• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile tatili kabul eder miydiniz?

Ne desek boş olacak şimdi, tantana olmasın diye kuzenin kuzu kuzu kocasına uyacak bu devran böyle gidecek, o adam musvettesi de her fikrine karşı çıkildiğında aynı tavrı sergileyecek. Bu nokta tam o kabulleniş ya da reddedis noktası, sonrası ona göre şekillenir. Kendi kararini kendisi versin kuzenin. Nedense ben bu işin burada kalacağını düşünüyorum 😏

Keşke her erkek hatasını anlayıp, şu lafları söyleyen karısının duygularını düşünüp; ‘evet, hata ettim’ diyebilse. Valla ne yalan söyliyim, ben korkuyorum artık. Şöyle yap, böyle yap demeye. Neler okuyoruz. O yüzden fevri davranılmasından kaçınıyorum😭
Fevri davranılsa napar? Şiddet mi uygular yani beklenir mi kendisinden, böyle bir adam mıdır? Karısı valizini toplasa ve git dese, iki tokat mı atar? Tekme yumruk mu dalar? Neden insan "Öfkemi ifade edersem, dayak mı yerim acaba?" diye korktuğu biriyle evlenir?

Fevri davranılsa napar? Şiddet mi uygular yani beklenir mi kendisinden, böyle bir adam mıdır? Karısı valizini toplasa ve git dese, iki tokat mı atar? Tekme yumruk mu dalar? Neden insan "Öfkemi ifade edersem, dayak mı yerim acaba?" diye korktuğu biriyle evlenir?
Yok, şiddetini duymadım kendisinin ama ben biraz bu konulara hassasım bilmiyorum belki benim başımdan berbat bir evlilik geçtiği içindir.

Eşi demiş ki ‘annem sana ne yaptı, kızı gibi seviyor seni’ manipüle ediyor yani pis herif.
Kötülük görmemek tatile birlikte gitmek için bir kriter değil ama tabi bunu bu kafada birine anlatamazsın. Kuzeniniz bence böyle bir insandan kendini kaçsın kurtarsın. Sormak bile yok, o zaman bütün tatillerine anacığıyla başbaşa gidebilir.

Ay ben kaynanamla bırak tatili cennete bile gitmezdim, orda da başımı şişirir “ay bu nasıl cennete girmiş, hele şuna bak bunu niye almışlar, bu şerefsiz adamı niye bizim kata koymuşlar” diye diye beynimi şey ederdi yani!
Bi de kalkıp tatile mi gidicem Sbsjsk ha bi de kocam bana bu sebeple bunları sayacak!

Ne desek boş olacak şimdi, tantana olmasın diye kuzenin kuzu kuzu kocasına uyacak bu devran böyle gidecek, o adam musvettesi de her fikrine karşı çıkildiğında aynı tavrı sergileyecek. Bu nokta tam o kabulleniş ya da reddedis noktası, sonrası ona göre şekillenir. Kendi kararini kendisi versin kuzenin. Nedense ben bu işin burada kalacağını düşünüyorum 😏
Hayır, zaten şiddetli tartışmaları olmuş. İstemiyorum deyince ağzını bozmuş pis herif. Kuzenim de öyle pısırık bir tip değil. Bunu kabullenip oturmayacağını biliyorum.

Sizinki de talihsiz olmuş🥲 Ben de asla istemem ne kendi annemi ne eşimin annesini. Annemle ayrı tabi giderim. Ona da eşimi götürmem ben de.

aile mevzularına benim eşim, benden daha sıcak bakıyor. maalesef birçok kez sormama rağmen gelmek istediğini söyledi. bir de bunda "tatil" anlayışının da çok önemi var. farklı bir ülkenin deneyimleneceği ve durmadan gezeceğimiz bir tatil planı idi. bir otelde dinlenecek, yayılacak olsak idi muhtemelen ikisi de bir arada olmayı iki kere düşünebilirdi. gerçekten böyle tatiller başbaşa olmalı.
dediğim gibi, artık bu konuda kayınvalide ile tatilin düşünülmesinden ziyade evliliğin sorgulanması gereken bir noktaya gelmiş.

Son düzenleme:
Selam hanımlar. Sorum başlıkta.
Kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. Beni aradı biraz önce ağlayarak. Eşiyle bayramda gitmek üzere birkaç günlüğüne tatil planı yapmışlar. Eşinin annesi tek yaşıyor, kp vefat etmiş. Gidecekleri il kv’nin yaşadığı ile yakın. Tatil beldesi. Eşi de ‘annemi de alıcam’ demiş. Asla sormak yok, alalım mı vs. Kuzenim de ‘ne işi var annenin bizimle tatilde, karı koca olarak gitmek istiyorum’ demiş. Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış. ‘İleride çocuğun olursa sana da o böyle yapsın, seni tek bıraksın o zaman anlarsın’ vs demiş. Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş. Kuzenim de şok olmuş tabi.
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Şu an için fevri hareket etme, kendini tehlikeye atma çünkü gözü dönmüş hayvanın dedim.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben nasıl bir akıl vereceğimi bilemedim.
(konu bana ait değil gerçekten kuzenim, ben evli değilim zaten)
Kayınvalidem ile tatile tabiki giderim neden gitmeyim ki ama her zaman degil. Yani olacak zaman var olmayacak zaman var uslüp aşırı çirkin hakaretler de cabası. Kadın tek kaldı diye her yere mi gitmesi lazım ne alaka yani

Yani ayda yılda gittigim bir tatilse tabiki istemem. Ha onu bir yere goturmek olsa mevzu hadi tamam. Ama burda olay asla bu degil ki. Bir kere adamin once sorması lazım ister misin diye, istemezse konuyu kapamasi lazım. Agzina geleni saymış bir de. Ben olsam diyeceğim ama mümkün değil bana böyle cümleler kurması, kurarsa sonsuza kadar anasının yanında bulur kendini çünkü. Kuzeninizin düşünmesi gereken tatil değil kocasının manyak manyak tavırları bence. Eğer bunu yutarsa gecmis olsun derim

Yok, şiddetini duymadım kendisinin ama ben biraz bu konulara hassasım bilmiyorum belki benim başımdan berbat bir evlilik geçtiği içindir.
Kocası, kayın pederine kadar lafın içine katmış, hakaretler etmiş kuzeninize. "Ne biçim konuşuyorsun sen?!" diye çıkışamasın mı kadın? Alttan alırsa, aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın'a bağlarsa daha çok laf işitir böyle. Ben fevri davranırım, sonucuna da katlanırım. Dövmeye kalkarsa zaten direkt darp + boşanma. Hakarete devam eder, haklı gibi kendini savunursa da boşanmaya kadar yolu var, geri adım atmam. Kuzeniniz kendisi bilir.

Babama küfredecek ve benim derdim kaynanamla tatile gitmek olacak.. 😂😂 bence kabul etsin. Muhtemelen başka da şansı olmayan biri zaten. Neyine güvenip istemiyorum diyor.. babasına hakaret eden adamın hiç bir özür telafi olmadan koynuna giren her şeyi kabul eder bence 😂
Ya, hayır hiç öyle değil aslında. Kendisi konuyu açsaydı daha sağlıklı anlaşılırdı. Ben dış kapının dış mandalı olduğum için, fikirlerinizi de merak ettiğim için öylesine açtım konuyu. O hakaret etti, kuzenim de pısıp oturmadı tabi. Zaten evden çık git gözüm görmesin demiş. Gitmiş pis herif de. O arada ağlayarak aradı beni böyle böyle oldu diye. Ben de bu saatte kavga çıkarma, bir uyu kendine gel sabah sağlıklı düşün dedim. Haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmasın istedim.

Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’
Bunlar benim için boşanma sebebi. Hele babama laf söyleyecek, bak delirdim burda düşüncesi bile korkunç.

Ya ben çok fevriyimdir, damarıma basılınca ne olacağını düşünmem karşılık veririm.
Mesela babama mı küfretti? Ben sülalesine küfrederim. Benim kutsalıma saygı göstermeyenin kutsalına ben de saygı göstermem. Misliyle karşılık veririm.
Benim babama küfretmeyi göze almış bir koca zaten gemileri yakmış demektir. Eğer susarsam da her şeyden önce berbat bir evlat olurum, bunu aileme yapamam. Beni demir gibi yetiştiren annemin sütü boğazımda kalır.
Bilmem ne baban seni yetiştirememiş diyen bir adamla da bir gece daha aynı yatağa girmem. Girersem de bu benim ayıbım olur.
Adam anam da anam diye nikahlı karısına küfrediyor, kayınbabasına küfrediyor. Eh adamın anası kıymetli tabi, kuzenine sor bakayım babası kaynanası kadar kıymetli miymiş?

Kocası, kayın pederine kadar lafın içine katmış, hakaretler etmiş kuzeninize. "Ne biçim konuşuyorsun sen?!" diye çıkışamasın mı kadın? Alttan alırsa, aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın'a bağlarsa daha çok laf işitir böyle. Ben fevri davranırım, sonucuna da katlanırım. Dövmeye kalkarsa zaten direkt darp + boşanma. Hakarete devam eder, haklı gibi kendini savunursa da boşanmaya kadar yolu var, geri adım atmam. Kuzeniniz kendisi bilir.
Ya, hayır hiç öyle değil aslında. Kendisi konuyu açsaydı daha sağlıklı anlaşılırdı. Ben dış kapının dış mandalı olduğum için, fikirlerinizi de merak ettiğim için öylesine açtım konuyu. O hakaret etti, kuzenim de pısıp oturmadı tabi. Zaten evden çık git gözüm görmesin demiş. Gitmiş pis herif de. O arada ağlayarak aradı beni böyle böyle oldu diye. Ben de bu saatte kavga çıkarma, bir uyu kendine gel sabah sağlıklı düşün dedim. Haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmasın istedim.

Back
X