- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.441
hayırlı geceler arkadaşlar.
cuma günü kv yi defnettik. kv demde geçmişten gelen bi kalp rahatsızlığı varmış. bunu kendiside bilmiyormuş. son yaşanan olaylar rahatsızlığını tetikleyince kriz geçirmiş. o gece kalbi bi kez durmuş ama çalıştırmışlar. sabah on gibi ikinci kez kriz geçirmiş ve vefat etmiş. eşim beni arayınca ben gittin kv nin evini açtım. akşam yemeğini yerken gelmiş kriz ve hemen hastaneye kaldırılmış. gittiğimde sofra ortayaydı. kv nin bardağı kaşığı yarımyarın kalan yemeği. çok üzüldüm çok ağladım. pişmanlıklarım oldu keşke son günümde birlikte olsaydık bu olaylar yaşanmasaydı. hemen sofrayı topladım ortalığı düzenledim. sonra komşular geldi duymuşlar. kara haber çabuk yayılıyor. herkez gelmeye başladı. sonra hastaneden eşim görümcem kaynım geldi. başın sağolsun abla dedim bana sarıldı çok ağladı. sadece annem en çok senin yanını istemişti dedi başka bi şey demedi ama çok ağladı. eşimde öyle perişandı. cuma günü defnettik. yine ağlamalar oldu. benim de çok içim yandı. tuhaf ama kv deme kebabamdan çok üzüldüm. cuma akşamı görümcem ben yapamam siz annemin eşyalarını toplayın dedi. eltimle kıyafetlerini topladık mahallede fakir bi kadın vardı ona verdik. bugün akşama doğru kalabalık azaldı biz bize kaldık annemin evini dağıtmayalım dediler bayramlarda orada toplanmaya karar verdiler. annemiz babamız burdaymış gibi bayramlarda burada toplanalım diye karar verdiler. eşim görünen daha pek kendilerinde değiller. bana gelince herhangi bi imada bulunan söz söyleyen olmadı çok şükür korktuğum gibi olmadı. kv nin kalp krizini daha çok kb min ölümüne bağladılar. cenazede hep kv demin kocasını ne kadar çok sevdiği onun acısına dayanamadığı konuşuldu. çünkü kv nin kocasına olan düşkünlüğünü herkez bilirdi. iki gündür çocukları göremiyorduk eşim bugün gidelim çocukları görelim dedi. babamlara geldik. eşimle konuştum bana kızgınmışım dedim eşim hayır dedi kv kriz geçirdiği günün sabahında eşimle konuşmuş. zeynebi evine getir demiş onun suçu yok ben yanlış yaptım demiş.evimi boşaltmıycam alışıalışı cam demiş. karını getir çocuklar benim yüzümden perişan olmasınlar demiş. daha sonra gün içinde tel ile görümceyle konuşmuş aynı şeyleri onada söylemiş. sanki öleceğini anlamışta arkasından oğlunun yuvası yıkılmasın diye çabalamış. belki bu sebepten cenazede bana laf söyleyen olmadı. yarın tekrar kv nim evine geçicez bi süre orada kalıcaz gelenler var sonrada kapısını kilitleyip kendi evimize geçecez. çok üzülüyorum. sanki kötü bi rüyadayım kafam allak bullak bugün küçük kızımın adını hatırlayamadım çok düşündüm hatırlayamadım. eşim berbat durumda önce babası sonra annesi hastalanacak diye korkuyorum. herşey de vardır bi hayır. deli doluydu kv keşke ölmeseydi diyorum. çok üzülüyorum.
Korktuğunuz gibi olmamasına çok sevindim. Kayınvalidenizin oğlu ve kızıyla konuşması çok iyi olmuş. O konuşmasa ve size bir laf gelse biz ne söylersek söyleyelim siz kendinizi suçlayacaktınız.
Yalnız çocuğunuzun ismini çok düşünüp hatırlamamanıza takıldım. Hayatınızda çok değişiklik oluyor, ufak tefek dalgınlıklar olabilir ama dediğiniz şey bayağı ciddi bir konu. Benzer başka bir şey olursa doktora gitmeyi ihmal etmeyin lütfen. Bir de uykusuz, susuz, gıdasız kalmış olabilir misiniz? Sağlığınıza dikkat edin, gerekirse vitamin takviyesi alın, hasta olmayın. Kendinize çok iyi bakın.