kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

herkesin eşi kıymetli. bir sen kıymetli olamadın zeynep.
ben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetli

İnsan eşine kötü davranabilir, eşine kıyabilir ama çocuklarına nasıl ısrarla kötü davranır, umrumda değil der?

Zerre üzülemiyorum eşinize.
Allah sabır versin, ama bildiğin merhametsizin teki, başkasına hele ki çocuklarına üzülmeyene ben üzülemeyeceğim.

Son düzenleme:
ben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetli
hayır canım. eltin hayır demeyi bildiği için, sessiz kalmadığı için kıymetli.
erkekler akıllı kadını sevmez derler ya bu yüzden işte. akıllı kadın itaat eden değil, kendini ezdirmeyendir.

Valla konu nerden nereye geldi bazen dizi sanki dedim kendi kendime :KK51:
Neyse, zeynep senin kocada iş zaten yokmuşta sen affetmişsin seni öldürmeye kalkan kişiyi :işsiz: kv ne üzülmedim Allah rahmet eylesin o kadar.
Kocanda seni suçluyacak bariz belli acındırmalı konusmalarından yok burda yatardı beli ağrımazdı falan filan bulmuşlar senin gibi vicdanli kadını vurup dursunlar

Eşinin kafasında saksı kıracak kadar ruh hastası olan koca ile onu fişekleyen kayınvalideye hiççte acımıyorum üzülmüyorum.

kocanın bunları yapmasını bekliyordum ama çocuklarına bunları yapması çok saçma

şu anda yas döneminde olabilir acısının biraz geçmesini bekle bakalım neler olacak

Hayır öğretmen olduğu için değil.

Yaptıkları doğrudur yanlıştır onu bilmem de tavrı net olduğu için kıymetli.

Yapmak istediğini yaptığı ve bundan dolayı suçluluk duymadığı için kıymetli.

günaydın arkadaşlar.

dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda

Bir şey yazmayayım, adamın acısı var diyorum ama olmuyor..Bu kadar annesinin manevi ihtiyaçlarıni, duygularını düşünen, hassas adam (!)
acaba vakti zamanında saksıyı sizin kafanıza çalarken sizin duygularınızı, sizin can sağlığınızı,çocuklarınızın geleceğini düşünmüş müydü? Kalkmis cocuklar bana bakar mi diye 20 sene sonrasinin hesabini yapiyor. Şimdi kalkıp poz kesmesin, vicdanlı adami oynamasın. Size vicdan azabı çektirmeye çalışıyor. Sakın bu aldatmacaya düşmeyin.
Ayrica çocuklarımızı da bize baksın diye dünyaya getirmiyoruz. Bu nasıl bir bencillik ne de olsa bana ilerde bakmayacaklar, artık onlara da benden sevgi yok demek? Hani analık babalık karşılıksız sevgiydi?

Yazdıklarınızdan çıkardığım kadarıyla gercekten iyi ve sabırlı bir insansınız.
Zeynep hanım evet bu süreçte de sabrinizi korumaya gayret gösterin, geçici bir durum olup olmadığını gözlemleyin. Biz kızıyoruz ediyoruz ama sizin kapınızın dışındayız, yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Ama lutfen size vicdan azabı cektirtmesine izin vermeyin!

Yaşasaydı aynı evde kalsalardı çok mu iyi olacaklardı kadın iyiki de öldü yoksa Zeynep hergün ölecekti.Kızı umursamıyor öbür eltisi umursamıyor tasası bir tek Zeynebe mi kalmış kaldı ki kadıncağız ölümlerden dönmüştü..

Sen haklsın Zeynep vicdan yapma hiç herkes önce kendine baksın başta kocan .Adam olsaydı da seni üzmeseydi.

Benn de öğretmenim çalışıyorum ama kıymetimiz yok. Hiç ondan değil zeynep insanların kalitesizliğinden

Zeynep burda hepimiz kendimiz yırttık senin bir suçun yok. İnsan ölüm acısı yaşayınca elinde kalanlara daha fazla sahip çıkar. Yok nasıl olsa bana bakmazlar diye kötü davranmaz. Sen annenin gazıyla (ki tamamen kocan suçlu) benim başımda saksı kırdığında ölümden döndüm. Ben ana baba evladı değil miydim?

Şimdi sen bu olaylardan ötürü o seni getirmeden döndün ya bir bakıma şımardı da bence.. eve bir not bırak: kendini toplayıp evlatlarının ve benim kıymetimizi anlayana kadar görüşmeyelim.. diye.. annesini kaybeden adam evlatlarında teselli olur. Allah bu acıyı unutturacak acı vermesin.

Son olarak kv evinin kapanmaması hata oldu. Şimdi eşin her sıkıntısında soluğu orda alacak. Anahtarı al sakla bence.

eltin senin gibi olmadığı için çok kıymetli.bunu baya açabiliriz hem olumlu hem olumsuz anlamda.

Anasıyla, danasıyla, hatıralarıyla birlikte tam kapının önüne konulacak erkek tipi kocanız.. çocukları kendisine bakmak için büyütüyor ya, inşallah eşleri değil bizzat çocukları red edecek onu.. şu konuya bakmayayım diyorum sinirlerim bozuldu yine sabah sabah..

günaydın arkadaşlar.

dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda

Çocuğu yaşlılıkta garanti olsun diye mi yapmış? İleride eşiyle geçinemediğinizde aynı evde kalamayacaksanız çocuğun varlığının bir anlamı yok muymuş? O çocuklar dünyaya gelmeyi seçmediler, dünyaya getirdiyse en azından 18 yaşına kadar maddi ve manevi sağlıklı yetiştirmek zorunda. Yapmazsa devlet elinden alıyor zaten.

Size kötü davranınca sineye çekmişsiniz, belki yine çekersiniz. Ama çocuklara kötü davranmasına izin vermeyin. Gerekirse ayrılın, siz çocuklarla o evde kalın, o annesinin evine gitsin. Çocuklarınız zarar görmesin.

Çocukların yanında kavga da etmeyin. Tartışırken bu şekilde can acıtmanın normal olduğunu düşünerek büyüyecekler. Sonra babaları gibi olabilirler veya sizin gibi ezilebilirler.

Eşinize mesaj atın, kendini toparlayana ve size karşı tavrını düzeltene kadar eve gelmesin. Çocuklarınızı da sizi de üzmeye hakkı yok. Baktınız olmuyor, boşanın yapacak bir şey yok. Tüm hayatınızı bu şekilde geçiremezsiniz.

zeynep senin kocanmış ana sorun bana kalırsa adam olacağa da benzemiyor sor bakalım abisi de yengesinin ağzın ediyormuymuş bir tek sen mi varmışsın kv nin kızı değildin hiçbir sorumluluğun yoktu.bak çocuklarım da mutlu diyordun bas git babanın yanına olmayacak bu iş.

Son cümle dışında katılıyorum. Ama Zeynep gitmesin, eşi gitsin. Hem Zeynep'in ve çocuklarının düzeni bozulmasın, hem de Zeynep evini çok seviyor. Çocuklar da okula başlamıştır, bir orada, bir burada olmasınlar.

sayın konu sahibi, merak etmeyin çok uzak değil yakında eşiniz o çok vefalı kardeşleriyle, kaçıp gittiği o ev başta olmak üzere miras derdine düşer. uzaktan izleyin, bir süre acısı dinene kadar sabırlı olmaya çalışın çocuklar için.
hiç bir çocuk babasından öyle bir laf duymak istemez. sizin kıymetinizi anlar er yada geç. anlamazsa da keyfi bilir madem umrunda değil çoluk çocuk gitsin tek başına yaşasın.

X