Kv, kp, aynı ev, bebek

Bize harcadiklarida oluyo ama cok ufak bi kismi gercekten. Faturalari esim mutfak masraflarini ailesi oduyo. Kirayi bazen biz bazen onlar bazen yari yariya.

Beraber olduğunu sürece daha çok sorunlarinz olur sende biraz ağırlığını koy eşinle konuş altinlarini filanda verme ne diye veriyosun kötü ol.bu yüzden yinede verme

Havalar soguk diye haftaici annemdeyim evet havalar isininca okula giderken birakip donerken alicam oglumu. Bende sizin gibi dusunuyorum ama tasinma masraflari icin bile olsa biraz birikim gerekiyo. O yuzden az bisey elimizde olsun oglumuz icin hani ekside kalmayalim kafa kafaya gidelim diyoruz

Bundan sonra kolay kolay vermemde iste bakalim. Yarin insallah isimin bi basvurusu vardi o sonuclanicak. Insallah olumlu olur

Kucuk evlendin anladik. Kvyle oturmaya okey dedin anladik. Ama okul bitmeden evini ayirmadan kosa kosa niye dogurdun acaba. Yasin daha minicik. Sen daha miniciksin. Neyin acelesiydi bu. Kendi duzenini bi kursaydin once

Kucuk evlendin anladik. Kvyle oturmaya okey dedin anladik. Ama okul bitmeden evini ayirmadan kosa kosa niye dogurdun acaba. Yasin daha minicik. Sen daha miniciksin. Neyin acelesiydi bu. Kendi duzenini bi kursaydin once
Basta istedik olmadi zaten. Sonra kismet dedik 5 senesi var dedik. Korunmaya basladik. 1 defa korunmasiz iliskimiz oldu ondada hamile kaldim

Basta istedik olmadi zaten. Sonra kismet dedik 5 senesi var dedik. Korunmaya basladik. 1 defa korunmasiz iliskimiz oldu ondada hamile kaldim
Korunmayarak zaten dogurmayi goze almis olmalisin. Allah yardm.etsin o evde yasadikca onlara bi ses cikarsan iki boyun egiceksin soylenecek cok bisey yok.

Evlilik ve anne olmak kolay olur mu tabiki her adim seni gücelndirmisdir ... seni degistirmisdir
Olan olmus evlenmissin annede (allah bagislasin; o 18 olunca sen 38 olucaksin iki citir takilirsiniz :)))) olmussun önüne bak esinle arani iyi tut ve lütfen aldigin her kurusu esinde dahi söyleme o sormadiktan sonra ... annen saklasin senin icin ... ileride ayri eve cikicaginizda kullanirsiniz. Esinde cocugunun riskini kimselere yedirmesin bunu ona güzellikle izah et ...
ah be ele karismak kolay mi aslaaa ...
ayrica seni tebrik ederim herkesin harci degil ev hanimi anne olup birde uni olumak bu yasda :)

Korunmayarak zaten dogurmayi goze almis olmalisin. Allah yardm.etsin o evde yasadikca onlara bi ses cikarsan iki boyun egiceksin soylenecek cok bisey yok.
Şoyleki 1 sene boyunca olmadi. Prezervatifte yoktu nasilsa olmaz dedik o kadar denedik olmadi. Oyle yapiyorum malesef. 1 cevap verip bin susuyorum

Ya cok guzel moral oldun bana abla bi bilsen. Esimin memuriyet icin bi mulakata girdi sonuc bekliyo. Yarin sonuclanicak. O olumlu olursa cikmayi dusunuyoruz ama olmazsa dediklerin bir bir aklimda :)

Şoyleki 1 sene boyunca olmadi. Prezervatifte yoktu nasilsa olmaz dedik o kadar denedik olmadi. Oyle yapiyorum malesef. 1 cevap verip bin susuyorum
Allah evladina uzun saglikli omur versin artk yapacak bisey yok bu konuda. Ben cok takintili bi anneyim malesef tum gerginliklerimiz bu yuzden cikio kvlerle ama.sonucta annesi benim nasil iatersen oyle yetiscek. Sukur ki evim ayri. Evini ayirmadigin surece herkes soz sahibi olacak. Iyi ayrilmak diye bisey var saniyosan yaniliosun. Bi an once iyi kotu demeyin cikin o evden. Yoksa boyle gelmis boyle gider

Keske diyorum bende ama iste nafile

Bundan sonra dikkatli olursunuz.
Daha yaşınız genç, el ele verip birikim yaparsınız.
Ama ikinci çocuk için bence birkaç sene bekleyin.(Eğer düşünüyorsanız)

Bende takintili ve kuralciyim ama soylenen fikirleri kesinlikle yok saymam arastirir oyle cevap veririm. Aminnn insallah. Masallahi var balım cok tatli ama uyumuyo simdi kv yuzunden. Bakınıyo oyle esim iyi ayrilmak diye biseyin var olduguna inandigi icin o yonde ilerliyoruz ama bende olayli olucagina eminim

Ben 5 sene diyorum. Anca oturur hersey. Tesekkur ederim derdimi dinleyip destek oldugunuz icin

Eğer birikim yapıp ayrı eve çıkarsanız düzeniniz olur.
Zaten 24,25 yaş ikinci kere anne olmak için sizin için ideal, benim çevremdeki yakınlarım 35 ve üstü yaşlarda anne oluyor.
Yani 5 yıl sonrası gözünüzde büyümesin..
Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu..
Bu arada geçmişe dönmeyin, geçmişi değiştiremeyiz ama geçmişten ders alabiliriz.
Bence önemli olan o..

Tesekkur ederim tekrardan anlatip fikir almak baya sakinlestirdi beni. Rahatladimda baya. Benim paşa acikti emzirip uyutucam. Iyi geceler :)

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…