- 28 Kasım 2010
- 41.511
- 137.282
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Saf misin soyleyeceksinbunu eşime söylesem keser beni
ay kadın resmen gözünü yuvanıza dikmiş laftan da anlamıyor hayırlısı hakkınızdabir görümcem var eskişehirde. oda diyo annesine evini dağıtma tatillerde biz geliriz yanına diyo ama yok kadın takmış kafayı. ben gelsinler diye öyle sizin yolunuzumu gözlicem diyomuş onlarada
Ay istemediğinizi bildiği halde illa gelirim diyor öyle mi?kızlar eşimin teyzesini aradım durumlardan bahsettim sen konuş ikna et ev ev üstüne olmaz dedim. oda az önce beni aradı ablamla konuştum dedi. ben yalnız kalamam diyomuş param var onlara yük olmam diyomuş önüme iki tabak koymak geline zormu geliyor diyormuş.
bilmiyorum buna yüzsüzlükmü denir hırs mı denir. yada dediğini yaptırmayamı çalışıyor. napacağımı şaşırdım.Ay istemediğinizi bildiği halde illa gelirim diyor öyle mi?
kızlar eşimin teyzesini aradım durumlardan bahsettim sen konuş ikna et ev ev üstüne olmaz dedim. oda az önce beni aradı ablamla konuştum dedi. ben yalnız kalamam diyomuş param var onlara yük olmam diyomuş önüme iki tabak koymak geline zormu geliyor diyormuş.
slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
parası varsa bakıcı tutsun kendınekızlar eşimin teyzesini aradım durumlardan bahsettim sen konuş ikna et ev ev üstüne olmaz dedim. oda az önce beni aradı ablamla konuştum dedi. ben yalnız kalamam diyomuş param var onlara yük olmam diyomuş önüme iki tabak koymak geline zormu geliyor diyormuş.
eşinle anasına mutluluklar dile, ailenin yanına git bir süre, sanki boşanmaya karar vermişsin gibi.kendi ailemlede konuştum sağ olsun babam bana destek üzülme diyo daha da olmazsa al çocuklarını gel diyo ama üç çocukla baba evinde olurmu. ben evimi çok seviyorum. çok emek verdim bu evliliğe şimdi bir anda nasıl yıkılır bilmiyorum