- 6 Mayıs 2012
- 1.379
- 895
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
oğlu huzurev ine gönderirmi onu elalem ne der diye evinde bile bırakmıyo
Sen şimdiden kocanı gönder beraber yaşasınlar ana oğul zaten sizin yanınıza gelirse sizi sinir hastası edertabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo
mecburiyet diye bir şey söz konusu dahi olamaz. hiçbir şekilde birlikte yaşamaya mecbur değilsiniz.
yalnız şu soruyu kendinize sorun: sizin anneniz aynı durumda olsa birlikte yaşamak ister miydiniz? istemem derseniz o zaman tüm gücünüzle kv.nin gelmesine karşı çıkın. olabilir derseniz o zaman kv için de olabilir.
ya da çözümler üretmeye çalışın. yaşadığınız apartmana kv.ye taşımak gibi.
evinde bir gece yalnız kaldı hastalandı. bazen biz gidiyoruz orda kalıyoruz ama daha çok bizde kalıyobir de cidden iki aydır hiç mi eivnde kalmadı
alışmaya başlamak için geç bile kaldı
atın suya öğrensin yüzmeyi
Anneyle kv bir mi ?
Anneyle birbirine girersin sonra yatarsın dizine kvyle olur mu ?
Herkes kızına kızı olmayanda evine bukadar basit
Kaynanla oturacağına üç çocukla baba evin de otur daha iyi böyle kaynanalardan dinlenip,dinlenip kaçıcaksın 13 sene alt,üst oturdum sinir hastası oldum şimdi şeytan görsün yüzünü diyorum bana uzak Allaha yakın olsunkendi ailemlede konuştum sağ olsun babam bana destek üzülme diyo daha da olmazsa al çocuklarını gel diyo ama üç çocukla baba evinde olurmu. ben evimi çok seviyorum. çok emek verdim bu evliliğe şimdi bir anda nasıl yıkılır bilmiyorum
sokakta değil evinde kalsın acındırmaya gerek yok bu şekildekv.ler için bu kadar saygısızca düşünme hakkını size kim veriyor? kızı olmayan ölsün mü? sokakta mı kalsın?
tamam ben de kv ile yaşanması taraftarı değilim de kadının annesi anne de erkeğin annesi çöp mü?
ben annemi de kabul etmem kv.mi de. rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. yakınıma alırım ama ev ev üstünde olmaz. ne anne ile ne kv ile. anneyi alan kv.yi de kabul edecek bu kadar basit.
kv istemeyen evlenmesin.
Anneyle kv bir mi ?
Anneyle birbirine girersin sonra yatarsın dizine kvyle olur mu ?
Herkes kızına kızı olmayanda evine bukadar basit
hepimizin yaptıgı yorumlardan harman yapınakşam kv de bizdeyken eşimde gelince lafı açayım diyorum. ben bu işi hep kavgasız gürültüsüz halletmeye çalıştım. akşam çocuklar yatınca konuyu açayım nasıl başlayım lafa ne deyim kırmadan dökmeden
Yok yaaaa
ben de çocuk yetiştiriyorum
kızı olanda. O da 9 ay taşıyor bende
Oda emek veriyor e yine bende.
Biz sanki pazardan alıyoruz oğlanları.
Şimdi ben erkek annesi olarak oğlumun evinde
yaşama hakkına sahip değilsem
karısının annesi de yaşayamaz
Ne hakkı var oğluşumun huzurunu kaçırmaya :d
Arkadaş ne güzel yazmış yukarıda
Kv istemeyen evlenmesinnn
buraya yazmak gerçekten iyi geldi gelişmelerden haberdar edicem sizi ilginiz için çok teşekkürlerhepimizin yaptıgı yorumlardan harman yapın
ve kaynananız gibi siz de ağlayın
başta yumuşak konusun olmadı annen gelirse ben giderim deyin
olmadı gidin
bir şeyler yapın ama bitirin bu konuyu bu akşam
yoksa kaynana gelecek kapınıza haberiniz olsun
hadi bakalım lütfen buraya da yazın sonucu ben çok üzüldüm size
allah yar ve yardımcınız olsun
kv.ler için bu kadar saygısızca düşünme hakkını size kim veriyor? kızı olmayan ölsün mü? sokakta mı kalsın?
tamam ben de kv ile yaşanması taraftarı değilim de kadının annesi anne de erkeğin annesi çöp mü?
ben annemi de kabul etmem kv.mi de. rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. yakınıma alırım ama ev ev üstünde olmaz. ne anne ile ne kv ile. anneyi alan kv.yi de kabul edecek bu kadar basit.
kv istemeyen evlenmesin.