kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Başınız sağolsun, Allah hepinize sabır versin...

Bu konunun bu şekilde çözülmesi herkes için en iyisi oldu bana göre. Ama kendimi sizin yerinize koymadan edemiyorum.
Acınız daha yeni evet, bunları düşünmek için erken.
Ama evinize dönecek misiniz? Kv vefat edince eşiniz sizi önemseyen bir erkek haline mi dönüştü? Evliliğinizde, akrı-koca ilişkinizde ne değişecek?

Ben sizi ve çocuklarını görmeye geldiği gün size "Zeynep'ciğim, çocuklar okulundan geri kalmasın, senin de yerin bizim evimiz, burası değil, hadi sizi götüreyim, hafta sonu zaten kardeşlerim gelecekler, bu konuyu çözeceğiz. Kesinlikle senin istemediğin bir şey olmayacak" demesini beklerdim. Neden o gün sizi ve çocuklarını götürmedi? Çünkü size bunu söylemekten korktu. Çünkü meseleyi çözememişti, çünkü hala kardeşlerine güveniyordu, onlardan cesaret alıyordu.

Görümcenizin size "en çok senin yanını istemişti" demesini de hiç iyi niyetli bulmadım. Bilmiyorum, başka rahatsız olan yok mu bu sözden, ben mi büyüttüm, alıngan davrandım ama size laf sokmaya çalışmış gibi geldi.

Nihayetinde, size kendinizi hep suçlu hissettirdiler. "eşimle konuştum bana kızgınmısın dedim eşim hayır dedi" demişsiniz ya mesajınızda. Sizin bu yönünüzün hepsi farkında ve zaten hep bunu kullandılar.

Sizin için çok üzgünüm, mesele kapanacak belki böyle, siz evinize döneceksiniz, eşiniz çocuklarınızın ve sizin başınızda olacak ama siz karakteriniz nedeniyle hep ezilip üzüleceksiniz.
Benzer şeyleri düşündüm. Ama kv hayatını kaybetti konu sahibi beklediği tavrı görmedi evet çok üzgün ama bir yandan da içi rahat. Ben de deşmek istemedim.
Mesela kv konuşmayı sabah yapıyor akşam kriz geçiriyor. O konuşmadan sonra niye eşi karısını aramıyor? Çünkü adam ikna değil hala

akşamüzeri evimize geldik kalabalık epey azaldı. eşim çok üzülüyo çok bitkin. nasıl toparlayacak kendini. acısındanmıdır bilmiyorum ama bana ve çocuklara karşı çok soğuk. bugün küçük kızım henüz 2.5 yaşında babasının bacaklarına sarıldı kucağına alsın diye ama eşim çocuğu itekledi. Çok üzüldüm. kızım ağladı ama oralı olmadı. bunu neden yapıyordur. büyük kızım baba nasılsın diyo cevap vermiyo. inşallah yine eskisi gibi oluruz eski günlerimizi çok özlüyorum

akşamüzeri evimize geldik kalabalık epey azaldı. eşim çok üzülüyo çok bitkin. nasıl toparlayacak kendini. acısındanmıdır bilmiyorum ama bana ve çocuklara karşı çok soğuk. bugün küçük kızım henüz 2.5 yaşında babasının bacaklarına sarıldı kucağına alsın diye ama eşim çocuğu itekledi. Çok üzüldüm. kızım ağladı ama oralı olmadı. bunu neden yapıyordur. büyük kızım baba nasılsın diyo cevap vermiyo. inşallah yine eskisi gibi oluruz eski günlerimizi çok özlüyorum
Uzuntusundendir.
Sen sorgulama bence senden cikarmasin.
Sabirli ol biraz duzelir insallah.

Ben babamı ağlarken hiç görmedim babannemi kaybettigimizde de aglamamisti ama sonra ailecek film izlerken adam ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor hüngür hüngür hepimizin siniri bozuldu. Erkekler böyle ya anlamak çok zor

"Kul kurar, kader gülermiş"
Günlerdir burda yorulduk yorum yapmaktan ama kaderin oyunu başkaymış.
Hayırlısı...
Allah rahmet eylesin, günahlarını bağışlasın inşallah.
Eşin ardarda iki büyük kayıp yaşadı, acısı büyük.. Üstüne gitmeden yanında ol,acısını sizinle atlatacak, evinde yuvasında...

Off çok etkilendim ben bu konudan..

Zeynep sabırlı ol cnm en üst üste büyük acılar yaşadı hiç kolay olmadığını tahmin ediyorum..Anne babama Allah uzun ömür versin ama kaybedince anlarım herhalde anca insan başa gelmeden anlamıyor malesef.
Siz sabırlı olun zamanla soğur acısı

kafasi doludur,yalniz kalmaya ihtiyaci vardir..ben anne olarak ozellikle kafam doluyken cocugumun surekli bana sokulmasindan rahatsiz oluyorum,bence buyutmeyin..yasadigi sey aslinda travma esinizin.
Allah sabir versin ana baba kaybi kolay degil.
2,5 yasindaki kiziniza belki anlatmak zor ama en azindan buyuk kiziniza babasinin biraz yalniz kalmasi gerektigini anlatin,kucukle de daha cok siz ilgilenin.
hersey zamanla duzelir,ustune gitmeyin.

sabret ama kendini ezdirme zeynep. çocuklarını da ezdirme ayrıca

Ne alakasi var ya. Annesi vefat etti diye kucucuk cocuga sefkat gosterilmez mi. Yaptigi hoc normal degil.

bence bundan sonrası daha zor olabilir. Neyse ki kv eşine seni geri getirmesini söylemiş.... Eşin annesine sahip çıkamadığını, istediğini 2 ay yerine getiremediğini düşüncektir. Sana söylemese senin yüzünden annesini kırdığını içinden geçirir, gelse kalsaydı ne olurdu ki diycektir, belki de demiştir.

Şimdi kimse senin yüzüne bişi demiyo belki ama ilerde Duyabilirsin; gelin kaynana yüzünden evden gitti, ölünce geri geldi diye.. Ki umarım böyle olmaz...

Senin için en iyi şey şu ki; başta söylediğim gibi eşine kv nin seni getirmesini söylemesi ve ne olursa olsun bir erkek olarak eşinin teselliyi de sende bulabileceği. En rahat senin yanında üzülür ağlar veya Güler...

Yaa arkadaslar Hic kimse kayinvalidesini ayni evde istemez, tabi ki herkes rahatsiz olur. Ama diger yandan Hic mi düsünmüyosunuz, yalniz Kalan anneniz olsa, veya ilerde yaslandigimizda bizler ayni durumda olsak. Bide su var ki unutmayin, insan yaslandikca cocuklasirmis. Ya kadin yalnizken gercekten korkuyosa? Konu sahibi ,son durum ne bilmiyorum Ama, lütfen olgunca düsünüp davranin. Sanki savas alanina dönmüs bu olay. Ayni Eve gelmesin kv, cocuklarda huzurlu aile ortamindan mahrum kalmasinlar yazik. Sen esinle güzel Konus, o Senin annense benimde annem de , Ama bakma muhtac degil hasta degil, elden ayaktan düsmemis, evimize tasinmasin Ama yakinlara baska bir Eve tasinsin de.

Yaa arkadaslar Hic kimse kayinvalidesini ayni evde istemez, tabi ki herkes rahatsiz olur. Ama diger yandan Hic mi düsünmüyosunuz, yalniz Kalan anneniz olsa, veya ilerde yaslandigimizda bizler ayni durumda olsak. Bide su var ki unutmayin, insan yaslandikca cocuklasirmis. Ya kadin yalnizken gercekten korkuyosa? Konu sahibi ,son durum ne bilmiyorum Ama, lütfen olgunca düsünüp davranin. Sanki savas alanina dönmüs bu olay. Ayni Eve gelmesin kv, cocuklarda huzurlu aile ortamindan mahrum kalmasinlar yazik. Sen esinle güzel Konus, o Senin annense benimde annem de , Ama bakma muhtac degil hasta degil, elden ayaktan düsmemis, evimize tasinmasin Ama yakinlara baska bir Eve tasinsin de.
Kv de öldü.....

Kayinvalide oldu. Ayrica konu sahibi kayinvalide yuzunden olumlerden donmus biri.

dün gece evimizde kaldık. eşim kanepeye uzandı. mustafa gel yatağında yat dedim. sessiz kaldı. burada belin ağrır dedim. annemde burda yatardı onun beli ağrımıyomuydu dedi. kanepede yatmaya razıydı sadece yalnız kalmak istememişti dedi. sonra ağlamaya başladı. teselli etmek istedim sarılmak istedim tersledi beni. yatağa gelmedi buğün kanepede uyudu.

acaba içinde bana kinmi büyütüyo. bana olan soğukluğunu anlıyorum ama ya çocuklar. onların yüzüne hiç bakmıyo.

X