• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile tatili kabul eder miydiniz?

Ya, hayır hiç öyle değil aslında. Kendisi konuyu açsaydı daha sağlıklı anlaşılırdı. Ben dış kapının dış mandalı olduğum için, fikirlerinizi de merak ettiğim için öylesine açtım konuyu. O hakaret etti, kuzenim de pısıp oturmadı tabi. Zaten evden çık git gözüm görmesin demiş. Gitmiş pis herif de. O arada ağlayarak aradı beni böyle böyle oldu diye. Ben de bu saatte kavga çıkarma, bir uyu kendine gel sabah sağlıklı düşün dedim. Haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmasın istedim.
Konuyu kuzenim babasına hakaret eden eşinden boşanmak istiyor. Nereden başlamalı ne yapmalı diyr açsaydınız keşke o zaman. Sorunuz bile kayınvalideyle tatile gitmek üzerine kurulu. O babaya edilen hakaret ise sadece bir ayrıntı. Kendinizi kandırmayın.

Merve şiddet uygulayan öldürebilir de. Yani ne diyelim? Alttan al huyuna suyuna git canım benim olur öyle arada mal da denir evlilikte mi diyelim? Bilemedim şimdi, ne diyelim? :/
Yo ben çıkardım işte evden hemen bir avukat bulurdum bitti gitti.

Kocası, kayın pederine kadar lafın içine katmış, hakaretler etmiş kuzeninize. "Ne biçim konuşuyorsun sen?!" diye çıkışamasın mı kadın? Alttan alırsa, aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın'a bağlarsa daha çok laf işitir böyle. Ben fevri davranırım, sonucuna da katlanırım. Dövmeye kalkarsa zaten direkt darp + boşanma. Hakarete devam eder, haklı gibi kendini savunursa da boşanmaya kadar yolu var, geri adım atmam. Kuzeniniz kendisi bilir.
+1
Benim gözüm dönerse dayağı mayağı da düşünmem. Ne olursa olsun sonuna kadar giderim. El kaldırırsa da ben de vururum, elim armut mu topluyor?
Tabi bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Ben deli bir kadınım, herkes deli değil. :KK53:

Konuyu kuzenim babasına hakaret eden eşinden boşanmak istiyor. Nereden başlamalı ne yapmalı diyr açsaydınız keşke o zaman. Sorunuz bile kayınvalideyle tatile gitmek üzerine kurulu. O babaya edilen hakaret ise sadece bir ayrıntı. Kendinizi kandırmayın.
Boşanmayla ilgili bir şey demedi şu an için, konuyu o sebeple öyle açamazdım.
Bakın ben gerçekten bunun bin beterini yeni boşadım, benim bu konuda tavrım emin olun sizden daha nettir. Ben bana bu şekilde sorulduğu için ne diyeyim dedim. Elbette ben de bu evliliğin sağlıklı olmadığını söyledim, yarın da söylicem ve hep de söylicem yani. Zorla da boşayamam insanları🥲Konu bence de tatil olmamalı şu aşamada ama zaten kuzenim de gideyim mi demedi, istemediğim için bu olay yaşandı dedi.

+1
Benim gözüm dönerse dayağı mayağı da düşünmem. Ne olursa olsun sonuna kadar giderim. El kaldırırsa da ben de vururum, elim armut mu topluyor?
Tabi bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Ben deli bir kadınım, herkes deli değil. :KK53:
Biz tavsiye vermeyelim arkadaşım, konu için fazla fevri kaldığımı fark ettim ben de. Beyimin kıyafetlerini içine tıktığım valizleri filan tekmeledim hayalimde yorum yazarken. :))

Bakın ben gerçekten bunun bin beterini yeni boşadım, benim bu konuda tavrım emin olun sizden daha nettir. Ben bana bu şekilde sorulduğu için ne diyeyim dedim. Elbette ben de bu evliliğin sağlıklı olmadığını söyledim, yarın da söylicem ve hep de söylicem yani. Zorla da boşayamam insanları🥲Konu bence de tatil olmamalı şu aşamada ama zaten kuzenim de gideyim mi demedi, istemediğim için bu olay yaşandı dedi.
Tabi ki boşatamazsınız ama ben diyorum ki ne tatili ne kaynanası ne eşle konuşması allah aşkına…

+1
Lütfen şiddet görürseniz (inşallah olmaz) karşılık vermek yerine o ortamdan kendinizi kurtarmaya bakın. Çünkü elim armut toplamıyor diye bir erkeğe karşılık verirseniz, bunu çok ağır şekilde ödetecek kadar güçlü maalesef bazı psikopatlar. Hiç dokunmadan gidip darp raporu alınmalı. Siz karşılık verince karşıdaki manyak daha da acımasız olabiliyor çünkü.
Bu yatırım tavsiyedir, tecrübeyle sabittir maalesef:)

Kabul etmezdim
Annemlerle kv ile görümce abla falan günübirlik yada bir iki gece kalmalik geziye giderim zevklide olur.ama eşimle yapacağım tatile asla dahil etmem.bir keresinde bekar ablam için üzüldüğümü bir tatilime de onundahil edeceğimi söyleyince annem ne iş var saçmalama karı koca gidin başkasının ne idi var demisti

Biz tavsiye vermeyelim arkadaşım, konu için fazla fevri kaldığımı fark ettim ben de. Valizleri filan tekmeledim hayalimde yorum yazarken. :))
Babama küfredecek kadar şaşırmış bir kocayı rahatça dövebilirim de sanırım. Aman neyse, bence de susalım. :KK53:
İçime bir öfke doldu, çifte atacak boğa gibi hissediyorum kendimi resmen ayak sürtüyorum yere. :D

Kuzeniniz size kv ile tatile çıkma konusunda fikir sorduysa eğer bu anaya babaya hakaret olayı ilk değildir bence. Oraya pek takılmamış gibi duruyor çünkü.

Aslında kabul edilebilir, anladığım kadarıyla bayramda kayınvalideye gidilecek oradan da tatile, kv iyi biriyse neden olmasın. Ama tabi ki öncesinde eşinin fikrini alması gerekirdi. Üslup da böyle olmamalıydı. Erkekler çoğu şeyi tatlı dille eşlerine kabul ettirebilecekken saçma sapan kaba hareketler yaparak kendilerinden soğutuyorlar.

Lütfen şiddet görürseniz (inşallah olmaz) karşılık vermek yerine o ortamdan kendinizi kurtarmaya bakın. Çünkü elim armut toplamıyor diye bir erkeğe karşılık verirseniz, bunu çok ağır şekilde ödetecek kadar güçlü maalesef bazı psikopatlar. Hiç dokunmadan gidip darp raporu alınmalı. Siz karşılık verince karşıdaki manyak daha da acımasız olabiliyor çünkü.
Bu yatırım tavsiyedir, tecrübeyle sabittir maalesef:)
Üzüldüm sizin adınıza. Geçmiş olsun.
Tavsiyelerinizi dikkate alırım tabi ama uygulayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü sinirlenmem dakika değil, saniye değil saliselerimi alır. Böyle şak diye gözüm dönüyor benim.
Vurmalı kırmalı olmasa da kadın erkek kavgasını son 2-3 yılda epey ettim. Olay çıkarmak eşittir ben diyebilirim. :/

Ya, hayır hiç öyle değil aslında. Kendisi konuyu açsaydı daha sağlıklı anlaşılırdı. Ben dış kapının dış mandalı olduğum için, fikirlerinizi de merak ettiğim için öylesine açtım konuyu. O hakaret etti, kuzenim de pısıp oturmadı tabi. Zaten evden çık git gözüm görmesin demiş. Gitmiş pis herif de. O arada ağlayarak aradı beni böyle böyle oldu diye. Ben de bu saatte kavga çıkarma, bir uyu kendine gel sabah sağlıklı düşün dedim. Haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmasın istedim.
Ha iyi bari evden çık demiş göndermiş. Tamam. Evet biraz sakinleşsin artık. Kendisine de düşünmek için zaman tanısın. Eşi hemen özür dilemeye kalkarsa da affedivermesin, "Çok kırdın beni, babama bile laf söyledin ayıp ettin" diye altını çizsin kabahatinin.

Kuzeniniz size kv ile tatile çıkma konusunda fikir sorduysa eğer bu anaya babaya hakaret olayı ilk değildir bence. Oraya pek takılmamış gibi duruyor çünkü.
Maalesef özellikle z kuşağı olarak tabir edilen kuşakta, benim konuda yazdığım hakaretlere o kadar alışılmış ki, hakaret olduğunun farkında değiller. İlişkiler berbat bir hal almış durumda. Herkesin ağzında birbirine s*lak, m*l.

Üzüldüm sizin adınıza. Geçmiş olsun.
Tavsiyelerinizi dikkate alırım tabi ama uygulayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü sinirlenmem dakika değil, saniye değil saliselerimi alır. Böyle şak diye gözüm dönüyor benim.
Vurmalı kırmalı olmasa da kadın erkek kavgasını son 2-3 yılda epey ettim. Olay çıkarmak eşittir ben diyebilirim. :/
Teşekkür ederim🫶🏻 Lütfen biraz dizginleyin kendinizi. Sinirli olmanın kimseye faydası yok, en çok zararı da size🥲

Ve hani dostusunuz ya… o size tatil kaynana vs dediğinde asıl konuya dikkatini çekmekle başlayabilirdiniz mesela bu konuyu açmak yerine. Çünkü yüm bu olanların özü eşinin arkadaşınıza bir gram saygı duymaması. Ama adam haksız mı derseniz burdan görürünen haksız da değil.

Back
X