kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Size hicbir fikir veremedim.cunku benim.kv de.oyle potansiyel var.ben arada dua ederim allah uzun omur versin ikisine de birbirlerine baksinlar.arada aklima gelir dusunmemeye calisirim.esim.de anne babacidir olaylar olur haksiz gorur onlari.ben sinirlenir tepki koyarim
Esim onlara karsi hicbirsey olmamis gibi devam eder hayatina.benle ilgili bir konuda kendini topun agzina koymaz.ancak ona dokunan buyuk.bir olay olacak tavri net.olur.
Allah yardimcinix olsun anlattiklariniza bakaraj yine yuzsuz ana ogul.tablosu var
Yapabilceklerinizi yapmissiniz kv gelecek buyuk ihtimal ya gunde huzursuzluk olacak ya da alismaya calisacaksin.esin de dayanamayacak.kv her gun kendjni.acindiracak aglayacak.zirlayacak sonununuz iyi olur ins

Allah yardımcınız olsun KP bişi olsa kesin bizimki de geleceğim der var yani o kapasite ben de ilerde kV olacağım 3 yaşında oğlum var ama şimdiden kendime ders alıyorum buradan okuduklarimla gorduklerimle yasadiklarimla .

Daha yeni.olay yasadim.esimle ailesi arasinda il disi gezme olayi vardi.esim sorup duruyor gidecekmiyiz nasil gidelim ..ailesi yuvarlak cevaplar veriyor.esimde hic sevmez net olacak durum.bizim arabamiz yok.esim olumsuz konusuyor .iki uc defa sorduk.net cevap hala yok.biz de plan degistridk.gun gecti kv gezi vardi ya gider gelirix bi guzel kafasinda kurmus agzim acik.kaldi.dedim anne sizden net cevap alamayinca biz plani degistirdik.birazda itham ederek soyledim.bir boxuldular esim geldi konustular ona da yuklendiler.sonra esim sen niye koni hakkinda konusup karisiyorsun.
Bana konustu ben de gereken cevabi verdim dedim.esimin surati dustu.ben de bozuldum.olay benle alakali degil adim gelin ya fikrimi soylemek ailesi ile.ara bozmak oluuor .erkekler bu kadar sig dusunceli.is ailesi olunca mutasyona ugruyorlar .ayni olay benjm ailemle gecsin aslan kesilir kaplan gbi atlar yorumlar...

bir görümcem var eskişehirde. oda diyo annesine evini dağıtma tatillerde biz geliriz yanına diyo ama yok kadın takmış kafayı. ben gelsinler diye öyle sizin yolunuzumu gözlicem diyomuş onlarada
ay kadın resmen gözünü yuvanıza dikmiş laftan da anlamıyor hayırlısı hakkınızda

Pis kadın nolcak . Sinir oldum anlamıyorum arkadaş bu erkek analarını ya . Oğullarını malları olarak görüyorlar gelinleri ise hıcbırsey . Sinir oluyorum . Benım annem asla oyle davranmadı Ikı gelınıne de asla haber vermeden gitmez yanlarına . Kendı rahatszı olur . Benımde oğlum olursa Rabbim aklı başında bir anne olmayı nasip etsin inşAllah . Benım kv ike sorunum olmadı uzaktayız şu an zaten ama yakın olursak hıcbır fikrim yok . Allah iyi eder Aramızı inşAllah . Aminnnnn . Siz asla kabul etmeyın ya ne demek yerleşecek sinir kadın ya

Ay ben böyle durumlarda çok üzülüyorum ya. Bende istemem kimseyle yaşamak. Bir yandan da yaşlı kadın tek başına düşse ölse kalsa diye de düşünüyor insan. Ya altlı üstlü ya karşılıklı daireler olabilir. Olmadı yan apt filan. İçinden çıkılmaz bir durum.

cadı karı ne işi var sizin yanınızda iyi huylu olsa baştacı da.Kv yıllar sonra da değişmemiştir.buna emin ol.tepkini koy gerekirse söyle istemediğini

kızlar eşimin teyzesini aradım durumlardan bahsettim sen konuş ikna et ev ev üstüne olmaz dedim. oda az önce beni aradı ablamla konuştum dedi. ben yalnız kalamam diyomuş param var onlara yük olmam diyomuş önüme iki tabak koymak geline zormu geliyor diyormuş.

Bence bir an önce kvne aynı evde oturmak istemediğini söyle. Bak eşyalarını da dağıtıyormuş. Yarın öbür gün elinde valizle kapına dayanırsa şaşırma. Tabi kolay olmayacak. Belki darılacak, kavga edecek ama her gün sinir olmaktan iyidir. Eşin halletsin desem onda da o ışık yok. Aç ağızını konuş.

Bu kayinvalide milletinin eline gelinin huzurunu bozmak icin firsat gecmeyegorsun hemen degerlendirirler insan birazda oglunun huzurunu düşünür ya yuvayi bozup cikip gidecek evi olmasa maasi olmasa neyse amac tamamen huzur bozmak bence

Ay istemediğinizi bildiği halde illa gelirim diyor öyle mi?

saat yaklaştı birazdan gelir kv. geceleri bizde kalıyo sabah 9 gibi kahvaltıyı yapıyo evine geçiyo başsağlığına gelenler var diye. gelenler azalsın evi taşırız diyo offf of

pes vallahi. eşinize söyleyin gitsin annesinin evine yerleşsin. olacak şey mi aynı apartman falan ayarlayın illa aynı evde mi olacak

aynı benim kv modeli

Resti cekip annesi geldigi gun annenize gideceksiniz yasasin bakalim annesiyle biraz belki akli basina gelir en azindan daha az yipranarak cozersiniz

parası varsa bakıcı tutsun kendıne
parasını da alsın başına çalsın

eşinle anasına mutluluklar dile, ailenin yanına git bir süre, sanki boşanmaya karar vermişsin gibi.
belki 3-5 gün anasıyla başbaşa kalınca hatasını anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…