Kv, kp, aynı ev, bebek

Canım kv ve kp nin geliri çok yüksek değilse evde fazladan 3 boğaz olması onları da zorlar yani bir bakıma haklılar herşey ateş pahası. Faturalar desen uçtu gitti.
Sen saygı çerçevesinde rahatsız olduğun noktaları söylemeye devam et eşin de arkanda zaten. İnşallah sen de kısa zamanda okulunu bitirir mesleğini eline alır çalışırsın bebiş de büyümüş olur kreşe gider düzeninizi kurarsınız iyi kötü

Kusura bakmayında altınınıza sahip cıkacak gücünüz yok mu ? Çalışan kv neden sizin altınınızla kartını ödüyor ? Benim anladığım kadarıyla ensenize vurup lokmanızı alıyorlar . Bence artık bunlara dur de yoksa coook okuruz yazılarını

Insallah

valla ben vur enseine al ekmegini bi tip degilim aslinda ama bu yasananlardan sonra gittim arkadasima disaridan oyle mi gozukuyorum diye sordum

Ne yapin edin ayri eve cikin baska turlu halolmaz sorunlar

altinlarin eve barka gitmemis ki onlarin borcuna gitmis yazik. benim kv bu konuda cok iyi masllah 10 tl bile taksa biri kizim bu senin sakla. kendine bise alirsin bu konuda cok iyidir senin biraz toyluguna gelmis bence sen bole seylere taviz verme. sevme konusunda onlarda ne yapsin calisiyorlr ozluyorlar bu konuda kizma olurmu. bizde cocuk buyutk bu konuda kirma kimseyi. umarim ayri eve cikarsin maddiyat acisindan onlarda pek kotuluk goremedim acikcasi. ev ustunde ev olmaz. inss duzeniniz oturur bnlar herkesin basindan gecen seylerdir. maddi olrak ezdirmeyin kendinizi tek onerim bu

Onermedim cunku esimde orda kalirsa o kadar baski uygilicaklar ki.. Ama eger cikamazsak ayri eve onericem

Ne baskisi? O zaman ayri evde olmaz cünkü baski var. Halen "yarin esimin is görüsmesi belli olacak" diyorsunda, sorun esinin maasinda degil ki, sorun esin parayi kenara atmamasi. Yani 5bin alsa yine cogunu anne babasinin kredisine verecek. Ve anne babasi yine kredi cekecek.. Kisir döngü yani.

Su an hafta ici ayri yasamaniz cok sacma zaten. Cocugu bahane ederek o evden cikin, annenlerde kalin bir kac ay. Para biriktirin ve yazin kendi evinize gecersiniz. Bunu simdi yaptin yaptin, yoksa esin asla o evden ayrilmaz, ayrilamaz. Lafi cok icraati sifir cünkü. Buna saflik diyebilirsin, annesinin yaninda kalmak istiyor diyebilirsin. Yani nedeni önemli degil.

Sonunc önemli. Ve sonunc, icraatten yok oldugu. Eger sen simdi birsey yapmazsan orda ömür boyu kalirsin, benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…