• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile tatili kabul eder miydiniz?

Bu ağzı bozuk koca evlenmeden önce annesiyle tatile kaç defa gitmiş acaba? Sanmıyorum bekarken arkadaşları varken annesini alıp bir yerlere gittiğini. Mesele tatilden çıkmış ama ne hikmetse evlenince kıymetli oluyor çoğu anne. Eşe sormadan zaten bunun kararı verilemez. Kuzen bu meseleyi alttan alırsa daha çok üzülür, babasına laf edilir, saygısızliğa maruz kalır.

a aaa bu benim annem ve eşim oldu. 🥲
annemle tatil yapacakken yarım ağızla "sen de gelmek ister misin?" diye sorunca eşim "isterim!" dedi ve sonuç olarak eşim ve annemle bir haftalığına tatile çıkacağız. öte yandan asla ama asla eşimle yaptığım tatile annemi dahil etmezdim. onunla başbaşa yapacağım tatillere hiç annemi davet etmezdim.
ama mesele artık kayınvalidesiyle başbaşa tatil yapmak ya da yapmamak değil. mesele çok daha derinleşmiş.
Sizinki de talihsiz olmuş🥲 Ben de asla istemem ne kendi annemi ne eşimin annesini. Annemle ayrı tabi giderim. Ona da eşimi götürmem ben de.

Bu ağzı bozuk koca evlenmeden önce annesiyle tatile kaç defa gitmiş acaba? Sanmıyorum bakarken arkadaşları varken annesini alıp bir yerlere gittiğini. Mesele tatilden çıkmış ama ne hikmetse evlenince kıymetli oluyor çoğu anne. Eşe sormadan zaten bunun kararı verilemez. Kuzen bu meseleyi alttan alırsa daha çok üzülür, babasına laf edilir, saygısızliğa maruz kalır.
Ben de aynısını sordum. Cidden evlenince kıymete biniyor anaları. Hepsi şov. Anasını tatile götürdü desinler.

Evli değilim ama dünyanın en iyi kv si bile olsa onunla beraber tatile gitmek istemem. Eşime siz ikiniz gidin derdim

Valizi eline tutuşturmak ve evden çıkarmak lazım. "Hadi git o ettiğin lafları düşüne düşüne tatilini yap annenle. Doğru cümleleri bulana kadar da dönme" diye yollamalık.
Keşke her erkek hatasını anlayıp, şu lafları söyleyen karısının duygularını düşünüp; ‘evet, hata ettim’ diyebilse. Valla ne yalan söyliyim, ben korkuyorum artık. Şöyle yap, böyle yap demeye. Neler okuyoruz. O yüzden fevri davranılmasından kaçınıyorum😭

Back
X