Yumruk atmadı. Elini yumruk şekline getirip tık tık vurdu kapı çalar gibiKayınvalideniz kafanıza yumruk mu attı? Şoktasınız veya beyin sarsıntısı geçirdiniz ki ne yapmalıyım diye soruyorsunuz herhalde. Bu nasıl bir ilişki?
Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kvkal gelmiş size muhtemelen
bana da öyle olur biri öyle pat diye vursa
eee o gün yine de kaldılar mı evinizde
bundan sonra kızınızı da temizliğe göndermeyin
öyle bir yazmışsınız ki güncelleyin yanlış anlaşılırYumruk atmadı. Elini yumruk şekline getirip tık tık vurdu kapı çalar gibi
Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kv
Ben zaten istemiyorum ihtiyacım da yok gelirimiz çok şükür iyi. Eşim 2 kardeş bahçelerde yetişenler 2 kardeşe gidiyo o yüzden hep gönderiyolar eltimgile de bize de49 yaşında kayınvalideden dayak yemek? kimse ses çıkarmıyor bi de.
yerinizde olsam asla karşı karşıya gelmezdim. evime zorla girecek halleri yok ya. eşim alıyosa odadan çıkmazdım. verdikleri erzak onların olsun bu ne be.
Özür dilerim ama gülesim geldi :)Yumruk atmadı. Elini yumruk şekline getirip tık tık vurdu kapı çalar gibi
Ben zaten istemiyorum ihtiyacım da yok gelirimiz çok şükür iyi. Eşim 2 kardeş bahçelerde yetişenler 2 kardeşe gidiyo o yüzden hep gönderiyolar eltimgile de bize de
Az önce biri yazdı o an kal geldi şok oldum zaten. Gitmiycem daha evineÖzür dilerim ama gülesim geldi :)
Tık tık vurdu demek, huu huuu kimse var mııııı gibi mi? Kapı çalar gibi vurdu tamam anladım.
Ablacığım. Büyüğümsünüz size hiçbir şekilde saygısızlık etmek istemem. Ama bu yaşta böyle bir muameleye maruz kalmak çok acı değil mi? Neden izin veriyorsunuz sizi böyle ezmesine? Siz kendinizi koruyamıyorsanız eşinizin tepki vermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ama o da yetersiz kalmış. Kendinizi böyle durumlara sokar ve çıkış yolu bulamazsanız daha çok antidepresan kullanmanız gerekir. Hakkınızı koruyup kendinizi savunmaya başladığınızda ilaç milaç içmenize de gerek kalmaz.
Konu sahibi sindirilmiştamam bırakın göndersinler atın bi köşeye. allah aşkına 49 yaşındasınız ya kafaya vurmak ne demek? kocan neden bişey demiyor? sormuyor musun hesabını=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?