- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Yok gercekten hak veriyorum size. Ama yanlis anladiginiz bi nokta var guvenmemek degildi benimki. Fazla guvenmekti. Boyle olucagini kestiremedim. Alip alip bozdurmuslar sonradan ogrendik. Son 2 kucuk altini verdik onu kendi elimizle verdik sıkışıklardı ve esimden rica ettiler. Ona o kadar bozulmadim. Sadece ekonomik olarak harcamalarini yonetmeyi bilmiyolar ve hep bize kosuyolar bu yuzden sinir oldum yoksa destek olmak isterim..Evlenmek adi üzerinde size ait bir ev ve yuva kurmak. Sizin nikahiniz var ama başka birinin evinde kalıyorsunuz. En büyük sorunu halledin bence bi kendinize ev bulup çıkın. Ayrıca kayınvalide sizin altinlari nasıl harcayabiliyor. Madem guvenmiyorsunuz annenize verseydiniz o saklasaydi. Ayrıca annenizin evinde takılan altını neden veriyorsunuz. Yaşınız küçük olduğu için çocukça davraniyorsunuz, altınlar size ait yani siz kendinizi evin çocuğu gibi görüyorsunuz sanki eşinizle. Maddi olarak da onlar söz sahibi sizin için. Yani bu şekilde evlilik olmaz, evlilik inanın bu değil. Ayrı eve çıktığınız zaman bunu anlayacaksiniz.
Bide olayi cok guzel gordunuz evin 2 cocugu gibiyiz. Biz oyle gormuyoruz kendimizi ama onlar bizi oyle goruyolar. Esim benim abim, oglumda kardesim onlarin gozunde.
Kv kucagindayken oglum bana bakiyodu. Kv kiskandi baya guzel bakiyodu hic seslenmememe ragmen. Kv hemen anne degil o abla bakma ona dedi gulerek. Sorsan saka ama bu iclerindeki dusuncenin gostergesi iste mesela