- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.861
senin kocan yok anlayamassın taam mı? :)utanıyorum yorumlardan ya. ne kadar utanç verici. rezalet.
E kadın ölmedi mi ? Ayrıca zeynep o an boşanmayı göze alıp gitmişti ve o an hak vermiştik. Şu saatten sonra eziyet dev edecekse tabiki bosansin fakat bunu söylemek için çok erken. Şimdilik sadece eşine manevi destek olmalı. Gerisine sonra karar verirYahu adam annesi olmeden anneme olene kadar bakacaksin diye konu sahibinin ustune yurudu, eziyet etti. Olene kadar da etmeye kararliydi.
Nasil sebep yok?
dövecekti zaten ama yemedi. kv de öldürtecekti ama kendi öldü, fırsat bulamadı. tüh ya.Bende onu söylüyorum boşamasi gereken zaman kafaya saksı yediği zamandı ama kadın unutmus ve yıllar geçmiş üstünden suan ortada şiddet olayı olmadığı için kadın kocasina sahip çıkmalı ve destek olup yanlız birakmamali
Kafanı z basmiyor sanırım kadın saksı için sizden yorum almıyor geçmişle alakali düşüncelerinizi merak etmiyor şuanki durumla ilgili yardım etseniz!!Bu kocası yüzünden felç geçirdiğini değiştirmiyor ama
Yahu başka birisi yüzünden felç geçirsen ömür boyu düşmanın olur koca olduğundan mı bu rahatlık anlamıyorum ki
senin kocan yok anlayamassın taam mı? :)
şaka bir yana. ben 12 senelik evliyim. üç çocuk var ama ben de anlayamıyorum bu kocam da kocam tavırlarını.
Sakamisiniz sizya dusuncelerimi ispatlamak için ikinci bi üyeliğe falan ihtiyacım yok saçma dusuncelerinizi kendiniz e saklayinmis gibi ikinci üyelik koktu burası ya.. bir kibleyelim bakalım ne çıkacak..
Hayır bakın hanımlar yanlış anlıyorsunuz. Ben ataerkil biti degilim. Hatta evde benim sözüm geçer. Kocam da kocam diyen biri hiç değilim. Bence de bu adam rezilin teki. Ama bunları zeynep affetmis mı bunu bana biri söyleyebilir mi ???adam pambık oldu ya la
Konu sahibi o mevzuyu affedeli yıllar olmuş. Bana sorsanız kocam bunları yaşatsa ( bu kadarına da gerek yok tokat bile atsa devam edemem) ben de bir daha suratına bakmam affetmem ama konu sahibi zaten bu olayı affetmiş ve üstünü örtmüş. O sebeple şuandaki soruna odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.bu adam isterse sülalesini kaybetsin, zerre acımam üzülmem. daha virgin aylık karısına düzenli şiddet uygulayan, o anda eline saksı geçmese belki karısını balkondan atabilecek kadar cani bir adama acımam da güvenmem de. o adam zeynep'in elini ayağını öpsün, başında taşısın. zeynep den başkası onu çekmezdi.
eski mesajından alıntı zeynep'in.eşim üstüme yürüdü. epey bağırış çağırış oldu arada tabi ben tekim eşim kv bir oldular neler dediler.
Sakamisiniz sizya dusuncelerimi ispatlamak için ikinci bi üyeliğe falan ihtiyacım yok saçma dusuncelerinizi kendiniz e saklayin
işte geçmiş geride falan kalmadı. daha geçen hafta, kp yeni ölmesine rağmen acılı eş ve koca gibi değildi davranışları.Hayır bakın hanımlar yanlış anlıyorsunuz. Ben ataerkil biti degilim. Hatta evde benim sözüm geçer. Kocam da kocam diyen biri hiç değilim. Bence de bu adam rezilin teki. Ama bunları zeynep affetmis mı bunu bana biri söyleyebilir mi ???
O affettiyse bize geçmişi irdelemek düşmez.
Buda 3. Üyeliği m evetKonu sahibi o mevzuyu affedeli yıllar olmuş. Bana sorsanız kocam bunları yaşatsa ( bu kadarına da gerek yok tokat bile atsa devam edemem) ben de bir daha suratına bakmam affetmem ama konu sahibi zaten bu olayı affetmiş ve üstünü örtmüş. O sebeple şuandaki soruna odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.
Ve konu sahibi zaten o konuya öncelik vermemiş ilk başta bile yazmamış bunu konunun ilerleyen zamanlarında yazmış. Ben olsam affetmezdim ama kimin neyi affedip affetmeyeceğime karışamam. Diyebileceğim sadece şu olur ya birşeyi affetmeyeceksin ya da affedip üstünü kapattıysan ısıtıp ısıtıp karşındakinin önüne koymayacaksın bunun yarardan fazla iki tarafa da zararı olur.
Ohooooo siz çözüm sunmaktadır için değil tartışma çıkarmak için buradasınız. Kusura bakmayın size vaktim yok.mis gibi ikinci üyelik koktu burası ya.. bir kibleyelim bakalım ne çıkacak..
Ohooooo siz çözüm sunmaktadır için değil tartışma çıkarmak için buradasınız. Kusura bakmayın size vaktim yok.
Zeynepcim herkesi dinle oku sana hangisi mantıklı ise onu yap. Bizi de haberdar et.
Dedikoducu mahalle karısı gibi burada kalıp tartisamam
Kismen haklisiniz aslinda olay gecmis affetmis kapatmislar mevzuyu ve guzelce sorunsuz yasamislar.ama iste mevzunun acilma sebebi zeynep sen onu seni oldurme tesebbusunde bulundugunda bile affettin bak adamin annesi oldu o seni bosuyor gibi yere geldi.senin ona yaptigin fedakarligi o sana gostermedi gibiHayır bakın hanımlar yanlış anlıyorsunuz. Ben ataerkil biti degilim. Hatta evde benim sözüm geçer. Kocam da kocam diyen biri hiç değilim. Bence de bu adam rezilin teki. Ama bunları zeynep affetmis mı bunu bana biri söyleyebilir mi ???
O affettiyse bize geçmişi irdelemek düşmez.
Kafam basıyor şükür 10 yıldır eşimle birlikteyim bir tokat bile yemedim kafam sağlan yani, tabi aynı kulvarda değiliz anlaşamamamız normalKafanı z basmiyor sanırım kadın saksı için sizden yorum almıyor geçmişle alakali düşüncelerinizi merak etmiyor şuanki durumla ilgili yardım etseniz!!
Basmıyormuş işte aaaaaa uzatma bibi :))))Kafam basıyor şükür 10 yıldır eşimle birlikteyim bir tokat bile yemedim kafam sağlan yani, tabi aynı kulvarda değiliz anlaşamamamız normal
Ayrıca bu adam zamanında böyle birşey yapmış saçma sapanda bir msj atmış eski yaptıklarını biz unutmadığımızdan zeynep için endişelendiğimizden adamla yanlız kalmamasını söylüyoruz eski konuyla çok alakalı bir durum
Mahalle karısı gibi olsaydık kocanla otur herkes dayak yiyor derdik zaten anladın sen onuOhooooo siz çözüm sunmaktadır için değil tartışma çıkarmak için buradasınız. Kusura bakmayın size vaktim yok.
Zeynepcim herkesi dinle oku sana hangisi mantıklı ise onu yap. Bizi de haberdar et.
Dedikoducu mahalle karısı gibi burada kalıp tartisamam