- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
-
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Kızlar şimdi nişanlımla ortak kullandığımız e postaya baktım ve nisanlim 10 temmuza annesine ve ablasina yer ayırtmış ya inanmıyorum ben ona bu konuyu konuşalım öyle Karat verelim ddim o bana emri vaki yapmış
Otobüs cnmNe yeri? Otel mi? Uçak mı? Otobüs mü?
Dönüşte kına dan sonra yani kaynanam gorumcem nisanlim birde kaynim ben yokken 12 gün evde kalacaklar ve bu bana hiç bir şekilde danisilmadiOtobüs cnm
Dönüşte kına dan sonra yani kaynanam gorumcem nisanlim birde kaynim ben yokken 12 gün evde kalacaklar ve bu bana hiç bir şekilde danisildi
Hemen alınır benim nisanlim sus pus olur ben adım atarım geri düğün önceai gerçekten çok üzüldüm bana danisilmadan kv gorumcem hiç aramadilar beni annemler de olmaz öyle şey deyip duruyorlar .Nişanlınızla konuşmanız gerek
Ciddi bir konu bu
Bugün evde kalma meselesi
Yarın size danışmadan tatil planı yapma, öbür gün size danışmadan yemeğe misafir çağırma vs vs olaylarına döner
Karşınıza alın. Benimle ortak karar almadan hiç bir işe kalkışmanı istemiyorum, ben de öyle yapacağım, artık bekar değiliz, evleniyoruz deyin. Babandan böyle görmüş olabilirsin, bunu normal zannediyor olabilirsin ama değil. Evli çiftler birbirine danışıp karar alırlar deyin.
Hemen alınır benim nisanlim sus pus olur ben adım atarım geri düğün önceai gerçekten çok üzüldüm bana danisilmadan kv gorumcem hiç aramadilar beni annemler de olmaz öyle şey deyip duruyorlar .
Bizde kalmak istemiyormus 1 gece dahi olsa kalmıyor bizde. Nişanlım bekar evinde kalıyordu .
Somut şeylere bu kadar anlam yüklerseniz soyut konularda tökezlersiniz,benden söylemesi.
Cümbür cemaat gelip kalınmayacak ya, sadece annesi değil mi kalacak kişi?Bu kadar büyütme.
Bana göre de abes olan taa kaç gün önceden çeyiz dizilmesi,sergi gibi herkes gelip bakıyor falan. Anne de sırf bunun için kaç gün önceden geliyor,tuhaf buluyorum yani.
Eminim kv kalırken rahat olmicak onun içinde zor olacak bizde de kalmak istemiyor. Bazen diyorum sen gelme anne o zaman dememi mi bekliyor ?