Kv, kp, aynı ev, bebek

Esim istemiyo gibi gorunebilir ama onu cok denedim. Istersen dayanabilirim bile dedim. Ama yok kesinlikle cikicaz dedi. Kesinlikle bizden beklenen bu.

Ayni evdeyiz ve mevlut evde oldu. Ben mevlutte olanlari anlatsam sinir krizi gecirirsiniz

2 seneligiz daha. Oda cok ugrasti onlarla ama bu siralar mesaileri boyle diye cok mutlu. Onun yerinde olmak isterdim inanin

Ayni evdeyiz ve mevlut evde oldu. Ben mevlutte olanlari anlatsam sinir krizi gecirirsiniz
Anladım ama yine de vermek zorunda degildiniz anladığım kadarıyla sinir koyamamışsınız ve şuanda sinir koymaya kalktığınızda aranız bozulacaktır bence sinir koyma tavsiyesi alın tecrübesi olanlardan keşke söyleyebileceğim birşeyler olsa size yardım edecek

Reactions: 000
Ya kv o sekilde sorunca vicdan yapip gizleyemedi buyuk ihtimal. Keske soylemeseydi ama soylemis bulundu. Ayri evi istedigine cok eminim ama icinde tereddutleri var mi bilmiyorum. Ben onu yokladim bikac kez. Istersen bi sure dayanabilirim. Strese sokma kendini dedim. Yok ilk firsatta cikmamiz lazim olmaz boyle dedi

Esim istemiyo gibi gorunebilir ama onu cok denedim. Istersen dayanabilirim bile dedim. Ama yok kesinlikle cikicaz dedi. Kesinlikle bizden beklenen bu.
Valla erkeklere göre hava hoş , bunu unutma.Sonuçta onun anne babası , eşi de çocuğu da yanında.Keyfi yerinde gibi.Kesinlikle çıkıcaz diyor da ne yapıyor mesela? Para biriktiriyor mu ayrı ev için? Biriktirmek şöyle dursun mevcut altınlarınızı bile vermişsiniz.Ayrı eve çıkmak istiyorsanız biraz gözünüzü açmanız lazım.

Yok ben cok sinir cizdigim icin kotu gelin oldum zaten. Sabahlari uyandirmaya odaya giriyodu kv. Gel aramizda yat bide dedim ona agladi mesela. Kotu olan benim ve onlarin bi sinirlari yok

Erken yasta evlilik erken cocuk ev yok biraz orda biraz burda benm bile kafam karisti.boyle duzeninizde olmaz huzurunuzda.arti sanirim haklarinizida koruyamiyorsunuz hem esiniz hem siz.

Cabasini goruyorum. Isle ilgili sorunlari vardi ayri ev olmicak is olmicak diye egzamasi costu deri döküyo. Ama salak iste napayim fazla saf

Cabasini goruyorum. Isle ilgili sorunlari vardi ayri ev olmicak is olmicak diye egzamasi costu deri döküyo. Ama salak iste napayim fazla saf
Saflık mı anne baba güdümünden çıkmayı istememek mi? Bence ikincisi.Burdaki yorumları hafife alma bence , sen çata çat kavga edip hakkını yedirmediğini , kendini ezdirmediğini sanıyorsun ama asıl olanı biteni kaçırıyorsun.Onlar evi bölmeyip oğlanla gelinin hayatına ambargo koymuş.Sen kendini ezdirmemiş mi oluyosun? Sabah eşinle yattığın odaya girilmemesi için mücadele etmek kavga etmek mi kendini ezdirmemek? Bu zaten olması gereken bişey.

Araştırma görevlisi olman garanti mi mesela? Sen okulu bitirip çalışmaya başlayamazsan eşin de ayrı eve çıkma lafını ettirmez sana.Yıllar geçmiş olur.Burda bir sürü örnek var.Allah yardımcın olsun.

Yok ben cok sinir cizdigim icin kotu gelin oldum zaten. Sabahlari uyandirmaya odaya giriyodu kv. Gel aramizda yat bide dedim ona agladi mesela. Kotu olan benim ve onlarin bi sinirlari yok
O zaman gerekirse bu maddi durum konusunu da toplanin bagirmadan cagurmadan kibarca ortamı germeden konuşun onlar gerilse de asla ses tonunuzu bile değiştirmeyin normal bişey konuşuyormuşsunuz gibi davranin eşinizde öyle yapsın sinirlenirseler bu kadar gerilmeye sinirlenmeye gerek yok diyin normal ses tonuyla . Bı kere konusulsun halledin . Ayrı eve çıkmak istediğinizi o yüzden para biriktirmek istediğinizi söyleyin ve ev için ortak bütçe oluşturun ordan kullanın

Ya ben 2. Si oldugunu gercekten dusunmuyorum biraz toparlanmaya ihtiyacimiz var. Garanti degil ama olucak gibi yaparim insallah

Esimin donut bekledigi bi basvurusu var. Yarin sonuclanicak. Iyi bi is eger olursa. Insallah arkamiza bakmayiz olursa. Eger olmazsa bunu yapicam. Ss aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…