kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

kaynananız sizin bu kadar ölümüne istemediğinizi biliyor mu ?
eğer bilip de hala sizin eve huzursuzluk veriyorsa yatacak yeri olmasın
istemediğimi biliyor çok konuştum çok şey söledim. ama sanki ben istemedikçe o dahada hırslanıyo. komşularına diyomuş oğlumun yanına yerleşecem diyomuş burayı sadece oğlunun evi olarak görüyo

hergün telefonda annem ağlıyo ben ağlıyorum. ne yapıcam bilmiyorum annemde diyo canından kıymetli değil çık gel diyo gerekirse bende çalışırım bakarız çocuklarına diyo ama nasıl kıyarım anneme babama
Ahh canim benim ya benimde aglayasim geldi burnum sizladi anamiz uzulur babamiz uzulur hep zaten el adami niye uzulsunki

Zor bir durum ancak su acidan degerlendirin, bu kadin 65 yasinda esini kaybetmis, tabi ki evini birakmak istemez esiyle yasanmisliklari var o evde,ancak kvdenizde yalniz kalma korkusu, yalniz olme korkusu olusmus,bu acidan o kadini da dusnmeniz gerekiyor, evi varsa sattrin o evi daha buyuk bi eve tasinin, zira 3 cocugunuz var bir de kv ile ev size dar gelir,hem onun gonlu olir hem de sizin isinize yarar. Politik olun.kadin 65 yasina gelmis surada yasayacagi kac yil var kimbilir.
empati yapmaya çalışıyorum ama kv ile kafamız uyuşmuyo anlaşamıyoruz olmuyo

Esinizi de dusunun, ne de olsa annesi, duygusal acidan uzmeyin esinizi de kendinizi de yipratmayin, empati yapin, sizin anneniz ayni seyi yapsaydi annenizden ayrilmak, her saniye yaninda olmak isterdiniz, sizin ayaginiza bir firsat gelmis iyi degerlendirin.istemedginiz olaylari lehinize cevirin. Esinizle disari cikarsiniz,ccuklara bakar vs.

hergün telefonda annem ağlıyo ben ağlıyorum. ne yapıcam bilmiyorum annemde diyo canından kıymetli değil çık gel diyo gerekirse bende çalışırım bakarız çocuklarına diyo ama nasıl kıyarım anneme babama

Siz niye kurulu düzeninizi bozup gideceksimiz? Huzursuzluğa sebep veren, haksızlığı yapan, sizi üzen, annesiyle yaşamak isteyen kocanız gitsin.

kv çok anlayışsız ne desem duvar gibi dinliyo sonra bi laf ediyo deli ediyo beni. ortanca oğlum babaannesinin yüzüne dedi biz gelme diye eşime şikayet etmiş zeynep çocukları dolduruyo demiş. evde kıyamet koptu
O Zaman o kıyameti sen koparacaksın başka caren yok :KK43:.
Kararlı olup net sözlerle rşinede kv.dene kararını bildir . Çek restini gerekirse çoçukları alıp annene gidecegini söyle . Bunu şıkkı çok söylemem ama senin kayınvaliden geldikten 1 sene sonraki halin ve evinizin durumu daha beter olacagından şimdiden önlemini alman için diyorum yoksa çoçukları algit demem kimseye :KK43:

Ahh canim benim ya benimde aglayasim geldi burnum sizladi anamiz uzulur babamiz uzulur hep zaten el adami niye uzulsunki
kv iyi olsa annemde babamda birlikte oturmam için beni ikna ederler yaşlıdır sevaptır diye ama onlarda zamanın çektiğim sıkıntıyı bildiklerinden benim hastalanmamdan korkuyorlar

Ben de kv ile anlasamiorum ama boyle bi durum olsa esimi karsima almam, yaninda dururum ama benim istedgim sartlar cercevesindee, siz sartlarinizi soyleyin esiniz kabul edecektir. Siz esinize karsi ciktikca sizden uzklasir,insanoglu .

Anneye merhameti olmayanın eşine hiç olmaz bir de böyle düşünün son çare olarak bu durumun iyi taraflarını görün görebilirseniz tabi...Ben kv ile yaşamaktan korkmuyorum ama ona dadılık yapmaktan korkuyorum (fiziksel anlamda değil) çünkü asosyal, psikolojik bazı sıkıntıları var, sürekli hastalık halinde ve modunda ..Onu nasıl oyalayacağımı bilemem hayatım altüst olur gibi geliyor ..Ama şöyle sağlığı yerinde elinden iş gelen , ben yokken evi çekip çeviren,bana sıkıntı vermek yerine yükümü hafifleten ,negatif olmak yerine evde bi ses olacak biri olsa ve başka çarem yoksa o kadar da sıkıntı yapmazdım..Nasıl biri olduğu da çok önemli ...

Zor bir durum ancak su acidan degerlendirin, bu kadin 65 yasinda esini kaybetmis, tabi ki evini birakmak istemez esiyle yasanmisliklari var o evde,ancak kvdenizde yalniz kalma korkusu, yalniz olme korkusu olusmus,bu acidan o kadini da dusnmeniz gerekiyor, evi varsa sattrin o evi daha buyuk bi eve tasinin, zira 3 cocugunuz var bir de kv ile ev size dar gelir,hem onun gonlu olir hem de sizin isinize yarar. Politik olun.kadin 65 yasina gelmis surada yasayacagi kac yil var kimbilir.
ben de bekliyordum '' merhametli'' birinden gelecek şu '' bir ayağı çukurda'' yorumunu
öyle kolay ölünmor valla
kadın 65 yaşındaymış , pekala insanlar 90 yaşına kadar yaşayabiliyor 25 yıl daha yaşasa kolay mı , geçer mi ?
yalnız ölmesin diye aman da pamuklara sarıp ölene kadar başında mı beklesinler?
65 yaşında işini görebiliyormuş eee şurda 10 sene daha geçse 75 yaşına gelir belki o zaman daha düşkün olur işini kendi göremez e o zaman anadır atılmaz o zaman mecbur beraber yaşarlar ve konu sahibi hayatının bir 10 yılını kazanmış olur
bu işler öyle kolay degil
büyük eve çıkıp ne olacak ?sonuçta aynı ev işte
son zamanlarda moda oldu dublex evler , genç kız tacirlerinin de işine yaradı , kaynana ile dublex evde yaşama!

K.v nizin bir ablası kardeşi yok mu? Sözünü dinleyebileceği hani bu yaştan sonra olmaz gitme kalma diyeceği bir büyüğü olabilir mi çevresinde?
Yada korkuyor mu evde
Hiç yoktan torunları varsa onları gönderebilirsiniz ara ara yanına
Biraz alternatif yollar izlenebilir

Kv le helede konusahibininki gibi dişli bir kv helede buncayıl ayrı yaşamış kendi düzenini kurmuş birinin kv. Beraber yaşaması çok zor :KK43:
Keşke kv de gelinde melek olsada birbirini idare etse kimse üzülmese .ama olmuyor hanımlar olmuyor :KK43:.

ben de bekliyordum '' merhametli'' birinden gelecek şu '' bir ayağı çukurda'' yorumunu
öyle kolay ölünmoy valla
kadın 65 yaşındaymış , pekala insanlar 90 yaşına kadar yaşayabiliyor 25 yıl daha yaşasa kolay mı , geçer mi ?
yalnız ölmesin diye aman da pamuklara sarıp ölene kadar başında mı beklesinler?
65 yaşında işini görebiliyormuş eee şurda 10 sene daha geçse 75 yaşına gelir belki o zaman daha düşkün olur işini kendi göremez e o zaman anadır atılmaz o zaman mecbur beraber yaşarlar ve konu sahibi hayatının bir 10 yılını kazanmış olur
bu işler öyle kolay degil
büyük eve çıkıp ne olacak ?sonuçta aynı ev işte
son zamanlarda moda oldu dublex evler , genç kız tacirlerinin de işine yaradı , kaynana ile dublex evde yaşama!

Biraz empati kurmak en guzeli bence,yapabilecek bise yok, bu huzursuzluk evliligi bitirme noktasina gelir, 3cocuguyla dul kalmanin nesi guzel,kurul lu duzenininden uzaklasmanin, cok sert yorum bunlar tutun bi bakici siz hastabakici olmayin, direk sert yorumlarla insanlari gazlamayin

Biraz empati kurmak en guzeli bence,yapabilecek bise yok, bu huzursuzluk evliligi bitirme noktasina gelir, 3cocuguyla dul kalmanin nesi guzel,kurul lu duzenininden uzaklasmanin, cok sert yorum bunlar tutun bi bakici siz hastabakici olmayin, direk sert yorumlarla insanlari gazlamayin
bu gazlamak degil ki
işte diyorsunuz ya böyle bir şey için yuva yıkmaya değmez , evet ben de diyorum değmez , ama niye aman yuvam yıkılmasın dıye kadın fedakarlık yapmak zorunda ? kocası desin benim karım istemiyor ısrar ederek de hergün yuvamda huzurum bozuluyor yapmayım böyle diye niye diyemiyor ?

burada herkes aynı şeyi diyor, evet yuva yıkılmasın ama o kadın gelince zaten yıkılacak

bir aydir konuyu kapatmadigin hatta suc sende
bu is sadece bir sinir kirizine bakar bagir cagir kir dök al cocuklari git babana , kal bir kac gün esin annesine olmaz diyecektir
böyle oturdugun yerde miy miy ederek cözülmez
blöf yapacaksin baska caren yok.
şimdiye kadar güzellikle çözülsün istedim ilerde birbirimize bakacak yüzümüz olsun istedim ama galiba böyle çözülmeyecek

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.

Mülayim bir insan olsa belki derdimde dominant insanla aynı evde olmak imkansız.Hep senden gider..Kadının derdi yalnız kalmamak biliyorum ama altlı üstlü oturma imkanınız olamaz mı?.Evini kiraya verip sizin oradan ev kiralasanız..Y a da eltinlerle ortak para verip yanına bir kadın tutsanız

Zor bir durum ancak su acidan degerlendirin, bu kadin 65 yasinda esini kaybetmis, tabi ki evini birakmak istemez esiyle yasanmisliklari var o evde,ancak kvdenizde yalniz kalma korkusu, yalniz olme korkusu olusmus,bu acidan o kadini da dusnmeniz gerekiyor, evi varsa sattrin o evi daha buyuk bi eve tasinin, zira 3 cocugunuz var bir de kv ile ev size dar gelir,hem onun gonlu olir hem de sizin isinize yarar. Politik olun.kadin 65 yasina gelmis surada yasayacagi kac yil var kimbilir.[/QU

allah bilir canım onu yaaa belkide 20 yıl yasar zaten bu kadının ömrü biter

X