kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

kv nin evinde anılarıyla yaşasın hayırsız evlat kocası.

aynen katılıyorum
yok evi satmayacaklarmış bayramlarda toplanılacakmıs bılmem ne
o zaman da gercı ne olacak hepsı uzaktan gelıyor zaten zaynep hanım bayram oncesı gıder evı toplar hazırlık yapar bılmem ne demır bas olacaklar
neyse bu anasının evi !
cumhurbaskanı sankı anısını yasatacaklar boş ev ne dıye ortada tutulacak anlamadım ben
ne anaymış!
nereye gidecek kesin anasının evıne gıtmsıtır

Kayınvalide ye Allah rahmet eylesin ...
Bu konuya ilk yorum yaptığımda direkt
Kayınvalide ölüm yalnızlığınıda mı düşünmüyor hiç, hepimiz ölümlüyüz ve elbet yalnız kalacağız demiştim de şimdi kendi sözlerimden ürperdim ..
Sorun senin kocanda zeynep hanım
Bu adam bu kafayla giderse annesi gibi yalnız kalmaya mahkum
Kv vefat ederken oğlu yanındaydı ya
Eşinin başına bu durum gelse son anlarında yanında olucak evladı da kalmaz böyle giderse ..
Okkalı bi tokada ihtiyacı var bu adamın yeter silkelen kendine gel demeye ihtiyacı var !
Bi evladı o muymuş ?
Görümce kayın elti de vicdan yapıp birbirlerini yiyormuymuş çocuklarını böylesi reddediyorlarmıymış !
Senin eşin çok gereksiz bi insan aklında zoru olan biri zeynep hanım Allah size ve çocuklarına yardım etsin

Hastalıklı bir düşünce çocukları bize baksın diye mi seviyoruz.Olanların acısını çocuklarından çıkaramaz..Sakın sakın izin verme.Ya adam olsun ya da hayatınızdan defolsun gitsin.

Zeynepcim bundan sonra sakin olup olayı sen yatistiracaksin adam 2 ayda hem anasini hrm babasını kaybetti kolay değil mecbur acısını bi yerden çıkaracak bundan sonra aranızi duzeltmeye bak kötü davrandikca sen iyi ol üste çıkma üstüne düşen görevleri yerine getir ve sakin annen söyle yaptı böyle yaptı deme olay daha kötüye gider artık kV KP yok aranizi kimse bozamaz bu olayi atlatirsan mutlu olacaksın eminim kocan a biraz zaman ver canım bırak ne yapiyosa yapsın

Bana bak! beni suçlayarak kendini aklayamazsın ben annene ne saygısızlık yaptım ne kalbini kırdım. Hiçkimse kv ile aynı evde yaşamak zorunda değil ev ev üstüne olmuyor bunu sen daha iyi bilirsin balık hafızalı değilsen! Ben aynı apartmanı da dönüşümlü olarak bakılacaksa aynı evi de teklif ettim. İşi yokuşa süren çözüm üretmeyen taraf sendin. Hah kv ile aynı evde yaşasam bana ne olacağını düşündün mü tabi ki hayır. Zeynep kim ki!! Kusura bakma kendimi o kadar ezdiremezdim benim 3çocuğum var ve onlar için mücadele etmek zorundayım. Daha iyisini daha merhametlisini daha saygılısını kv ile aynı evde oturmaya ses etmeyenini bulabiliyosan buyur git getir ne halin varsa gör!! Artık yeter !!

3 çocuk var onlar için yuvani ayakta tutmak zorundasın kvnin bütün zorluklarini çektin gidersen başkası gelir senin yerine senin çektiğin zorlukların keyfini surerburda boşan diyenlere kulak asma adam 10 yıl önce saksı kirmis diye yuvanimi birakcan yeri gelince herkeste dayak yemiştir bunu ıcın koca bosansa evli kimse kalmazdi

Hanfendi linç edilmeye hazır olun. Dayak ye ama sus otur kafası kk'ya işlemiyor sorry...

23 yaşa yakışır nasihatler.
ama koca zeynep'i haketmiyor.

ben dayak yemedim. kızkardeşim de yemedi. ha zeynep de kocasının kafasında saksı kırıp durumu eşitler ve kocası affederse olabilir.
her şey karşılıklı olunca güzel.

10 yıl önceki dayağı,saksının acısını unutmuş olabilir ama psikolojik şiddete de kadınlar maruz kalıyor ve bu da dayaktan daha zor katlanması bence...İnşallah dediğiniz gibi cefasını Zeynep çekti,sefasını başka bir kadın çekmez,geçici bir durumdur .

Dayak yedin mi hiç ?

Bu hikayeden ibretlik kısa film olur...

Gelinle beraber oturan kötü kaynana geline kötü davranır, oğlunu fişekler, gelini dövdürtür. En son ayrı eve çıkan çift mutluluğu bulur. Aradan yıllar geçer kp ölünce kv oğlunun yanına yerleşmek ister, gelinin gözünden geçmişte yaşadıkları film şeridi gibi geçer ve aynı şeyleri tekrar yaşayamam der; babasının evine gider...
Aradan iki gün geçer. Kv Oğluna karını geri getir der.. Ve gelin daha eve dönmeden kv ölür... Gelinse geri evine gelir ama bu sefer de haksız koca karısına vicdan azabı çektirmek derdindedir....

Vallahi çok zor

Benn de öğretmenim çalışıyorum ama kıymetimiz yok. Hiç ondan değil zeynep insanların kalitesizliğinden

Katılıyorum. Tabii ki eltisi hayır demeyi, hakkını savunmayı, kendi kıymetini biliyordur. Ama bunları yapıp da hala Zeynep'in gördüğü muameleyi gören kadınlar var. Erkeğin kişiliği de çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…