Kv, kp, aynı ev, bebek

Esim istemiyo gibi gorunebilir ama onu cok denedim. Istersen dayanabilirim bile dedim. Ama yok kesinlikle cikicaz dedi. Kesinlikle bizden beklenen bu.

Eşinizin söylediklerine değil yaptıklarına bakın. Ayrı eve çıkmak için iki yıldır nasıl bir icraatta bulundu? İki yılda hiç mi birikim yapamadı?

Ya nen seni ayrı evdesin sanıyordum ne güzel yazıyordun bebeğine günlüğünü hatta bi mesaj atacaktım kendi Derdimden unuttum çok üzüldüm ya inşallah yakın zamanda ayrı eve çıkar rahatlarsınız ?

Sic tamamen sizde, niye veriyorsunuz ki o kadar altını. Hayır borca harca gitti diyorsunuz ama ortada ev bark alınma durumu da yok , eee nerde bu altınlar. Yazık olmuş gerçekten.

Ben ozluyolar seviyolar diye bisey demiyorum. Onun kucagindayken oglum bana bakip guluyo hemen sirtini ceviriyo kv agzimi acip laf etmiyorum. Ama uykusu sapinca cok agliyo yani iyilik yaptiklarini dusunurken yazik ediyolar gercekten

Tesekkur ederim. Annemlere gecebilor miyiz bilmiyorum annem defalarca esime gel sende burda kal dedi ama bilmiyorum . 12de isten cikiyo rahat edemez vs. Gelmez buyuk ihtimal. Ayri ev konusunda daha ikna edici olmam lazim

Gunlugumu okuduysan bi kisminda bu sira cok derdimiz var cok agladim ama sen iyi ol falan diyorum :) iste hep ayni seyler. Tesekkur ederim :)

18 yaşında nikahlanıp kayınvalidelerin evine yerleşmek, üstüne çocuk yapmak, üstüne farklı evlerde yaşamak...

Anneniz babanız nasıl izin verdi buna, o dönem hiç mi akıl veren kimseniz olmadı?

Yaşadığınız şey kesinlikle bir evlilik değil, farkındasınız değil mi? Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım eşiniz sizi oyalamıyordur. Umarım o iş meselesi olur da feraha erersiniz.

2 buxuk aydir haftaicleri annemdeyim. Esim bizi cok ozluyo bizde onu. Ama hasta olmasin diye ugrasiyoruz. Surekli birakip geri almak bu soguklarda zor oluvak bebek icin.
Ben esimin beni oyapadigini dusunmuyorum. Durumlara sahit oldugum icin. Ama burda neler okuyoruz. Bende kor degilimdir umarim

Tesekkur ederim. Annemlere gecebilor miyiz bilmiyorum annem defalarca esime gel sende burda kal dedi ama bilmiyorum . 12de isten cikiyo rahat edemez vs. Gelmez buyuk ihtimal. Ayri ev konusunda daha ikna edici olmam lazim

Eh sen onun annesinin yaninda rahat ediyormusunda? Kadin sabah odaniza daliyordu ya! Beyefendinin keyfine bak, hem sen hem bebegin ikiye bölünün, hafta ici bir yerde, hafta sonu bir yerde ama aman aman beyefendinin keyfi bozulmasin!

Ikna edici olmayacaksin, yaygarayi koparacaksin. Sen annenin yanina tasin. Beyefendi gelecekse, gelsin. Gelmez ise keyfi bilir, bosanma davasini acarsin. Yeterici kadar sabirli davrandin zaten, simdi icraat zamani. Adam resmen bebegin altinlarini bile harcadi ya! Bide sen kocana saf diyorsun. Inan bana, adam saf degil. Gayet ne oldugunu biliyor.

Sen bir restini cek, o zaman göreceksin ne kadar saf oldugunu, daha dogrusu olmadigini.

Bisanmayi dusunmuyorum. Sinirlenmekte de haklisiniz. Fazla sabirli davrandigimin bende farkindayim. Biraz daha sabretmeyi dusunuyorum. Kisa bi sure
Dogruyu yaptigimi dusunuyorum. Umarim hakliyimdir

Sen inanıyorsan tamamdır ama altınları alırken eşin bişey söylemedi mi
Bana soyledi surekli ayni sey oluyo biliyorum. 2 tanesini bozdurabilir miyiz. Odeyemiyolarmis zor durumdalar gereksiz harcamalari yuzunden kafayi yicem hayir desende haklisin tarzi konustu. Bende destek olmakta haklisin ayni evde yasiyoruz sonucta ama biktim artik bizimki destek olmak degil onlarin yukunu yuklenmek falan dedim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…