kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Zeynebe daha fazla vicdan azabı çektirmek ve zaten ölmüş annelerini iyi olarak göstermek için.

Kesinlikle boyle dusunuyorum. Benzer birkac olaya da rastladim.

Refleks olarak vefat eden insani korumak amaciyla ya yeni hikayeler yaziliyor, ya da varolanlar kisinin lehine degistiriliyor.

Zaten kayinvalide ciddi bir sekilde boyle bir sey soylese, kizina ve diger ogluna da soylese, bulusmaya gerek olmazdi, adam da hevesli olsa esini almaya gelirdi. Hayatin dogal akisina uymuyor. 180 derece degisen fikrin ardindan normal devam eden gunluk hayat, yenen aksam yemegi.

Cok dusuk ihtimal veriyorum.

Kim kimin kafasına saksı indirmiş , 161 sayfada neler olmuş neler , en son kvalide ölmüştü , Allah rahmet eylesin ...

Kesinlikle boyle dusunuyorum. Benzer birkac olaya da rastladim.

Refleks olarak vefat eden insani korumak amaciyla ya yeni hikayeler yaziliyor, ya da varolanlar kisinin lehine degistiriliyor.

Zaten kayinvalide ciddi bir sekilde boyle bir sey soylese, kizina ve diger ogluna da soylese, bulusmaya gerek olmazdi, adam da hevesli olsa esini almaya gelirdi. Hayatin dogal akisina uymuyor. 180 derece degisen fikrin ardindan normal devam eden gunluk hayat, yenen aksam yemegi.

Cok dusuk ihtimal veriyorum.
Anlaşılamayan bu konuşmadan sonra adam koşa koşa niye zeynep'i aramıyor?
Konuyu başından beri takip ediyorum eş daha suçlu ve sorunlu

kor olur badem gozlu olurmus.konu sahibinin de dertlenip kendisini suclu hissetmesine gerek yok,annelerini kabul etmeyip bunu gelinden bekleyenler dertlensin ve esiniz birini suclayacaksa da sizi degil,annesini istemeyen kardeslerini suclasin bir zahmet..ayrica esinizin de olaylar durulunca da bu tavrina devam edeceginden supheleniyorum alttan almayin,sucunuz yok

arkadaşlar ne olursa olsun nasıl bi insan olursa olsun lütfen ölenin arkasından konuşmayalım.
biz Müslümanlara yakışmaz
bize sadece Allah rahmet etsin demek düşer

Artık şu noktada en mağdur,en haklı,en acınası kv.malesef,çünkü o öldü...Sen ne söylersen söyle haklı olduğunu anlatamazsin...Belki tek soyleyebilecegin " böyle olacağını bilemezdim".İşin doğrusu kimse bilemezdi.Herkes yarin ne olacağını bilmeden bugüne gore yaşıyor,sende o güne gore yaşadin hepsi bu.Sen yarin ölsen eşin senle yatağa girmediği için pişman olacak mesela,allah korusun küçük kızın hasta olsa onu ittiği için pişman olacak.Çünku kimse yarin ne olacağını bilmiyor.Esinin acısı çok taze,zamanla bunu anlayacak inşallah.

lütfen konumu kapatmayın. sürekli girip yazamıyorum ama ara ara yazılanları okuyorum. fikirleriniz yol gösteriyor bana. ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Canını sıkma. Eşini yalnız bırak acısını yaşasın. Erkekler bizim gibi acısını sarılarak ilgi vs ile yaşamaz.
Yalnız kalmayı tercih ederler. Sen kendini üzme. Ne kadar kötü olsa da o benim annemdir diye düşünüyor kanımca.

Valla konu nerden nereye geldi bazen dizi sanki dedim kendi kendime :KK51:
Neyse, zeynep senin kocada iş zaten yokmuşta sen affetmişsin seni öldürmeye kalkan kişiyi :işsiz: kv ne üzülmedim Allah rahmet eylesin o kadar.
Kocanda seni suçluyacak bariz belli acındırmalı konusmalarından yok burda yatardı beli ağrımazdı falan filan bulmuşlar senin gibi vicdanli kadını vurup dursunlar

günaydın arkadaşlar.

dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda

günaydın arkadaşlar.

dün gece yine eşimle tartıştık çocuklara karşı çok soğuk davrandı ortancayı hiç bişey yokken azarladı bende yeter artık dedim çocuklardan ne istiyorsun dedim. bundan sonra umrumda değil dedi. emek veriyoz büyütüyozda ne oluyo dedi. evlenecekler onlara ihtiyacımız olduğunda kiminin kocası kiminin karısı karşı çıkacak dedi. bundan sonra umrumda değil dedi. iş yine annesinin burda klamasına geldi. senin annenin ihtiyacı yoktu bize dedim. annemin bize manevi ihtiyacı vardı ama sen bunun için evi terkettin dedi. kv bana zamanında etmediğini bırakmadı bunları unutuyorsun dedim. bu sefer çok sinirlendi. baktım çocuklar bizi izlyo uzatmadım sonra eşim evden gitti. gece gelmedi halende yok ortalarda
böyle olacagı belliydi zaten bu noktalara getiren de kocanın kendisiydi.seni zor gunler bekliyor

günaydın arkadaşlar.

zeynep senin kocanmış ana sorun bana kalırsa adam olacağa da benzemiyor sor bakalım abisi de yengesinin ağzın ediyormuymuş bir tek sen mi varmışsın kv nin kızı değildin hiçbir sorumluluğun yoktu.bak çocuklarım da mutlu diyordun bas git babanın yanına olmayacak bu iş.

Canım yaaa ALLAH sana sabır versin, biraz eşine musade et bi durulsun baktin yine ayni terane ağzında ,,alır karşına konuşursun olmadı gitsin annesinin evinde kalsın sende çocuklarınla evde yaşa ,biraz uzak durun birbirinizden yoksa cocuklara zarar verecek bu adam onları bunalıma sokacak......

günaydın arkadaşlar.

allah sıralı ölüm versin denir. çoluğunuz çocuğunuz var, rabbim onlara uzun ömür versin. en önemlisi sağlık versin. allah bir dert verir ondan sonra neye uğradığını şaşırır umrumda değil diyen adam.
eşinizin üzüntüden saçmaladığını düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar.

Zeynep işin zor valla... Adama bak ya çocukları bakmazmış falan filan. Millet ilerde baksın diye mi çocuk yapıyor.

Kadının başına kaldı resmen.
KV VE KP İLE YAŞAMAYA MECBUR BIRAKILMAK BOŞANMA SEBEBİDİR Zeynep, Yargıtay içtihatları bu yöndedir. Buna mecbur bırakan kusurlu taraf olur mahkeme nezdinde.
Hukuk bile sana bu hakkı vermiş, sen kv'nin kızı değildin, dönüşümlü bakmayı teklif bile ettin. Kimse taşın altına elini sokmadı. Vicdanlarını başkası üzerinden temizlesinler.

üff adam hala manevi ihtiyacı var diyor

eee manevi ihtiyacını gidersin

gece koynunda mı yatmalı anası

eşiniz klasik evde yalnız kadın başına ne yapacak diyor

evde kimseyi yemezler

çekip kapısını oturacak eşin de arada hal hatır soracak

haaa çok istiyorsa gidip geceleri anası ile yatacak çoluk çocuk uyuduktan sonra

aaaaaa ben sadece son sayfaya baktım

kv vefat mı etti

huzur içinde yatsın

günaydın arkadaşlar.

durumuna üzülüyorum açıkcası.
hiç suçun yok iken kv nin ölmesi ile omuzlarına ağır bir yük bindi.
san bir middet sakinliğini sukunetini koru.
eşin biraz acısını yaşasın.
ancak şu çeşit konuşma ve davranışlarının dozunu artırırsa sanırım devam etmeniz çok zor olacaktır.
annesi vefat etti.onun hatalarını artık unutur.
sen kv yi evde istemeyen eşi oldun.
Allah sabır versin.
eşine de sağduyu versin ne diyeyim.

X