Kv, kp, aynı ev, bebek

Ya lütfen yeme şu numaraları artık saf olma bu kadar.Eşinin haberi yok muydu sence altınları bozduracaklarından? Ya hepsi bir olmuş seni kandırıyor.Aç gözünü ya.Sen kavga edip sinir olurken afedersin de eşinin anne babası malı götürüyor.
Esiminde haberi yoktu oturduk kavga ettik aglaya aglaya ozur diledi kv ama yok yani.

Yani ben çözümü biliyorum. Sadece kendimi birilerine anlatmaya ve birilerinin beni anlamasına çok ihtiyacım var.
Ben 20 yaşındayım. 18 yaşımda evlendim. 19da hamileydim. 20 de kucagima aldım yavrumu. (Allah isteyen herkese nasip etsin). Erken olduğunu söyleyenleriniz olucaktır. Evliliğimden eşimden kurmaya çalıştığım bu minik ailemden çok memnunum.
Biz aynı evde yaşıyoruz. Erken evlenmenin bana verdiği en buyuk zarar bu. Eger bilseydim nisanlilikta tanıdığım kv,kp bambaska insanlara donusecekler. Bu kadar erken davranmazdim.
Oncelikle takılar. 1 sene bile olmadan hepsi gitti. Bi kismini biz kullandik ancak %90ı hatta 95i kv ve kp kredi borcu dugun borcu vs vs bozdurup bozdurup harcadilar. Her seferinde harcadiktan sonra haberimiz oldu. Bebek olmadan once gerek bağıra çağıra gerek sakin sakin problemlerimiz oldu.
Biz bebek dusunuyorduk bi seneye yakın denedik olmadı. Sonra kismet degilmis dedik. Korunmaya basladik. Korunmasiz ilk iliskide de hamile kaldim. Olmaz dedik oldu yani. Hamileligin basinda da tartismalarimiz oldu. İsim konusunda cinsiyet konusunda hep takıştık.
Mevlutte gelen takilarida kv kullandi sagolsun.
Simdi yavrum 4 aylık. Ben okul okuyorum. Uni ogrencisiyim. Cocuk oldu diye bırakmadım açıkçası. Kv calisiyo. Annem calismiyo evde. Ben okuldayken annem bakiyo. Okul zamani hafta icleri annemde kaliyorum cunku kış mevsimi hergun gotur getir yapmak istemedik. Bronsit oldu bi kere 5 gun hastanede yattik. O yuzden boylesi daha iyi dedik ve annemlerde kaliyorum hafta ici. Suan yariyil tatilindeyiz. Gecenlerde akrabalarim geldi il dışından. 3 küçük altin takildi yavruma ayıptır soylemesi. 2 tanesi gitti bile. Kv kredi kartina.. Biz birikim yapmaya calisiyoruz azcik belimiz dogrulsa cikicaz baska eve ama resmen belimiz dogrulmasin diye ugrasiyolar..
Simdi buraya yazma sebebim son olayda şu. Ben okul zamani cuma aksami kv ile oturdugumuz eve gelip pazar aksami anneme gidiyorum. Her cuma cocugun uykusu olmasina ragmen oynatip uykusunu saptiriyolardi. Uyariyodum hep tatli dille ama ozluyolar vs diyip ses etmiyodum cok fazla. Simdi yariyil tatilindeyim kv ile ayni evdeyiz. Aksam 6da isten geliyolar kv ile kp. Cocuk esnemeye basliyo uykusu var diyorum sapıcak olsun biraz daha uyanik dursa bisey olmaz diyolar mesela. Anlatiyorum başı agriyo huysuzlaniyo sonra diyorum dinletemiyorum. Bu aksam yine ayni sey. Kv isten geldigi saatlerde oglum uyandi kv sevdi oynadi. Sofra kurduk kp geldi. Oglum esnemeye başladı. Bende yemek yiyelim o yatsin biraz uykusu dagilmasin yemekten sonra uyuturuz falan dedim. Kp yemek yemedi oynamaya basladı. Uykusu acilmasin dedikce sesleniyo gıdıklıyo. Basta uykusu var diye pas vermedi oglum ama sonra oda katildi ona. Ben 5 kere falan uyardım. Dinlemediler. 1 saat sonra kv uykusu geldi uyutayim ben cocugumu dedi aldı. Gorseniz nasil agliyo. Gercekten kafayi yedim. Uyumadi bi süre. Kv cok uykusu var ama direniyo uykuya dedi. Sebebini soylememe gerek var mi dedim. Ya 1 saatten nolcak ki tarzi konusmaya başladı. Benim keyfime senin keyfine degil onun keyfine gire hareket etmek zorundayiz bazen 2 bucuk saat uyanik kalir uykusu gelmez bazen bi saatte esnemeye baslar. Kendi duzeni var onu saptiriyosunuz dedim. Napalim isten geldik bizde dedi. Tamamda iyilik yaptiginizi saniyosunuz cocugu ne hale getiriyosunuz. Yazık günah yani. Bisey demiyim demiyim diyorum ama kiyamiyorum artık. Kendi keyfiniz icin cocuga yaptiginiza bakin dedim. Sustular. Cocuk uyuyuncada topladilar kendilerini gittiler odalarına. Esim iste bende oturuyorum tek basima oturma odasinda.

**Daha anlatmadigim cok detay var. Esim beni anliyo ve arkamda. Sadece ayri eve cikmak icin ugrasiyoruz ve kavgasiz gurultusuz cikalim diye bakiyo. Zaten suan işte mesela 12de gelicek. Onlari cok gormuyo anlicaginiz. Bu yuzden oturup konusamıyoda.
**Kendimi anlatip rahatlamak istedim. Dedigim gibi daha cok sorun var ama hepsini anlatsam cok uzun olur. Zaten yeterince kafanızı sisirdim.
Başlık korku filmi gibi

Herseyi beklerim. Benim midem almiyo ama yuzumuze nasil bakiyolar bilmiyorum. Simdi bu aksam laf yaptim ya onlara. Tavir yapip yatmaya gittiler. Onlara gore ben onlar torunu sevmesin diye uyutuyorum

Ayrı ev lazım..
Ben olsam annemde kalırım.
En azından anneniz düşüncenize önem verir..
Sonra da ev tutar, eve çıkarım.

Üniversite okuyan bir kadın olarak,
'salak' bulduğunuz bir adamla ne işiniz var?
Hadi anneannemin meşhur lafıyla,
diyelim ki 'gönül kondu bir boka, mis gibi koka'
o tuhaf kv-kp ile niye aynı evdesiniz?
Kucağınızda bebek,hafta içi anne evinde,
hafta sonu kv-kp yanında,bırakın altınları korumayı,sütten kediyi kovamayan bir koca...
Siz de hayal aleminde misiniz? Ben anlamadım.
Kocanız ayrı eve çıkacağız diyor siz de inanıyorsunuz.
Lafla peynir gemisi yürümez,icraat lazım.
Var mı düzenli bir geliri?
Var mı kenarda birikmişi?
Var mı Evladının hakkını,rızkını ana-babasının saçma isteklerine harcamayacak cesareti?
Hafta içi zaten baba evindeymişsiniz,
alın kocanızı da yanınıza tamamen oraya yerleşin.
Kv-kp kahrı çekmektense kendi ailenizin nazını çekin.
Kocanızın itiraz edeceğini sanmam,zaten etkisiz eleman kendisi.

En nefret ettiğim durum.ben burda sinirimden bebeginize takılan altınların kvnin kartına gitmesinden sonrasını okuyamadım.Allah size sabır versin.
Birde kendinizi bu kadar kullandırmayın allah aşkına.bebegine takılan takıyı niye söylüyorsun,hadi söyledin niye veriyorsun.biraz sesinizi çıkarın gözünüzü seviyim yazık ya.kaybetmekten korkmayın.siz üzüleceginize onlar üzülsün.

Üniversite okuyan bir kadın olarak,
'salak' bulduğunuz bir adamla ne işiniz var?
Hadi anneannemin meşhur lafıyla,
diyelim ki 'gönül kondu bir boka, mis gibi koka'
o tuhaf kv-kp ile niye aynı evdesiniz?
Kucağınızda bebek,hafta içi anne evinde,
hafta sonu kv-kp yanında,bırakın altınları korumayı,sütten kediyi kovamayan bir koca...
Siz de hayal aleminde misiniz? Ben anlamadım.
Kocanız ayrı eve çıkacağız diyor siz de inanıyorsunuz.
Lafla peynir gemisi yürümez,icraat lazım.
Var mı düzenli bir geliri?
Var mı kenarda birikmişi?
Var mı Evladının hakkını,rızkını ana-babasının saçma isteklerine harcamayacak cesareti?
Hafta içi zaten baba evindeymişsiniz,
alın kocanızı da yanınıza tamamen oraya yerleşin.
Kv-kp kahrı çekmektense kendi ailenizin nazını çekin.
Kocanızın itiraz edeceğini sanmam,zaten etkisiz eleman kendisi.
Salak dedim sinirden ama safligini belirtmek icin dedim. Duygu somurusunu cabuk yiyo. Annesi iyi biliyo nasil damardan giricegini esime karsi. Birikmisi yok ama gelir var. Birikim icin ugrasiyoruz iste. Bakalim insallah olucak

En nefret ettiğim durum.ben burda sinirimden bebeginize takılan altınların kvnin kartına gitmesinden sonrasını okuyamadım.Allah size sabır versin.
Birde kendinizi bu kadar kullandırmayın allah aşkına.bebegine takılan takıyı niye söylüyorsun,hadi söyledin niye veriyorsun.biraz sesinizi çıkarın gözünüzü seviyim yazık ya.kaybetmekten korkmayın.siz üzüleceginize onlar üzülsün.
Esim soylemis bulundu malesef. Onlarda ya soylemeye cok mahcubuz ama denklestiremedik hergun faiz biniyo ordan odesek diyincede kiramadi esim
Ne diyim

2. Donem baslayinca haftaicleri yine annemdeyim. Artik cikmak istiyoruz

Annenizde daha rahat edersiniz.
Keşke altınları hemen bankaya yatırsaydınız.
Büyükler doğru demiş, ev ev üstüne olmaz diye.
Umarım bundan sonra dikkatli olursunuz.:KK66:

Salak dedim sinirden ama safligini belirtmek icin dedim. Duygu somurusunu cabuk yiyo. Annesi iyi biliyo nasil damardan giricegini esime karsi. Birikmisi yok ama gelir var. Birikim icin ugrasiyoruz iste. Bakalim insallah olucak

canım benim o onun annesi tabiki bilir damarini, insan evladini tanimaz mi

ama kimisi kendisi için kullanir iste evladini. ona bişey diyemiyoruz allah islah etsinden baska

erkekler genelde başı agrimasin diye sessizce izliyo, size nolmus pek umrunda degildir. aglarken haklisin askim ben hepsini biliyorum der, cozmek icin de hic ugrasmaz, ugrasiyo gibi yapar

hic kaderim sabrim diye bakmayin esinizi sıkıştırın acilen cozsun

onlara yedirdiginiz paralarla altinlarla ev kurarmissiniz zaten bosa vakit kaybetmissiniz

Kayınvalide kredi kartıyla ne harcaması yapıyor?
Eğer eşyanızı, yemenizi içmenizi, sizlerin, çocuğunuzun giderini karşılıyorsa, düğününüz bir şeyinizle borca girdiyse ben sizden karşılık almasını yadırgamıyorum çünkü. Oğlu evlenmiş, 2 nüfus daha getirmiş eve. Bu insanlar size bakacak diye borca giriyorsa istemeleri normaldir. Ancak kendi üstüne başına, keyfine harccayıp sizden istiyorsa o başka.
Faturaları, evin mutfak masrafını kim ödüyor?

İyi güzel de benim anlamadığım neden kk de kv ile oturanlar illa ev alıp filan çıkmak zorunda gibi hissediyorlar? Kiraya çıksanız en azından elinizdeki üç beş kuruşu vermek zorunda kalmazdınız. Gerekirse onlarla kira öderdiniz en azından kendi düzeniniz olurdu. Kusura bakmayın da o bel ayrı eve çıkmadan doğrulmaz. Benim babam annem 2 tane kaşık alıp rest çekip çıkmışlar dedemin evinden . Kömürlükte de yaşamışlar, mutfağı banyosu olmayan evde de. Çıkın kendi düzeninizi kurun zaten haftaiçi de annen de kalıyormuşsun

Bende su gorgusuz kaynana kayinbabalara sinir oluyorum. Siz cok yuz vermissiniz,ne demek her gelen altini almak. Onlar harcasin ben borçlarını odeyeyim yok ya. Soylemeyin,atin kenara. Yada vermeyin. Biz ogluma takilan,mevludunde takilan,dogum gununde gelen takilan herseyi attik kenara sonra koluma yatırım amacli bilezik yaptim.. yani ayri ev istiyorsaniz biraz disli olun,vermeyin para felan

X