- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Şimdi kızlar 23 nisan da buraya geldiler çeyiz den bahsediliyordu gelmek ister misiniz gelir misiniz dedi annem halasida gelirler tabi oğlunun evi görmek ister dedi . Neyse biz anlaştık 5 6 haziran da hem nikah yapıcaz hem çeyiz goturcez kv de gelicek ikisini de gorucek diye . 29 Mayıs da babam kalp krizi geçirdi onun da babaannesi oldu babam ameliyat oldu büyük bir ameliyat daha yeni kendine geldi bir sürü sıkıntı dert bizde konuştuk nişanlımla oda dedi 10 temmuz bizde dedik ama biz 10 temmuz derken 21 ine kına olduğunu unuttuk hiç bunu dusunemedik düşününce kv haklı gel git yapmak istemuyor şimdi bende dedim ki gelmesine o zamanlar yorulmasin lar . Nişanlım da dedi ki gelsinler deyip duruyordun kadın heveslendi şimdi gelme diyorsun buda gitmiş annesine gelmeni istemiyorlar demiş ve kv alınmış bana diyor annem haklı ama beni hiç dinlemiyor .
Canim bak o kadar hastalık ölüm olmuş, bence yine söylüyorum bu stresli dönemde bu meseleyi daha fazla uzatma. Gelin evinde kalinmaz malinmaz diye birşey yok bunlar beynimizde yarattığımiz gereksiz hirslarin sonucu. Boşuna arani nozma. Sen başka şehirde nisanlinin durumunda olsaydin ailen kalmayacak miydi? Böyle ninemden kalma geleneklere bayılıyoruz toplum ve özellikle biz kadınlar olarak. Kafani rahatlat. Nişanlına da deki başımın üstünde yerleri var ama böyle planları yaparken ortak karar vermeliyiz bundan sonra böyle yapalım olur mu de. Cidden Yurdum Kezban i triplerine girmeyin valla evinede eşyana da birseycik olmaz.