- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.661
kv nin evinde anılarıyla yaşasın hayırsız evlat kocası.Son cümle dışında katılıyorum. Ama Zeynep gitmesin, eşi gitsin. Hem Zeynep'in ve çocuklarının düzeni bozulmasın, hem de Zeynep evini çok seviyor. Çocuklar da okula başlamıştır, bir orada, bir burada olmasınlar.
aynen katılıyorumsayın konu sahibi, merak etmeyin çok uzak değil yakında eşiniz o çok vefalı kardeşleriyle, kaçıp gittiği o ev başta olmak üzere miras derdine düşer. uzaktan izleyin, bir süre acısı dinene kadar sabırlı olmaya çalışın çocuklar için.
hiç bir çocuk babasından öyle bir laf duymak istemez. sizin kıymetinizi anlar er yada geç. anlamazsa da keyfi bilir madem umrunda değil çoluk çocuk gitsin tek başına yaşasın.
günaydın arkadaşlar.
dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda
Hanfendi linç edilmeye hazır olun. Dayak ye ama sus otur kafası kk'ya işlemiyor sorry...3 çocuk var onlar için yuvani ayakta tutmak zorundasın kvnin bütün zorluklarini çektin gidersen başkası gelir senin yerine senin çektiğin zorlukların keyfini surerburda boşan diyenlere kulak asma adam 10 yıl önce saksı kirmis diye yuvanimi birakcan yeri gelince herkeste dayak yemiştir bunu ıcın koca bosansa evli kimse kalmazdi
23 yaşa yakışır nasihatler.Zeynepcim bundan sonra sakin olup olayı sen yatistiracaksin adam 2 ayda hem anasini hrm babasını kaybetti kolay değil mecbur acısını bi yerden çıkaracak bundan sonra aranızi duzeltmeye bak kötü davrandikca sen iyi ol üste çıkma üstüne düşen görevleri yerine getir ve sakin annen söyle yaptı böyle yaptı deme olay daha kötüye gider artık kV KP yok aranizi kimse bozamaz bu olayi atlatirsan mutlu olacaksın eminim kocan a biraz zaman ver canım bırak ne yapiyosa yapsın
ben dayak yemedim. kızkardeşim de yemedi. ha zeynep de kocasının kafasında saksı kırıp durumu eşitler ve kocası affederse olabilir.3 çocuk var onlar için yuvani ayakta tutmak zorundasın kvnin bütün zorluklarini çektin gidersen başkası gelir senin yerine senin çektiğin zorlukların keyfini surerburda boşan diyenlere kulak asma adam 10 yıl önce saksı kirmis diye yuvanimi birakcan yeri gelince herkeste dayak yemiştir bunu ıcın koca bosansa evli kimse kalmazdi
10 yıl önceki dayağı,saksının acısını unutmuş olabilir ama psikolojik şiddete de kadınlar maruz kalıyor ve bu da dayaktan daha zor katlanması bence...İnşallah dediğiniz gibi cefasını Zeynep çekti,sefasını başka bir kadın çekmez,geçici bir durumdur .3 çocuk var onlar için yuvani ayakta tutmak zorundasın kvnin bütün zorluklarini çektin gidersen başkası gelir senin yerine senin çektiğin zorlukların keyfini surerburda boşan diyenlere kulak asma adam 10 yıl önce saksı kirmis diye yuvanimi birakcan yeri gelince herkeste dayak yemiştir bunu ıcın koca bosansa evli kimse kalmazdi
:) :)Hanfendi linç edilmeye hazır olun. Dayak ye ama sus otur kafası kk'ya işlemiyor sorry...
Dayak yedin mi hiç ?3 çocuk var onlar için yuvani ayakta tutmak zorundasın kvnin bütün zorluklarini çektin gidersen başkası gelir senin yerine senin çektiğin zorlukların keyfini surerburda boşan diyenlere kulak asma adam 10 yıl önce saksı kirmis diye yuvanimi birakcan yeri gelince herkeste dayak yemiştir bunu ıcın koca bosansa evli kimse kalmazdi
Dayak yedin mi hiç ?
Kafasına saksı inmiş kadının hastanelik olmuş yaaa. SinirleniyorumDayak yedin mi hiç ?
Benn de öğretmenim çalışıyorum ama kıymetimiz yok. Hiç ondan değil zeynep insanların kalitesizliğinden
Evet ama öyle 1 elDayak yedin mi hiç ?
1 el derken 1 tokatçık mı ?Evet ama öyle 1 el