kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Esime bu konudan bahsettim .yorumlari bana hic ic acici gelmiyor.anasina bakma derdinde.koru ya rabbim hepimizi.sonra bizimki dedi.ki senin de annen var.himm ona gore konus diyor.eyvahlar olsunnn
Kv olumu takdir i ilahi.bunu lafa gelince soyluyorlar maalesef.esi ve ailesi bunu hep hissetirecekler zeynep hanima.hic sucu yok bana gore de
Esi ins artik seviyeli davranir.ortada kavga konusu da artik yok ana babasi vefat etti.biraz da kendi imtihanlarini dusunsunler.zeyneep onun cocugu degildi.
Gelin oldugu.icin kabul etmek zorunda degildi.rahmetli kotu anilarla gitti.allah cc affetsin.
Sanki.kardesimin basina gelmis gibi uzuldum.kendimi dusunmuyorum bile....allah yardimcin olsun arkadasim.hepimizin imtihani bu.

Siz niye esinize anlatiyorsunuzki..aklina yaziyorsunuz hepsi ayni bunlarin..

Bulamadim o yorumu rica etsem alinti yapar misiniz
"kv kriz geçirdiği günün sabahında eşimle konuşmuş. zeynebi evine getir demiş onun suçu yok ben yanlış yaptım demiş.evimi boşaltmıycam alışıalışı cam demiş. karını getir çocuklar benim yüzümden perişan olmasınlar demiş. daha sonra gün içinde tel ile görümceyle konuşmuş aynı şeyleri onada söylemiş. sanki öleceğini anlamışta arkasından oğlunun yuvası yıkılmasın diye çabalamış."
Böyle yazıyor sayfa 144'de.

Üzüldüm bende Allah rahmet eylesin sizinde başınız sağolsun. Hep numara diye dusunmustuk ama değilmiş takdiri ilahi

Siz niye esinize anlatiyorsunuzki..aklina yaziyorsunuz hepsi ayni bunlarin..
Erkek olarak ne dusunuyor diye ....ben yorum yapmadan anlattim.direkt cumleleri
Ben de yorumumu katinca direkt laf bana tabiki.himm anlatmak iyi degil yani diyorsunuz.iste ben yapmasin boyle diye anlattim.ters de tepebilir diyorsunuz yani

Erkek olarak ne dusunuyor diye ....ben yorum yapmadan anlattim.direkt cumleleri
Ben de yorumumu katinca direkt laf bana tabiki.himm anlatmak iyi degil yani diyorsunuz.iste ben yapmasin boyle diye anlattim.ters de tepebilir diyorsunuz yani
Ben de eşime bu konudan bahsettim sadece şey dedi konu sahibinin eşinin emrivaki yapması hoş olmamış. Başka hiçbirşey demedi.

Kendi.kendime acidim zeynep hanim bence tertemiz siyr
Ben de eşime bu konudan bahsettim sadece şey dedi konu sahibinin eşinin emrivaki yapması hoş olmamış. Başka hiçbirşey demedi.
Benimki dobra dobra konustu.ilkin allah rizasi icin baksin ne olmus dedi.ilerleyen olaylarda sonra da sen de o kafadansin dedi.en son kv olunce birsey demedi esi kendini temizlemek icin annesi icin oyle demistir dedi.

Tesekkurler

Allah rahmet eylesin. Rabbim günahlarını affetsin inşallah. Son yazdığınız yorumda ağladım kayınvalideniz için eşiniz ve kardeşlerinin durumu için benim bile canım sıkıldı. 1 ay içinde hem anne hem babayı kaybetmek çok acı. Allah kalanlara sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.

Ne mutlu kayınvalideye ki hiç kimseye muhtaç olmadan göçtü gitti, Rabbim günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun.

Evlatlarına sabır ve güç diliyorum.
Allah bizlere de kimseye muhtaç olmadan ölmeyi nasip etsin inşallah.

ben de konuyu bi yere kadar takip edebildimdi.enson kiz yani zeynep hanim babasi gile gitmisti esi ben halledecem baba da oyle kizi gonderecem demisti.
yani simdi okudugum dogru mu kv oldu mu ben sok cok uzuldum yaa gozlerim doldu resmen bi kac saniyede hem kv hem zeynep hem esinin hem de gorumcelerin yerine koydum kendimi hepsinin yerinde bile ayri aci cektim.
biri ozet gecebilir mi buraya kadar yani benim takipten sonra olay nasil gelisti zahmet olmazsa

zeynep hanimin sf 144 de yazdiklarini okudum agladim ya niyetim gercekten kimseyi incitmek degil ama kv arada bir bagim varmis gibi hissettim ya olum aslinda cok uzak degilmis azicik sabir herseyin ilaciydi belki de. ne dusunsem ne yzasam bir digeri incinecek ama neyse biz de sabredek.bu kadar duygu karmasasi yasamamistim uzun bi suredir gece gece ne haldeyim yaa :-( :'(

arkadaşım zeynep arkadaş daha babasındayken, okuduğun günden 2-3 gün sonrasında kv. evinde zeynebin eşiyle yemek yerken kalp krizi geçirmiş. hastaneye kaldırılmıştı. 1 yada 2 gün sonra vefat etmiiş. Allah rahmet eylesin inşaallah.

yani daha olay çözülmeden vefat etmiş. ama vefatından önceki gün sanırım, git karını eve getir ben hata yaptım. ben evimde kalırım alışırım sizin düzen bozulmasın diye şeyler söylemiş. ben de bunu okuyunca kötü oldum

tekrar Allah rahmet eylesin...

edit: sonraki mesajını şimdi gördüm. sanırım okumuşsun zaten.. neyse yazmış bulundum..

ya ben kv nin zeynep in kafasında saksı kırmasından hastanelik etmesinden sonra yani bu olayları okuduktan sonra cok da uzulemedim ne bileyim

Ay inanamıyorum ya sanki film gibi şok oldum
Bu konuyu hep merak ediyordum sonunuzun boşanmak olacağını düşünüyordum.Allah in takdiri işte...
Üstelik kV öleceğini resmen anlamış ki iyilik düşünmus inanamadım...
Allah çocuklarına sabır versin mekanını cennet eylesin.Allah rahmet etsin.tüm günahlarını bağışlasın inşallah...
Ben bile tanımadığım halde ilk sana üzülüyomdum Zeynep.şimdi de kV ne üzüldüm şaka gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…