- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.481
Evet canım adam zeynebin yanına geldi annemi ikna edicem dedi ve gitti. Haftasonu kardeşleri gelecekti ve bir karar verip çözüm bulacaklardı. Biz burada dönüşümlü dahi kabul etme tek yol kv nin kendi evinde kalması derken eltisi zeynebi aradı. Kv kalp krizi geçirdi dedi ancak zeynep kocasını aradığında teli kapalıydı. Biz de böyle önemli hayati bir anda neden tel kapalı olur diyerek kalp krizine inanmadık bir oyun olduğunu düşündük. Oyuna göre kv gelinin başına kalmak için oğluyla plan yapmıştı. Ama sonra konu sahibi ve babası hastaneye gitti kv nin durumu gerçekten ciddiydi ve kocası görümcesi perişandı. Zeynep geçmiş olsun diyerek çocuklarının yanına geldi zira kocası da böyle istemişti. Ancak ertesi gün kv nin ölüm haberi geldi. Kocası zeynebi ağlayarak aradı ve yedek anahtarı alıp annemin evini aç dedi taziye için. Biz şok olduk açıkçası. Suanda da konu sahibiyle ilgili bir sıkıntı yaşanmamış şükür. Korkmuştuk acaba kvnin ölümünden kızı suçlarlar mı diye ama kv ölmeden önce zeynebi evine getir o haklıydı ben evde yaşamaya alışıcam vs demiş görümceyi dahi aramış. Böylelikle kimse zeynebin üstüne gitmedi. Allah rahmet eylesin zeynebin kocası da ailesi de inşallah bu zor zamanları atlatıp huzura ersinler.ben de konuyu bi yere kadar takip edebildimdi.enson kiz yani zeynep hanim babasi gile gitmisti esi ben halledecem baba da oyle kizi gonderecem demisti.
yani simdi okudugum dogru mu kv oldu mu ben sok cok uzuldum yaa gozlerim doldu resmen bi kac saniyede hem kv hem zeynep hem esinin hem de gorumcelerin yerine koydum kendimi hepsinin yerinde bile ayri aci cektim.
biri ozet gecebilir mi buraya kadar yani benim takipten sonra olay nasil gelisti zahmet olmazsa
Edit: Yukarda arkadaş yazmış ben de şimdi gördüm yazmış bulundum.
Son düzenleme: