Kv, kp, aynı ev, bebek

Yok gercekten hak veriyorum size. Ama yanlis anladiginiz bi nokta var guvenmemek degildi benimki. Fazla guvenmekti. Boyle olucagini kestiremedim. Alip alip bozdurmuslar sonradan ogrendik. Son 2 kucuk altini verdik onu kendi elimizle verdik sıkışıklardı ve esimden rica ettiler. Ona o kadar bozulmadim. Sadece ekonomik olarak harcamalarini yonetmeyi bilmiyolar ve hep bize kosuyolar bu yuzden sinir oldum yoksa destek olmak isterim..
Bide olayi cok guzel gordunuz evin 2 cocugu gibiyiz. Biz oyle gormuyoruz kendimizi ama onlar bizi oyle goruyolar. Esim benim abim, oglumda kardesim onlarin gozunde.
Kv kucagindayken oglum bana bakiyodu. Kv kiskandi baya guzel bakiyodu hic seslenmememe ragmen. Kv hemen anne degil o abla bakma ona dedi gulerek. Sorsan saka ama bu iclerindeki dusuncenin gostergesi iste mesela

Şiştim ya.. yani keşke biraz daha büyüyüp evlenseymişsiniz... toruna takılan iki küçük altına göz koyan bir babaanne-dede var.. siz sessiz kaldığınız sürece eşiniz arkanızda, biraz sesler yükselince durum ne olur Allah bilir...

Onuda yasadik. Sagolsun hep arkamda oldu. Yeri geldi lafini esirgemedi yeri geldi kavga etti. Valla benim psikolojik destek almam gerekicek artik. Cidden vucudum bunca strese tepki vermeye basladi. Egzamam midem sistit vs birsuru yerden patlak verdi bunyem. Bu yuzden dertlesmek icin buraya yazdım.. Biraz rahatlarim belki diye
Haklisiniz.. Yasadigim evliligi esimle aramizdaki iletisimi uyumu cok seviyorum. Onunla evli oldugum icin cook mutluyum ama bu evlilik biz 25 yaslarinda oldugumuzda baslamis olsaymis bu sorunlar hic olmazmis. Ben esimle uyumumuzu gorebildim ama bu sorunlari kestiremedim oncesinde.. Oglum icin erken evet ama o benim herseyim.. Pisman degilim ona sahip oldugum icin..

Alıp bir bankaya koysaydınız ozaman madem kullanmalarını istemiyorsunuz aynı evde tutarsanız onlarda harcamak istiyorsa alırlar tabi

Baya desteklemislerdi istekliydiler cok
Nasıl destek oldular
Biz size bakarız mı dediler
İkinizde küçükmüşsünüz
E ikinizin ailesininde durumu iyi değil ki aynı evdesiniz
Reşit olmak demek yaşla alakalı olmuyor ki
Ben ünide evlenicem desem
Ya da abim daha evini bakamayacak durumda olsa evlenicem dese kıyamet kopardı yani
Daha kendi ayakları üzerinde duramayan iki insan evlenmeye kalkıyor kimse ses çıkarmıyor
Bir acayip iş

Bakariz demedilerde o ara tarladan falan gelirleri iyiydi baya boburleniyolardi. Bide dedim ya basta tanidigim insanlarla suanki insanlar cok farkli.. Destek olmaktan kastim oglumun murruvveti oglum evlensin biz kiz aliyoruz kafa yapisina sahip insanlar olduklari icin olur olir evlenin dediler yani. Ailem bi sure karsi cikti ama sonra onayladilar onlarda

Ne kadar altın takıldı bilmiyorum ama aynı evde yaşıyorsanız, evin giderlerine ortak olmanızı istemeleri çok garip gelmedi bana. Anne baba ömür boyu çocuğunu ve çocuğunun kurduğu aileyi beslemek zorunda değil. Ayrıca tarım ile geçinen insanlarmış, gelirleri sabit seğil dalgalıdır. E biraz cehalet de var tabi, sürekli kredi çekip yemelerinden de anlaşılıyor ki kaynak yönetimleri de sıfır. Altınlarınızı korumanız imkansızmış zaten, üzülmeyin hepsi gitti diye.
Keşke evlilik için kendi ekonomik özgürlüğünüzü (ikiniz için de söylüyorum) ele almayı bekleseydiniz. Olmuş bir hata, şimdi kafayı altınlara takmayın. Bir çeyrek altın ile 1 haftalık market alışverişi bile yapılmıyor bugün, çok büyük bir meblağ değil yani.

Okulu bitirip işe girmeye bakın. Bir ev tutar, eşya borcuna da çok girmeden taşınmanın yollarına bakarsınız. Mesela şimdi illaki sizin ve bebeğin yatağı vardır, onları götürürsünüz, bi byeaz eşya ve salon takımıyla,perdelerle ev hallolur. Zamanla elinize para geçtikçe gerekli yenilikleri yaparsınız.

Ben en çok altın mevzusuna takıldım.
Siz yok demeyi bilmiyor musunuz?
Elinizde ne var ne yoksa, bebeğin takıları dahil vermişsiniz.

Teyzeleri bilerek sormuş zaten, ne aldılar diye? Size ne?

Açıkca biz ayrı eve çıkacaz demelisiniz, ve bunu eyleme dökmelisiniz.
Yoksa bu bööylee sürüp gider.

Tokilere yazıldık.. Açıklanmasını bekliyoruz. Dua edin olur mu? Mulakat sonuçları nisana ertelendi. Oda olunlu olursa cok mutlu olucaz.. Insallah olur. Bunaldim ben. Esim agzindan kacirmis. Yani soyle. Esimin nerdeyse butun akrabaları altin takti. Benimkiler gelince kiyafet getirdiler diyipte malzeme bermek yerine 3 altın demis. Ama ağzını aradiklarini bilememis. E oldugunu biliyolarkende vermemezlik edemedik.
Son altinda gitti.. Oda şöyle bana gelip esin sana bisi dedi mi dediler yoo dedim. Bizde para kalmadi odeme var vs dediler. Kuzenimin düğünü var dedim. Yerine yapariz ayın 10unda dediler. Bekliyorum.. :) ayın 12si oldu. Kuzenimin düğünü yani gerekirse cirkeflesicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…