: (eşimle tek kavgamızda daima annesi zaten)
merhaba arkadaşlar. daha öncede yazmıştım sorunları bi kaç kez ama yinede iyi niyetimden kv ile iyi geçinmek için elimden geleni yaptım. ama malesef olmuyor galiba. sürekli bi hizmet mecburi olcak havasında bıktım artık.
uzatmadan olayı anlatmak istiyorm. salı akşamı aradım kayınvalidemi canım şunu çekti yarın gelelimde sizde yiyelim dedm tmm dedi. ertesi gün gittik yemek yerken cumartesi günü kp amcası gelmiş. amcanlar gelcek salonun peteği yakayım dedi. kalabalığız dedi. bizide kendi kendine düşünüp olayın içine zaten dahil etmş sizde gelin demek yok gelirsiniz manasında düşünüyor hep. bende anladım durumu eşim çalışıyor biz gelemeyz zaten 4 kişisiniz açma peteği oturma odası size yeter dedm. oda niye gelmicek mi işte sonuçta dedi. bende geç geliyor 11 12 de dedim. eşimde vardı. hemde bi onlar değil gelini damadıda gelcek dedi. eşimde hemen ordan atladı sende gel müsait olursan işin olmazsa dedi bana. ben eşim karışmz die umuyodum. kv ordan hemen atladıı ne işin müsait olmazsa ben napayım aradılar çaya die gündüzden bişiler yapılcak mecbur gelecek sonuçta dedi benm için. cvp vermedim. konuşmaya devam etti gündüzden gelirsin bişiler yapılcak akşamada kalırsın zaten ertesi günde pazar evde dinlenirsin die konuştuk. onada cvp vermedm. (elinde ameliyt oldu şuan düzeldi ama tam net değil tabi.) ve çok bozuldum. müsaitsen gelde yapalım demek yerine mecbur gelcek ben elimle napayım die söyledi. ben mecbur muyum ? değilim ama gelde anlat. ve ben çalışıyorm 7 aylık hamile halimle. hiç bişi demedm. moralim bozuldu cvpta vermedim. bugünde misafiri gelcek. çarşamba gittiğimizde 3 kerede ayy cumada misafir gelcek ben napcam ne ikram etcem falan diyor. duymamazlıktan geldm. desem ki yarında geliyim akşam bişiler yapalım desem tmm dicekti. neyse komşuya söyleyim bari falan dedi. eşidme söyle dedi. dünden bişiler yapılmştır illaki. madem komşun gelcek cumartesiede yaptırılabilirken benden neden böyle şeyler sürekli bekleniyor anlamıyorum beklemeyide geçti mecburmuşum gbi knuşulması normal miii. eşimle evde birbirimize girdik gece 12 1 :KK43: sen karışma kadın işine annen bişi demeden sen ne diosun dedim. ben kötü amaçlı demedm dedi. karışma ddm derken birbirimize girdik. birbirimize söylemediğimiz kalmdı. gelen misafir mi çay koycakmıştı olur muymuşta annesiinin eli belliymişte. evet elinden rahatsz ama inanın yardım etmicek biri değilim ben sadece bana saygı duyulsun istiyorm. mcburiyt nedir :KK43: çok ağladım hamile halimle :KK43: sonra işte sarıldı falan ama içimden atamıyorum söylenenleri tartışmamızı kv yersiz tepkisini :KK43:
ben onlara layık değilim çalıştığım halde herşey bende bekleniyor elimden gelenide hep yaparım ama bu durumlar beni soğuttu. onlara ev kızı lazımmış herşeye koşan eden bunu anladm artıkk .. 2 gündür kendime gelemedim. yarın gidicek olmamın gıcıklığıda cabası :KK43:(

ya sizinde kv niz böyle mi yada böyle şeyler sizdede var mı nolur yardımcı olun artık bıktım ben napmam gerektiğini bilmiyorm :KK43: (eşimle tek kavgamızda daima annesi zaten)

Sen benim kayınvalidemi görsen kendininkini el üstünde tutarsın evine gittiğide yemeği bile beraber hazırlarız 8 saatlik uzaklıkta duruyordum sonrası bana geldiklerinde kekine kadar hazır ister bir kez bulaşıgımı yıkamış değildir üstüne üstlük her gidişimizde suramı temizlesin karın buramı silsin der eşimde hiç ses etmez arkamızdan konusurooooo
canım herkesn kendine göre demekki. e ben bigün hastaneden çıktım eşim yemeğe oraya gidelm kuzenm geldi dedi. tmm ama bak annem şimdi yapmaz beni bekler dedm yok yapar yemk dedi. eşim aradı annesini sana glcez yemeğe anne ne yaptın yemeğe dedi. gelinde yapalım dedi direk telefondaa. eşimde bozuldu anne bugnde sen yapta hazıra gelelim işim var dedi bahane etti kapattı. noldu gördün mü dedim herşeyi bende bekliyor çünkü dedim. gittik başladı anlatmaya çorabı kuzenine karıştırttım onu şuna yaptırdm falan die söylendi bildiğiniz.. bana gelncede yapsın istemem geçen geldi oturdu e bi yardm edeym demedi yanında gelirken bir yiğenini getirmşti uzaktan geldi die. herşeyi yaptm geldi mutfaga kv benlk bişi var mı yardım edeym dedi yoo yaptm bn bi sofrayı tabağu koycam o kadar eşimde turşu koyalım sofraya dedi balkondan aldı sağolsn doğrayım elimdeyken dedi. o ara geldi kv sana mı düşer burda onu doğramak bırak ben yaparım die elinden sinirle aldı. bende nolmuş hergün yaptğımız şey doğrar dedm. baban içerde içeri geç sen ayıp dedi. eşimde anne benelime almşken doğrayım dedim dedi. eşim gitti tabağı falan masaya sert koydu. ben herşeyi yapınca yardm edeym demek iş sanki. ogünde işten geldim koşa koşa yaptım herşeyi Allah yardımcım oldu ne diyim ki ben daha

siz hamilesiniz aranız kötü bile olsa torunu için dolma yapabilir ama siz hamile çalışıyorken emrivaki yardım eder demesi saçma siz hamile değilken şunu pişirsene dermiydiniz

Onun yaptigi hic dogru degil sonucta hem calisiyorsun hemde hamilesin. Birde su yonden bakmak lazim demekki sizden o samimiyeti bulmusta gel diye biliyor. Benimkisi yemek yapar misafir oldugunda arar isin yoksa gel der. Sinirlarimiz belli yani

ben öyle davet edilmedim hiç canım eşime msj atılır aranır falan o nasılsa gelcek mantığında bakar işi oğluyla bitirmeye çalışır ne mücadeleler verdm bu konulara dairrr

İki yerde hamile halimle demişsiniz ama kayınvalideniz elinden ameliyat olduğu halde dolma isteyebilmişsiniz.
Ameliyatlı olmasa dahi bu teklife karşılık o da dizden dizden misafire yardım bekleyebilir.
Nazınız çekilsin istiyorsanız naz da çekeceksiniz.
Bu anneniz de olsa böyledir, kusura bakmayın yani
ameliyt olalı 3 ay oldu canım. teklif etse iyi mecbursuna girmesi zaten sorun görevmş gibi görülmesi yanlış benm tek muzdarip olduğum durumlar konular bunlar. bu bi hizmette değil gelmelerde gitmelerde herşeydeee

siz hamilesiniz aranız kötü bile olsa torunu için dolma yapabilir ama siz hamile çalışıyorken emrivaki yardım eder demesi saçma siz hamile değilken şunu pişirsene dermiydiniz
yok demedim mesela ona gidiceksen ye yersiniz napayım bugün fiir verin die kendi sorardı hamile değilken mesela. benm sevdiğimi bilir bazen başka şeyler yapardı. ben hatta kendimde onun sevdiğini yapardm yollardım yeri gelir.

B
ben öyle davet edilmedim hiç canım eşime msj atılır aranır falan o nasılsa gelcek mantığında bakar işi oğluyla bitirmeye çalışır ne mücadeleler verdm bu konulara dairrr

Benimki de aynısını yapıyordu, eşime tepkimi gösterdim ben, son dakikada düğüne gidilmeler bilmemneler çıkıyordu, böyle oldukça gitmedim bende, eşim önceden haber vermeye, geliyor musun hayatım demeye başladı. Eşinle konuş, seni kv ile karşı karşıya getirmemesi gereken o.

benim hamileliğim hastalık derecesinde değil evet ama ağrım oldğuğunu söylediğimde eşim beni hatsaneye götürdüğünde kv dem bana internnetten aratşrıma yapıpda kafama takıp bende böyle olcam die düşünüp hasta olduğumu söyledi. sen bir doğurcan biz dokuz herhalde dedi. yani gerçekten hamilelik hastalık olmasada insanın içinde bir can ve herşeyi etkiliyor üstüne ben çalışıyorum hergün sabah 7 de kalk akşam 7 de eve gir. çok normal mi. evimi süpüremiyorum kardeşim yapıyor. üzerimde sürekli bi ağırlık. ve benm rahmimde perde var o şekilde hamile kaldım erken doğum düşük tehlikesi mevcut bunuda biliyor. dahada yine yemeğimi şunu bunu kendim yapmaya çalışıyorm elimden geldiğince. benm durumumda bu şekilde. altı üstü bi vilede bi süpürge dediğiniz şey her hamile için normal seyreden bi hamile için bile işkence gibi oluyor çünkü vucutta eski direnç kalmıyor. ben hamilelikten önce akşameve gelir kapı pencere silerdm herşeye koşardım şuan o direncim başından beri yok. bence özen gösterilmesi lazm hamile birine. kendim için demiyorum bunu sadece. bende zaten iş yapmak istemiorm pasta böreten banane dien biri olmadım sadece mecbur bi göreve koşulması hoşuma gitmiyor ve sürekli gelen bi durum. tabi sizin kendi düşünceniz saygı duyarım yinede
Ablacım, ben sizin kendi hamileliğinizde ve öncesinde yaşadığınız sağlık sorunlarınızı bilemem.
Benim yorumum hamilelikle birlikte prenses sendromuna yakalananlara...
Düşük tehlikeniz varsa zaten işe gitmeniz bile hata.
Halsizlik ve yorgunluk için beslenme düzeninizi gözden geçirin.
Karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenme, buna sebep oluyor olabilir.
Ayrıca doktorunuza danışın, size uygun bir takviye verir.

Tüm bunlardan bağımsız olarak, ben diyorum ki; kv ile ilişkinizi düzenleyecek olan sizsiniz.
Hepimiz,evliliğimiz ve eş ailesiyle ilişkilerimiz oturana kadar benzer sıkıntıları yaşadık.
Şunu unutmayın insanlar size,sizin izin verdiğiniz ölçüde davranırlar.
Kv 'ler genelde yönetmeyi ve organize etmeyi severler.
Bununla birlikte kvnizin size emrivaki yapması hoş değil.
Bunun önüne geçmek için hamileliğinizi veya ilerde çoçuğunuzu bahane etmeyin.
Emrivakiyi sevmediğinizi ve rahatsız olduğunuzu uygun bir dille ve sakince anlatın.
Siz mesafenizi kurar ve korursanız o da zamanla bu mesafeyi kabullenir.
İş sizde bitiyor, akıllı ve politik olun.
Kocanıza da annesini şikayet etmeyin ters etki yapar.

Kendi caninizin cektigini kadina yaptiriyorsun ama. Madem calisiyorsun ve hamilesin kendin hayir demeyi bil. Sen susarsan insanlar ne bilsin rahatsiz oldugunu

Ben de tek gelinim, tabi ki bana da dogru gelmiyor. Cok haklisiniz. Ben de yemek yapmasini istemedim ama bazen esim mutlu olsun diye yarin gidelim annenlere falan diyorum ama her dedigimde sizin bu anlattiginizi yasiyorum. Surekli biri gelicek siz de geleceksiniz vs.. Bana da emri vaki yapmasi itici geliyor. Ama yalan yok benim kayinvalidem beni ezdirmez, gittigim hicbir yerde de beni yonlendirmez dediginiz gibi ben de sizin gibi kendim kalkip yaparim. Hatta benim kayinvalidem beni over soyle temizdir, boyle guzel yemek yapar vs diye. Sen hamilesin canim, yemek isteyebilirsin yani kimi hamileler evde yaptigi yemegi yiyemiyor bana cok normal geldi. Ama bu sorunlari sakince esinle konusmani tavsiye ederim. Anneni cok seviyorum, yardim etmeyi, gitmeyi gelmeyi ama bana bu sekilde emri vaki yapmasindan, gittigim yerde beni yonlendirmesinden hoslanmiyorum. Boyle devam ettikce soguyorum anneni kirmadan konusmani istiyorum diyebilirsin. Belki yararli olur canim cunku ne kadar kavga edersen annesini o kadar hakli gorur.
çok güzel yazmışssınız gidelim edelim eşim mutlu olsun die kaç kez söyledm bende gidelim die. ama her dönüşte bi kavga. sakince konuşmayı denicem teşekkr ederim sağolun

Ablacım, ben sizin kendi hamileliğinizde ve öncesinde yaşadığınız sağlık sorunlarınızı bilemem.
Benim yorumum hamilelikle birlikte prenses sendromuna yakalananlara...
Düşük tehlikeniz varsa zaten işe gitmeniz bile hata.
Halsizlik ve yorgunluk için beslenme düzeninizi gözden geçirin.
Karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenme, buna sebep oluyor olabilir.
Ayrıca doktorunuza danışın, size uygun bir takviye verir.

Tüm bunlardan bağımsız olarak, ben diyorum ki; kv ile ilişkinizi düzenleyecek olan sizsiniz.
Hepimiz,evliliğimiz ve eş ailesiyle ilişkilerimiz oturana kadar benzer sıkıntıları yaşadık.
Şunu unutmayın insanlar size,sizin izin verdiğiniz ölçüde davranırlar.
Kv 'ler genelde yönetmeyi ve organize etmeyi severler.
Bununla birlikte kvnizin size emrivaki yapması hoş değil.
Bunun önüne geçmek için hamileliğinizi veya ilerde çoçuğunuzu bahane etmeyin.
Emrivakiyi sevmediğinizi ve rahatsız olduğunuzu uygun bir dille ve sakince anlatın.
Siz mesafenizi kurar ve korursanız o da zamanla bu mesafeyi kabullenir.
İş sizde bitiyor, akıllı ve politik olun.
Kocanıza da annesini şikayet etmeyin ters etki yapar.
şikayet değilde yapmaması etmemesi gerekir die düşünerek illaki ona söyledm annesine kendm diyipte germeyim ortamı die. evet yönetmeyi seviyor ve başkasının evindede bunu bana yapıyor . tek duam düzelmesi katlanıcak halim kalmadı çünkü

şikayet değilde yapmaması etmemesi gerekir die düşünerek illaki ona söyledm annesine kendm diyipte germeyim ortamı die. evet yönetmeyi seviyor ve başkasının evindede bunu bana yapıyor . tek duam düzelmesi katlanıcak halim kalmadı çünkü
Ayol daha neler yaşayıp, nelere katlanacaksınız.
Pes etmek yok öyle hemen.
Duaya devam edin elbette ama bir hareket planı yapmayı da ihmal etmeyin.
Eşinizi de müttefik yapın kendinize,çok zor değil inanın.

B

Benimki de aynısını yapıyordu, eşime tepkimi gösterdim ben, son dakikada düğüne gidilmeler bilmemneler çıkıyordu, böyle oldukça gitmedim bende, eşim önceden haber vermeye, geliyor musun hayatım demeye başladı. Eşinle konuş, seni kv ile karşı karşıya getirmemesi gereken o.
haklsıın eşimlede yeri geldi çözemedm ama bu sefer farklı biraz soğuk olduğumu farkında bugn konusunu açtı konuştk bni şimdi işten almaya geliyor konuşucaz dedi ama sinirli gibiydi umarım çözeriz

Back
X