- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.641
Zeynepcim annen sunu yapti bunu yapti deme dahada bunalima girer sinirlenir size iyice duvar orer.acisinin yaninda ol yumusak samimi ol karsisinda olma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetliherkesin eşi kıymetli. bir sen kıymetli olamadın zeynep.
hayır canım. eltin hayır demeyi bildiği için, sessiz kalmadığı için kıymetli.ben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetli
Valla konu nerden nereye geldi bazen dizi sanki dedim kendi kendime
Neyse, zeynep senin kocada iş zaten yokmuşta sen affetmişsin seni öldürmeye kalkan kişiyi kv ne üzülmedim Allah rahmet eylesin o kadar.
Kocanda seni suçluyacak bariz belli acındırmalı konusmalarından yok burda yatardı beli ağrımazdı falan filan bulmuşlar senin gibi vicdanli kadını vurup dursunlar
ben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetli
günaydın arkadaşlar.
dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda
Benn de öğretmenim çalışıyorum ama kıymetimiz yok. Hiç ondan değil zeynep insanların kalitesizliğindenben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetli
eltin senin gibi olmadığı için çok kıymetli.bunu baya açabiliriz hem olumlu hem olumsuz anlamda.ben hiç kıymetli olmadım. ama kaynım karısının ağzına bakar ne isterse o olur. eltim yılda bir kere gelir bi bayramda gelirse kaynım diğer bayramda yalnız gelirdi. yine annesine babasına eşine laf söyletmezdi. acaba eltim öğretmen çalışıyo o yüzdenmi bu kadar kıymetli
günaydın arkadaşlar.
dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda
zeynep senin kocanmış ana sorun bana kalırsa adam olacağa da benzemiyor sor bakalım abisi de yengesinin ağzın ediyormuymuş bir tek sen mi varmışsın kv nin kızı değildin hiçbir sorumluluğun yoktu.bak çocuklarım da mutlu diyordun bas git babanın yanına olmayacak bu iş.