- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.521
kocanın acısını anlıyorum ama sana kin büyütmeye heleki bunu çocuklarına yansıtmaya hiç hakkı yok.ölüm herkes için vakti geldi gitti bunda sizin suçunuz ne?acaba içinde bana kinmi büyütüyo. bana olan soğukluğunu anlıyorum ama ya çocuklar. onların yüzüne hiç bakmıyo.
Mesjların hepsini okumadım canım umarım bi süre sonra seni suçlamaya başlamaz suçlulul duygusundan bi süre yalnz brak insanın bütün desteği iyi ya da ktü anne babadır eşiniz yalnız kaldığını düşünüyordur sen ne derse tepki verme içi biraz soğusundün gece evimizde kaldık. eşim kanepeye uzandı. mustafa gel yatağında yat dedim. sessiz kaldı. burada belin ağrır dedim. annemde burda yatardı onun beli ağrımıyomuydu dedi. kanepede yatmaya razıydı sadece yalnız kalmak istememişti dedi. sonra ağlamaya başladı. teselli etmek istedim sarılmak istedim tersledi beni. yatağa gelmedi buğün kanepede uyudu.
evimize tasinmasin Ama yakinlara baska bir Eve tasinsin de.
Evet ama bu teklifi ne kv ne oğlu ne de diğer çocukları kabul etti.
Üstelik zaten aynı sokakta, 3 bina uzakta idi.
Kimse anlaşmaya yanaşmadı, kimse çözüm önerisi ile gelmedi.
Tek bir dayatma vardı: Kv oğlunun yanında yaşayacak.
Diğer çocukları kadın mı erkek miydi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kimse ne karısına / ne de kocasına yük etmek istemedi ihale geline kaldı.
Biri kız biri oğlan 2 çocuğu daha vardı.
Şimdi onlar vicdan yapmıyor da konu sahibine öi kalıyor ihale ? Pes !
acaba içinde bana kinmi büyütüyo. bana olan soğukluğunu anlıyorum ama ya çocuklar. onların yüzüne hiç bakmıyo.
zeynep sanırım feraha eremedin maalesefki saçma bir şekilde sana yüklenmeye başlamış kocan bence kocanın kafası düzlüğe çıkana kadar dönmeseydin evine keşke.acaba içinde bana kinmi büyütüyo. bana olan soğukluğunu anlıyorum ama ya çocuklar. onların yüzüne hiç bakmıyo.
onlardan önce zeynep başlayacak mesela görümcenin yanında tek kızı vardı o yetrdi ona olmadı ama diyerek lafa girecek bi süre sonra kardeşler birbirini suçlar ihale geline kalmazBoyle olacagi ihtimaller arasindaysi zeynep zaten.sen sakin kal acisina ver biraz .simdilik uzuntusunden boyleyse zamanla duzelir.
Ama sakin kimsenin seni suclamasina izin vermeyi birak konusturma bile.
Zaten gorumcenin annem senin yaninda kalmak istitodu felan deyip aglamasi felan cokta iyi niyetinden degil bildigin laf sokuyor uzuntusu ustunden sana.
Bi evladi senin esin degildi bi oglu bi kizi daha vardi kp oldugunde madem sen istemedin onlar goturebilirdi.
Senin evde kalmasina karar vermisler sende sicak bakmayinca bu fikre simdi aglayacaklarina ozamn o bizimde anamiz deyip alsalarmis.
Esinin ustune dusme yataga gel dedin gelmedimi tamam de.cunku simdi sen ona ne dersen hep annesi ustunden laf sokacak yemek ye desen bi tabak yemek artsa yiyecegi bibtabak yemekti vsvsvs deyip hep vicdanini rahatlatacak boyle.sakin firsat verme.
Hep boyle olurya hayatta kendileri bisey yapmaz.ama en cokta ses onlardan cikar.O
onlardan önce zeynep başlayacak mesela görümcenin yanında tek kızı vardı o yetrdi ona olmadı ama diyerek lafa girecek bi süre sonra kardeşler birbirini suçlar ihale geline kalmaz
bence bundan sonrası daha zor olabilir. Neyse ki kv eşine seni geri getirmesini söylemiş.... Eşin annesine sahip çıkamadığını, istediğini 2 ay yerine getiremediğini düşüncektir. Sana söylemese senin yüzünden annesini kırdığını içinden geçirir, gelse kalsaydı ne olurdu ki diycektir, belki de demiştir.
Şimdi kimse senin yüzüne bişi demiyo belki ama ilerde Duyabilirsin; gelin kaynana yüzünden evden gitti, ölünce geri geldi diye.. Ki umarım böyle olmaz...
Senin için en iyi şey şu ki; başta söylediğim gibi eşine kv nin seni getirmesini söylemesi ve ne olursa olsun bir erkek olarak eşinin teselliyi de sende bulabileceği. En rahat senin yanında üzülür ağlar veya Güler...