• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile tatili kabul eder miydiniz?

Maalesef özellikle z kuşağı olarak tabir edilen kuşakta, benim konuda yazdığım hakaretlere o kadar alışılmış ki, hakaret olduğunun farkında değiller. İlişkiler berbat bir hal almış durumda. Herkesin ağzında birbirine s*lak, m*l.
Kendisi de ediyor o zaman? Normal karşıladığına göre kim bilir belki o da kv için hakaretvari sözler kullandı.

Ha iyi bari evden çık demiş göndermiş. Tamam. Evet biraz sakinleşsin artık. Kendisine de düşünmek için zaman tanısın. Eşi hemen özür dilemeye kalkarsa da affedivermesin, "Çok kırdın beni, babama bile laf söyledin ayıp ettin" diye altını çizsin kabahatinin.
Ben maalesef kötü tecrübeler yaşadığım için hemen beni arıyor çevremdekiler😂 En büyük hata fevri davranmak bu aşamada benim tecrübeme göre. Böyle evlilik zaten olmaz, devam edecekse de burnundan getirmesi lazım en azından.

Valla aklıma ilk evlendigim zamanlardan kavga anım geldi; eşimle kavga ederken eşimin konuyu saptırıp babanla da benziyosun zaten böylesiniz gibi (şimdi tam hatırlamıyorum) bir olumsuz cumlesi olmuştu, sonuç olarak kabul edemeyeceğim bir negatif yorumdu. Allaaahh sen misin onu diyen, manipülenin allahını yapıp artı hak ettiği ne laf varsa ağzından girip burnundan çıkmıştım gecenin sonunda yalvarıyodu odamın kapısında sen beni yanlış anladın ben babanı cok seviyorum sevmesem bla bla bla… ama 1 hafta süründürdüm bir daha da aileme bir şey deme CESARETİ gösteremedi.

Yani konu sahibi bence senin kuzenin babasına laf edilmesine bile takılmamış bence o hala kv nin gelecegini dert ediyor. Adama ciddi tepki vermek istiyorsa bence de ben gelmiyorum sen annenle git demeli. Ama bence en en başta babasına edilen küfürün hesabını sormalı, gerekirse bir süreliğine evden ayrılmalı ama ben senin kuzeninin bu şekilde dik durabileceğini düşünmedim nedense öyle bir vibe verdi bana.
Eğer her şeyi yutar da giderse tatile bari surat yapmasın bir de surat yapıyo diye hakaret işitir oralarda valla. :/

Ve hani dostusunuz ya… o size tatil kaynana vs dediğinde asıl konuya dikkatini çekmekle başlayabilirdiniz mesela bu konuyu açmak yerine. Çünkü yüm bu olanların özü eşinin arkadaşınıza bir gram saygı duymaması. Ama adam haksız mı derseniz burdan görürünen haksız da değil.
Çekmediğimi nereden biliyorsunuz ki🥲 Konuyu açtığımdan haberi yok, forumu takip etmiyor zaten.

Ben maalesef kötü tecrübeler yaşadığım için hemen beni arıyor çevremdekiler😂 En büyük hata fevri davranmak bu aşamada benim tecrübeme göre. Böyle evlilik zaten olmaz, devam edecekse de burnundan getirmesi lazım en azından.
Ben hiç darp edilmedim; eşimle en hararetli tartışmalarımızda, artık en sinirlendiğimiz noktada, birimiz yürüyüşe kaçtık, birimiz başka odaya kaçtık attık sinirlerimizi. Ondan belki de bana kolay geliyor konuşması, ya da herhangi bir çekinme-korku duyumsamamam bundandır.

Peki. Tamam gerçekten diyecek sözüm kalmadı.
Ben babaya hakaretin minik bir ayrıntı olduğu konunuzdaki soruya cevap vereyim o zaman.
Gitmem.
Teşekkürler
Kuzenim bana gideyim mi gitmeyeyim mi demedi ki? Siz sanırım yanlış okudunuz. Olayı anlattı ve ne yapayım şimdi ben bu adama dedi. Konu başlığını böyle atmamın sebebi, size direkt böyle bir şey söylense sizin de cevabını ne münasebet mi olur, benim öyle olurdu çünkü. Kuzenim de öyle olmuş zaten.

Kuzenim bana gideyim mi gitmeyeyim mi demedi ki? Siz sanırım yanlış okudunuz. Olayı anlattı ve ne yapayım şimdi ben bu adama dedi. Konu başlığını böyle atmamın sebebi, size direkt böyle bir şey söylense sizin de cevabını ne münasebet mi olur, benim öyle olurdu çünkü. Kuzenim de öyle olmuş zaten.
Konu eşimin bana direkt annemi de tatile alıcam demesi olmazdı. Empati kuramıyorum üzgünüm.

Yüzüme mal diyip hakaretler eden adama tokadı indiririm. Gerçekten bazı kadınlar çok acaip, sığırın biri gelip yüzüne hakaretler ediyor öylece dinliyorsun, yetmiyor alla alla bununla tatile gitsem mi diye oturup düşünüyorsun, yetmiyor bununla aynı yatağa giriyorsun😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Yok bebiş öyle değil aslında konu, Allah Allah ben mi yanlış aktardım acaba😭 Sanırım başlığı hatalı attım. Olay şu an gidip gitmemek değil, ne yapayım dedi bana (bu aşağılık kocasına nasıl bir tepki versin) . Ben de şu an uyu,yarın sağlıklı düşün dedim. Yarın da konuşuruz illa ki , ne diyeyim diye açtım konuyu.

Ben hiç darp edilmedim; eşimle en hararetli tartışmalarımızda, artık en sinirlendiğimiz noktada, birimiz yürüyüşe kaçtık, birimiz başka odaya kaçtık attık sinirlerimizi. Ondan belki de bana kolay geliyor konuşması, ya da herhangi bir çekinme-korku duyumsamamam bundandır.
Maşallah, hep böyle olursunuz umarım🫶🏻
Evet, ne şanslısınız ki o korkuyu bilmiyorsunuz. Sağlıklı ilişki sizinki gibi olur zaten. Anormali benim yaşadığımı yaşamak🥲

Anladım sizdenn bir sonraki hamlesi için fikir istemiş valla adam evden çıkmış gitmiş gece geri gelir mi? Sakince konuşmak istese adam yine höt höt başlar mı? Bunlar önemli ve bu cvbı kuzeninden iyi kimse bilemezki:/

Anladım sizdenn bir sonraki hamlesi için fikir istemiş valla adam evden çıkmış gitmiş gece geri gelir mi? Sakince konuşmak istese adam yine höt höt başlar mı? Bunlar önemli ve bu cvbı kuzeninden iyi kimse bilemezki:/
Birkaç kere böyle kavgaları oldu, affettirdi kendini. Gece böyle gidince arabada yatıyormuş otoparkta.

Üzüldüm sizin adınıza. Geçmiş olsun.
Tavsiyelerinizi dikkate alırım tabi ama uygulayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü sinirlenmem dakika değil, saniye değil saliselerimi alır. Böyle şak diye gözüm dönüyor benim.
Vurmalı kırmalı olmasa da kadın erkek kavgasını son 2-3 yılda epey ettim. Olay çıkarmak eşittir ben diyebilirim. :/
Bu kadar öfkeli, sinirli olmayın öfkeyle kalkan zararla oturur, yaşım sizden büyüktür birden öfkelenip

Valla merak ediyorum konuyu, bizi bilgilendirin :)) ben olsam otoparkta olduguna eminsem giderdim heralde kalk gel konuşucaz diye bilemiyorum…ben sabırsız biriyim tabi kuzeniniz nasıl bilemiyorum. Umarım hayırlı olur onun için yapacağı hamle.

Mesele tatilden cikmis, kendi minnos annesi icin babaya hakaret edilmis.

O tatile gitmek demek, "evet babam **** ve beni yetistirememis, cok haklisin kocacim" demek.

Ayrica fevriligi de kalmamis artik adam yuvayi yikmis zaten.

Back
X