Kv çeyiz dizilmiş evde kalmak istiyor ne yapmaliyim?

Kızlar şimdi nişanlımla ortak kullandığımız e postaya baktım ve nisanlim 10 temmuza annesine ve ablasina yer ayırtmış ya inanmıyorum ben ona bu konuyu konuşalım öyle Karat verelim ddim o bana emri vaki yapmış

Ne yeri? Otel mi? Uçak mı? Otobüs mü?

Dönüşte kına dan sonra yani kaynanam gorumcem nisanlim birde kaynim ben yokken 12 gün evde kalacaklar ve bu bana hiç bir şekilde danisildi

Nişanlınızla konuşmanız gerek
Ciddi bir konu bu
Bugün evde kalma meselesi
Yarın size danışmadan tatil planı yapma, öbür gün size danışmadan yemeğe misafir çağırma vs vs olaylarına döner

Karşınıza alın. Benimle ortak karar almadan hiç bir işe kalkışmanı istemiyorum, ben de öyle yapacağım, artık bekar değiliz, evleniyoruz deyin. Babandan böyle görmüş olabilirsin, bunu normal zannediyor olabilirsin ama değil. Evli çiftler birbirine danışıp karar alırlar deyin.

Hemen alınır benim nisanlim sus pus olur ben adım atarım geri düğün önceai gerçekten çok üzüldüm bana danisilmadan kv gorumcem hiç aramadilar beni annemler de olmaz öyle şey deyip duruyorlar .

Başka çare yoksa kalsınlar diyordum ama kalmasin lar artık istemiyorum. Kendi başlarına böyle birşey nasıl yaparlar .

Hemen alınır benim nisanlim sus pus olur ben adım atarım geri düğün önceai gerçekten çok üzüldüm bana danisilmadan kv gorumcem hiç aramadilar beni annemler de olmaz öyle şey deyip duruyorlar .

Alınırsa alınsın
Öğrensin bekar gibi tek başına karar alamayacağını
Öğrensin artık ailesinin siz olacağını

Kayınvalıdenız keske kendı dusunup baska cozum uretseydı. Herkes farklı dusunsede bence dogru degıl. Neden o kadar erken gelıyor kı ? 2 gun once falan gelse sız mısafır ederdınız sonucta.

Bizde kalmak istemiyormus 1 gece dahi olsa kalmıyor bizde. Nişanlım bekar evinde kalıyordu .

nisanlinin bekar evi dedigin evde tek mi kaliyor ? Orasi nasil bir yer yani anlamadim , kalsin ogluyla o evde o zaman.

bu arada ceyiz duzme dedigin nedir senin, kalacaginiz evi sermekten yerlestirmekten mi bahsediyorsun ? Eger oyleyse kv denin 16 saatlik yoldan gelmesinin mantigi nedir anlamadim.

ya haklisiniz vicdansiz bile olmussunuz...yani hepsi gelip o evde kalirsa asil onlarin insanlik ve merhametinden suphe ederim...size demis ya birileri..
yani sabredeceksinn huzursuzluk cikarmanin anlami olmaz...ama insallah o evde kalmazlarr o kadar dusuncesizlik olmaz gercekten..

Eger kayinvalideniz gicik biri degilse zaten evi pis birakip dagitmaz. Temiz duzenli aldigi gibi birakir. Bence bu kadar sorun etmeyin.

Zaten oldum olasi bu ceyiz duzme ve gosterme olayini anlamamisimdir, elaleme ne senin cay takimindan salon takimindan limon sikacaginda bana tamamen kiroluk gibi geliyor bu isler. Tamam herkes alacagini almis satacagini satmis ev nerdeyse (kizin yada erkegin ailesinin yaninda) anne baba arkadas esyalari tayisip yerlestirmeye bir kac kisi cagirilir herkes yardimci olur ev dizilir cikilip gidilir. Ben bunda kv denin 16 saatlik yoldan gelmesini gerektirecek ve hatta 10 gun onceden sirf bunu icin gelmesini gerektirecek bir durum gormuyorum,

Eminim kv kalırken rahat olmicak onun içinde zor olacak bizde de kalmak istemiyor. Bazen diyorum sen gelme anne o zaman dememi mi bekliyor ?

Hah sunu bileydin ne demeye kadini 10 gun onceden esya yerlestirmeye cagirip basina bela ediyorsunki. Gelmesin dugunden yadan kinadan neyse 1 gun once gelse yeter.

Yani yeni gelin evinde gelinden önce kaynana mı kalırmış. Ne düşüncesiz kadınmış. Olmaz öyle ya gelmesin yada geliyosa kalıcak yer bulsun kendine

Şimdi kızlar 23 nisan da buraya geldiler çeyiz den bahsediliyordu gelmek ister misiniz gelir misiniz dedi annem halasida gelirler tabi oğlunun evi görmek ister dedi . Neyse biz anlaştık 5 6 haziran da hem nikah yapıcaz hem çeyiz goturcez kv de gelicek ikisini de gorucek diye . 29 Mayıs da babam kalp krizi geçirdi onun da babaannesi oldu babam ameliyat oldu büyük bir ameliyat daha yeni kendine geldi bir sürü sıkıntı dert bizde konuştuk nişanlımla oda dedi 10 temmuz bizde dedik ama biz 10 temmuz derken 21 ine kına olduğunu unuttuk hiç bunu dusunemedik düşününce kv haklı gel git yapmak istemuyor şimdi bende dedim ki gelmesine o zamanlar yorulmasin lar . Nişanlım da dedi ki gelsinler deyip duruyordun kadın heveslendi şimdi gelme diyorsun buda gitmiş annesine gelmeni istemiyorlar demiş ve kv alınmış bana diyor annem haklı ama beni hiç dinlemiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…