kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

aslında babanin vefatından sonra siz ona gidip kalsaydiniz.ve birkaç hafta sonra evinize gecseydiniz iyi olurdu.sanki mezara korkuyorum diye sizinlemi girecek.korkuyorsa acsin televizyonu otursun sabaha kadar.sonra Alişır. zaten.
başka büyükleri araya da koyabilirsin.

baskın olacaksın mecbur. ben olsam oğluyla değil kendisiyle konusurdum. istemiyorum aynı evde yasaYAMAYIZ DERDİM. kaldıramam çunku ben de. benimki de yanıma yerleşmek istedi bebek bakımı için k<ABUL ETMEDİM. KALAMAYIZ DİYE

oğlu huzurev ine gönderirmi onu elalem ne der diye evinde bile bırakmıyo

65 yaşında kadının çocuk gibi ben yalnız kalamam demesini normal mi buluyor yani, anneannem 90 yaşında yalnız yaşıyordu, ısrarlara ragmen, rahatsız ederim diye, 1 gün kalmazdı çocuklarının evinde, bu daha 65 yaşında, yaşıtları sahnede dans edip şarkı söylüyor.

Sen şimdiden kocanı gönder beraber yaşasınlar ana oğul zaten sizin yanınıza gelirse sizi sinir hastası eder

aslında cektırmeseler yaşlanınca kımse ıstemem bu kaynanayı demez. sevseniz eminim siz de kabul ederdınız

Anneyle kv bir mi ?
Anneyle birbirine girersin sonra yatarsın dizine kvyle olur mu ?
Herkes kızına kızı olmayanda evine bukadar basit

Anneyle kv bir mi ?

kv.ler için bu kadar saygısızca düşünme hakkını size kim veriyor? kızı olmayan ölsün mü? sokakta mı kalsın?
tamam ben de kv ile yaşanması taraftarı değilim de kadının annesi anne de erkeğin annesi çöp mü?
ben annemi de kabul etmem kv.mi de. rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. yakınıma alırım ama ev ev üstünde olmaz. ne anne ile ne kv ile. anneyi alan kv.yi de kabul edecek bu kadar basit.
kv istemeyen evlenmesin.

akşam kv de bizdeyken eşimde gelince lafı açayım diyorum. ben bu işi hep kavgasız gürültüsüz halletmeye çalıştım. akşam çocuklar yatınca konuyu açayım nasıl başlayım lafa ne deyim kırmadan dökmeden

Kaynanla oturacağına üç çocukla baba evin de otur daha iyi böyle kaynanalardan dinlenip,dinlenip kaçıcaksın 13 sene alt,üst oturdum sinir hastası oldum şimdi şeytan görsün yüzünü diyorum bana uzak Allaha yakın olsun

En korktuğum şeylerden biri,Allah kimseyi yalnız bırakmasın ama aynı evde de nasıl olacak ki aynı apartman olsa tamam.
Kayınvalidemle ben de anlaşamıyorum daha doğrusu aramızda duvar var gibi geliyor.Eşi hayatta değil kendi kayınvalidesiyle yaşıyorlar ama o da yaşlı. Allah gecinden versin vefat ederse ne olacak kimbilir.Belki de kabul ederdim.

sokakta değil evinde kalsın acındırmaya gerek yok bu şekilde
ayrıca oğluyla beraber yaşamak isteyen de evlendirmesin
anasıyla beraber yaşamak isteyen de evlenmesin

Anneyle kv bir mi ?

Yok yaaaa
ben de çocuk yetiştiriyorum
kızı olanda. O da 9 ay taşıyor bende
Oda emek veriyor e yine bende.
Biz sanki pazardan alıyoruz oğlanları.

Şimdi ben erkek annesi olarak oğlumun evinde
yaşama hakkına sahip değilsem
karısının annesi de yaşayamaz
Ne hakkı var oğluşumun huzurunu kaçırmaya :d

Arkadaş ne güzel yazmış yukarıda
Kv istemeyen evlenmesinnn

hepimizin yaptıgı yorumlardan harman yapın
ve kaynananız gibi siz de ağlayın
başta yumuşak konusun olmadı annen gelirse ben giderim deyin
olmadı gidin
bir şeyler yapın ama bitirin bu konuyu bu akşam
yoksa kaynana gelecek kapınıza haberiniz olsun

hadi bakalım lütfen buraya da yazın sonucu ben çok üzüldüm size
allah yar ve yardımcınız olsun

Aradaki fark şu: Oğlan işe gidiyor, tüm gün evde yaşlı ile kalan kadın oluyor. Eğer kalan kızı ise sorun çıkmıyor ama kalan kişi gelinse sorunlar çıkabiliyor.
Yani oğlu işi bıraksın, annesinin yemeğini, temizliğini yapsın amenna. Oğlan annesi de gelsin kalsın. Ama öyle olmuyor ki

buraya yazmak gerçekten iyi geldi gelişmelerden haberdar edicem sizi ilginiz için çok teşekkürler

65 yasinda yaslida degilki oyle neden tek yasayamiyor saglik sikintisida yok sizin 3 cocugunuz var esiniz sizin ve cocuklarinizin huzurunu dusunmeli

Hem yaşanması taraftarı değilim deyip hem kvyi istemeyen eclenmesin büyüüük çelişki!

Saygısız düşünmek derken ? Kvyi istemek zorunda mıyım ? Yoo . Annemle aynı evde mutlu mesut yaşarım çünkü kız annelerinin zararı laf sokma çabası fitne fesatlık olmuyo
Ama erkek anneleri beeeen doğurdum otur oğlum dizimin dibine portakal soy gelin ammada uyuşukmuş ha modunda
Yine diyorum herkes kızına kızıda yoksa evine ancak öyle mutlu olur herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…