kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bu iş böle olmaz saçmalamış
benim üç tane çocugum var ben ne yapıyorum kendıme gelmem lazım diyeceğine ...
terbiyesiz !
hiç düşmesyin üstüne anasının evinde anılarıyla yaşasın
siz desenize ona bi triplerin aynısını git ablacığına da yap diye

evet bence de ne demek çocuklar umrumda degıl dıye ya
sankı cocukları ilerde bize baksın diye doğrurup büyütüyoruz sanki amaç bu ( benim ki bu değil çocugum bana baksın istemiyorum huzur evıne kendım gıdıcem )
terbiyesiz, öyle derken Allah bi bela verir kendıne gelemez ( Allah korusun )
ne kadar sacma gelıyor ya 3 cocugu olan adam bıraz olgun olur cocuklarını dusunur hala anam da anam dıye
geberdi gitti hala bitmedi

kadın öldü hala teranesi sürüyor

Bunca zamandır başlığı görüyorum hep aynı meseleler diye bakmamistim.
Şimdi okuyunca sizin için çok üzüldüm.
Çok talihsiz bir durum yasadiginiz.
Tabiki vefatı sizin suçunuz değil, ama Eşinizin böyle düşünmesi de çok normal.
Aynı şeyi kim yasasa içinde bir yerde karsisindakini suçlar. Haklı oldugu icin değil, acısı olduğu için yapar bunu.
Ve daha çok yeni her şey.
Hani hemen çocuklarını sevmesini yanınıza gelmesini falan beklemeyin bence. Üst uste iki kayıp var ortada. Üstelik birinde sizi suçluyor büyük ihtimalle içten içe.
Biraz zaman verin, yapacakta pek bir sey yok zaten
Konuyu açmayın, hatırlatmayın, başka konularda ısrarcı olmayın. İstiyorsa kanepede yatsın. Laf isitmemek istiyorsaniz desmeyin.
Eve döndüğünde de neredesin diye bunaltmayın.
Yerinizde olsam çocuklarla normal hayatıma dönmeye çalışır, bir 40 gün kadar eşinize de zaman tanırdım. Acısı hafifleyince çocuklara yaklaşmaya başlar zaten. Zamanla da normale donersiniz.

Esinin acisindan da bakmaya calisiyorum tamam uzulmekte hakli ama cok abartiyo ya herseyi oraya baglamasi mantiksiz.
Bundan sonra yaptigi hicbiseye laf etme.onceden de yazdim sen ne dersen de lafi hep oraya getircek.
Annesinin evindedir kesin.
Orda kalmistir.orda kalmaya devam ederse birak yanliz kalsin biraz.sen gidemezsin sonucta okul var.yalniz kalirsa iyi olur onun icin

eşine diyeceğin şu:
sen böyle kötü koca ve baba olmaya devam edersen, tabi ki sana bakmaz evlatların.
sen önce kendini sevdir, iyi bir insan ol. o zaman herkes yanında olur.
böyle devam edersen hepimizi kaybedeceksin. de.

bence üzüntüden değil. kendi vicdan azabını zeynep'e yıkıp rahatlamaya çalışıyor ama nafile.

Zeynep tekrar diyorum annesini şu an kötüleme işi yokuşa sürüyorsun kadın kıymete bindi ayrı kalma imkanınız varsa biraz ayrı kalın ben sana diym o öfke geçmez kolay kolay kendine yediremiyor sana sarıyor seni kaybetme ihtimali olduğunu görsün yoksa o kızıp günlerce gelmeyecek gelip yiyip içip tartışıp yine gidecek zeynep nasıl olsa evde diyecek

Eşinizin acısı var tamam da olayların buraya gelmesinde kendi payı daha büyük.
Siz bakmam demediniz ,aynı evi istemediniz.Kendinizi suçlamayın.İlla aynı evde yaşayacağız diye direten kendisiydi.Annesi de oğlundan aldığı destekle belki inat etti.
Şu an ilk zamanlar acısı hatırına biraz sabırlı ol canım.Devam ederse anneni kaybettin ,beni de mi kaybetmek istiyorsun,en az senin kadar ben de üzülüyorum ama benim vicdanım rahat gitsem de,ben annene bakmam demedim ,ayrı ev istedim dersiniz.

Hadsiz.
Kendisine baksın diye mi çocuk büyütüyormuş ?
Zeynep sakın onun bu konuşmaları karşısında vicdan etme.
Baksana kafanda kırılan saksıdan ötürü bile sana sinirlenebiliyor
Yaptıgı hatayı kabullenip evet haklısın diyecegine seni bastırıyor siniri ile
Bırak kendi haline, eve gelsin,gelmesin üstüne düşme
Baktın saçmalamaya devam ediyor
Tamam o halde seni kendinle bırakıyorum dersin ve yoluna bakarsın

kaynımgil pazar günü gittiler kaynım iş yerinden hanım izin alamadı gitmemiz gerek dedi haftasonu tekrar geliriz diyerek gittiler.

Tamamda cocuk yaparken yapmadan once soruyomuyuz biz seni yapicaz buyutucezde ama sen ilerde bize bakacakmisin diye allahim ya biz evlatlara bakarken mecburuz cunku asil bakima ihtiyaci olan onlar asil onlar tek olunca basina her is gelir calisamaz ama anne baba tekte yasar yemeginide yapar yer calisir parada kazanir . Benim kv uc gun once atti bombayi evime kaynim evlencek kp yok bizimde evler arasinda iki sokak var emekli yasi sizin kvdende genc oda dort oglan icinde esime illa sen bakcan mecbursun diyo bide sadece bi oglu sehir disinda digerleriyle ayni yerde oturuyoruz benim esim annesine evin var ne alaka dedi tinlamadi kadin bakalim biz ne yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…