• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kafama vurdu

bergen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
164
191
33
54
49 yaşındayım. 22 senelik evliyim. Sizin aklınıza ihtiyacım var çok bunaldım .
depresan kullanmama rağmen kafamdan atamıyorum.

Eşim ailesiyle pek görüşmez aramaz gitmez. Sana bişe derse yüzğne söyle savun kendini der

Kaynanam her zaman her şeyime karışırdı. Ben evlendiğimde o 45 yaşında gençti.
O zamandan beri huysuzdu idare ettim iyi taraflarını gördüm.
Bana hiç kızım demedi. Şşşt der bak der.

İyi yönleri, cimri değil. kendi bahçeleri bağları var orayı ekerler her hafta erzak gönderirler. Çocuklarıma harçlık verirler. Eşim işşizken kiramızı faturalarımızı ödedi kayınpederim. Kayınpederim şeker gibi ama o da benim tarafımı tutmuyo ama hep kızım der.
Aynı şehirdeyiz ama yürüyerek 1 saat mesafede evlerimiz. 2 3 sene önceye kadar evlerini temizlerdim şimdi bi takım bel fıtığı gibi hastalıklarım çıktıgı için kızımı gönderirim git işlerini gör diye.

Aklıma takılan depresyonumu tetikleyen olaya geliyorum,,
Şimdiye kadar hep yuttum ama bu çok kafama takıldı.
Geçen ay kızımın doğum günü vardı. Evde en samimi arkadaşım vardı. Kv ve kp kızımı arayıp aşağı çağırdılar. Yine bi poşet getirmişler. Kızım inince vermişler kızım bu ne demiş o da "börek yaptım da baban yer diye getirdim" demiş. Kızım da yukarı gelin demiş. Çarşıdan bir şeyler alıp gelecez gece sizde kalacaz demişler. Kızım yukarı çıkınca bende misafir arkadaşımla oturuyodum arkadaşım bacım gibi 20 senelik kızımın da teyzesi gibi. poşette ne var dedim kızım da babannem börek yapmış babam yer diye getirmiş dedi. Kızım öyle diyince bacım da ben yemem o zaman dedi bende bende yemem zaten dedim poşetr ellemedik akşam eşime yediririm diye. Akşam geldiler. Eşim de işten geldi hep beraber yemek yiyoduk. kv içerdeydi yanımızda değildi. onun iğne saati oldugu için yemek yemesine daha vardı içerde tv izliyodu. Bende eşime annen sana börek getirmiş dedim. Ben yemiycem dedim seni yemeni istemiş dedim. Kv bu lafı duyup içeri geldi. O ara eşim dediki anne böreği bergene yapmışşın dedi esprili şekilde. Bende yine sakince ben ondan yemem sana yapılmış dedim. Sonra kv elini yumruk yapıp kafama vurdu kapı çalar gibi tık tık tık şeklinde ve bana bak bana dedi bağırdı ""bende bu evde hiçbişey yemem ama oğlumun kazancı"" dedi. Ben şok oldum ne eşim ne kp tepki gösterdi. bende ona sen ne demek istiyon dedim. Kv odadan çıktı içeri gitti. Kızıma bağırdı yalan söylüyo diye inkar etmeye çalıştı. Sonra da kızıma o duymamış yanlış anlamış dedi. Kızım babanne böyle böyle demedin mi hem bunda ne varki dedi. Evet ne var bu lafımda dedi. Sonradan kabul etti. Kızım makineyi boşaltıyodu mutfakta tekken dedesi gidip ortalığı karıştırdın lafcı senden hiç beklemezdim demiş kızım ağlamaya başkadı. bu arada kızım küçük değil yetişkin.
Daha önce böyle hataları oldu hep oğlumun evi oğlumun parası dedi ama unuttum. Ama bunu unutamıyorum kafama vurduğu aklımdan çıkmıyo. Evine de gitmek istemiyorum onun da gelmesini istemiyorum. Ben şimdi napıyım

Not, kızım da beni şu konuda suçladı anne neden abarttın börek yemem yemem diye çok dedin dedi. Diğer vurma konusunda da Babannemden soğudum dedi

Son düzenleme:
O lafi hel diyorlar ve evet hep aliniyoruz
Oysa sizin icin yaptim deseler kv olarak görmeyecegiz daaha da sikı sarılacagiz..

Neyse bosverin cok fazla takmayın kafaniza ama cizginizi de çizin kvye karsi
Ne demek vurmak
Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin

Esinizin de bi tepki vermesi anne sen napiyosun demesi lazimdi
Ama cok da bisey yazip sizi üzmekk istemiyorum

Bende kayınvalidem bana vurmaya kalktıgı için 2 yıldır konuşmuyorum .
Eşin çok yanlış yapmış susmaması gerekirdi .
Eşine kesınlıkle tavrını koy ki sen kaç yıllık evlisin .

Göz yumarsan yarın bı gun senı tekme tokat döver.
Saygısız kadın .

Allah yardımcın olsun .

kal gelmiş size muhtemelen
bana da öyle olur biri öyle pat diye vursa
eee o gün yine de kaldılar mı evinizde
bundan sonra kızınızı da temizliğe göndermeyin

kal gelmiş size muhtemelen
bana da öyle olur biri öyle pat diye vursa
eee o gün yine de kaldılar mı evinizde
bundan sonra kızınızı da temizliğe göndermeyin
Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kv

Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kv

temizlesin. onların pisliğini temizlemek sizin göreviniz değil. yazık değil mi kızınıza, görevi sizden devralmış gibi temizliğe yollamak?

49 yaşında kayınvalideden dayak yemek? kimse ses çıkarmıyor bi de.

yerinizde olsam asla karşı karşıya gelmezdim. evime zorla girecek halleri yok ya. eşim alıyosa odadan çıkmazdım. verdikleri erzak onların olsun bu ne be.
Ben zaten istemiyorum ihtiyacım da yok gelirimiz çok şükür iyi. Eşim 2 kardeş bahçelerde yetişenler 2 kardeşe gidiyo o yüzden hep gönderiyolar eltimgile de bize de

Yumruk atmadı. Elini yumruk şekline getirip tık tık vurdu kapı çalar gibi
Özür dilerim ama gülesim geldi :)
Tık tık vurdu demek, huu huuu kimse var mııııı gibi mi? Kapı çalar gibi vurdu tamam anladım.

Ablacığım. Büyüğümsünüz size hiçbir şekilde saygısızlık etmek istemem. Ama bu yaşta böyle bir muameleye maruz kalmak çok acı değil mi? Neden izin veriyorsunuz sizi böyle ezmesine? Siz kendinizi koruyamıyorsanız eşinizin tepki vermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ama o da yetersiz kalmış. Kendinizi böyle durumlara sokar ve çıkış yolu bulamazsanız daha çok antidepresan kullanmanız gerekir. Hakkınızı koruyup kendinizi savunmaya başladığınızda ilaç milaç içmenize de gerek kalmaz.

Ben zaten istemiyorum ihtiyacım da yok gelirimiz çok şükür iyi. Eşim 2 kardeş bahçelerde yetişenler 2 kardeşe gidiyo o yüzden hep gönderiyolar eltimgile de bize de

tamam bırakın göndersinler atın bi köşeye. allah aşkına 49 yaşındasınız ya kafaya vurmak ne demek? kocan neden bişey demiyor? sormuyor musun hesabını=

Özür dilerim ama gülesim geldi :)
Tık tık vurdu demek, huu huuu kimse var mııııı gibi mi? Kapı çalar gibi vurdu tamam anladım.

Ablacığım. Büyüğümsünüz size hiçbir şekilde saygısızlık etmek istemem. Ama bu yaşta böyle bir muameleye maruz kalmak çok acı değil mi? Neden izin veriyorsunuz sizi böyle ezmesine? Siz kendinizi koruyamıyorsanız eşinizin tepki vermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ama o da yetersiz kalmış. Kendinizi böyle durumlara sokar ve çıkış yolu bulamazsanız daha çok antidepresan kullanmanız gerekir. Hakkınızı koruyup kendinizi savunmaya başladığınızda ilaç milaç içmenize de gerek kalmaz.
Az önce biri yazdı o an kal geldi şok oldum zaten. Gitmiycem daha evine

vurması kabul edilemez.
bu yaştan sonra kimseden dayak yiyecek değilim.
kim olsa karşılık veririm..
napıyosun sen be diyip o eli bükemediniz mi?

börek konusuna alınıp söylemenize gerek var mıydı?
böreğe bakarsınız, bir porsiyon değilse, abartmaya gerek yoktur.
hangi kv gelini için yapıyor ki?

tamam bırakın göndersinler atın bi köşeye. allah aşkına 49 yaşındasınız ya kafaya vurmak ne demek? kocan neden bişey demiyor? sormuyor musun hesabını=
Konu sahibi sindirilmiş
O el kalkabilecek insanı iyi tanıyordur
Yapmayın bunu kendinize diyeceğimde konu sahibi demekle olmuyor maalesef

Back