kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

ben de konuyu bi yere kadar takip edebildimdi.enson kiz yani zeynep hanim babasi gile gitmisti esi ben halledecem baba da oyle kizi gonderecem demisti.
yani simdi okudugum dogru mu kv oldu mu ben sok cok uzuldum yaa gozlerim doldu resmen bi kac saniyede hem kv hem zeynep hem esinin hem de gorumcelerin yerine koydum kendimi hepsinin yerinde bile ayri aci cektim.
biri ozet gecebilir mi buraya kadar yani benim takipten sonra olay nasil gelisti zahmet olmazsa
Evet canım adam zeynebin yanına geldi annemi ikna edicem dedi ve gitti. Haftasonu kardeşleri gelecekti ve bir karar verip çözüm bulacaklardı. Biz burada dönüşümlü dahi kabul etme tek yol kv nin kendi evinde kalması derken eltisi zeynebi aradı. Kv kalp krizi geçirdi dedi ancak zeynep kocasını aradığında teli kapalıydı. Biz de böyle önemli hayati bir anda neden tel kapalı olur diyerek kalp krizine inanmadık bir oyun olduğunu düşündük. Oyuna göre kv gelinin başına kalmak için oğluyla plan yapmıştı. Ama sonra konu sahibi ve babası hastaneye gitti kv nin durumu gerçekten ciddiydi ve kocası görümcesi perişandı. Zeynep geçmiş olsun diyerek çocuklarının yanına geldi zira kocası da böyle istemişti. Ancak ertesi gün kv nin ölüm haberi geldi. Kocası zeynebi ağlayarak aradı ve yedek anahtarı alıp annemin evini aç dedi taziye için. Biz şok olduk açıkçası. Suanda da konu sahibiyle ilgili bir sıkıntı yaşanmamış şükür. Korkmuştuk acaba kvnin ölümünden kızı suçlarlar mı diye ama kv ölmeden önce zeynebi evine getir o haklıydı ben evde yaşamaya alışıcam vs demiş görümceyi dahi aramış. Böylelikle kimse zeynebin üstüne gitmedi. Allah rahmet eylesin zeynebin kocası da ailesi de inşallah bu zor zamanları atlatıp huzura ersinler.

Edit: Yukarda arkadaş yazmış ben de şimdi gördüm yazmış bulundum.:olamaz:

Son düzenleme:
Başınız sağ olsun. Benimde aklıma takılmıştı ara ara girip bakıyordum ..
Siz çok vicdanlı birisiniz maşallah ..

Erkek olarak ne dusunuyor diye ....ben yorum yapmadan anlattim.direkt cumleleri
Ben de yorumumu katinca direkt laf bana tabiki.himm anlatmak iyi degil yani diyorsunuz.iste ben yapmasin boyle diye anlattim.ters de tepebilir diyorsunuz yani
bende aynı eşimin yanında bilgisayaru acıp baktım çünkü hiç aklımdan cıkmıyordu zeynep

ilk tepkimmm aaaaaa kadın ölmüş kv ölmüş vallahi ölmüşşşş aaaa şaka gibi
falan deyince oda meraklandı ne olmuş kim ölmüş dedi ,
bende kısaca anlattım 1 haftadır zeyneple boguşuyoruz falan dedim , bir takipçi eşine sormuş babasının evine gitsin 1 hafta evi terk etsin kocası dayanamaz gelir alır merak etmesin demişti , onuda anlattım ,

bıyık altı gülmeye başladı , ben bakmayacagımı herkese söyledim madem o benım çocuguma bakmadı bende ona bakmayacagımı söylemiştim sende bunu iyi biliyorsun dedim , ama sen onun evinde mecbursun bakarsın dedim.

hepimiz çok üzüldük Z zeynepguven1986 zeynepcim tekrar tekrar başın sağolsun , ama inan buna seni mecbur etti kv yoksa sen böyle birşey yapmayacaktın , vicdanı son anda gelmiş yani , saglık ve huzurla evinde yaşa :KK200:

Konuyu baştan beri takip ediyorum.
İnan bende çok üzüldüm..kv öleceğini anlamış gibi eşinizle konuşması.. belli ki vicdanı rahat etmemiş :KK43:
Allah rahmet eylesin.
Lütfen kendinizi suçlamayın, kimbilir belkide hayırlısı böyledir...

hayırlı geceler arkadaşlar.
cuma günü kv yi defnettik. kv demde geçmişten gelen bi kalp rahatsızlığı varmış. bunu kendiside bilmiyormuş. son yaşanan olaylar rahatsızlığını tetikleyince kriz geçirmiş. o gece kalbi bi kez durmuş ama çalıştırmışlar. sabah on gibi ikinci kez kriz geçirmiş ve vefat etmiş. eşim beni arayınca ben gittin kv nin evini açtım. akşam yemeğini yerken gelmiş kriz ve hemen hastaneye kaldırılmış. gittiğimde sofra ortayaydı. kv nin bardağı kaşığı yarımyarın kalan yemeği. çok üzüldüm çok ağladım. pişmanlıklarım oldu keşke son günümde birlikte olsaydık bu olaylar yaşanmasaydı. hemen sofrayı topladım ortalığı düzenledim. sonra komşular geldi duymuşlar. kara haber çabuk yayılıyor. herkez gelmeye başladı. sonra hastaneden eşim görümcem kaynım geldi. başın sağolsun abla dedim bana sarıldı çok ağladı. sadece annem en çok senin yanını istemişti dedi başka bi şey demedi ama çok ağladı. eşimde öyle perişandı. cuma günü defnettik. yine ağlamalar oldu. benim de çok içim yandı. tuhaf ama kv deme kebabamdan çok üzüldüm. cuma akşamı görümcem ben yapamam siz annemin eşyalarını toplayın dedi. eltimle kıyafetlerini topladık mahallede fakir bi kadın vardı ona verdik. bugün akşama doğru kalabalık azaldı biz bize kaldık annemin evini dağıtmayalım dediler bayramlarda orada toplanmaya karar verdiler. annemiz babamız burdaymış gibi bayramlarda burada toplanalım diye karar verdiler. eşim görünen daha pek kendilerinde değiller. bana gelince herhangi bi imada bulunan söz söyleyen olmadı çok şükür korktuğum gibi olmadı. kv nin kalp krizini daha çok kb min ölümüne bağladılar. cenazede hep kv demin kocasını ne kadar çok sevdiği onun acısına dayanamadığı konuşuldu. çünkü kv nin kocasına olan düşkünlüğünü herkez bilirdi. iki gündür çocukları göremiyorduk eşim bugün gidelim çocukları görelim dedi. babamlara geldik. eşimle konuştum bana kızgınmışım dedim eşim hayır dedi kv kriz geçirdiği günün sabahında eşimle konuşmuş. zeynebi evine getir demiş onun suçu yok ben yanlış yaptım demiş.evimi boşaltmıycam alışıalışı cam demiş. karını getir çocuklar benim yüzümden perişan olmasınlar demiş. daha sonra gün içinde tel ile görümceyle konuşmuş aynı şeyleri onada söylemiş. sanki öleceğini anlamışta arkasından oğlunun yuvası yıkılmasın diye çabalamış. belki bu sebepten cenazede bana laf söyleyen olmadı. yarın tekrar kv nim evine geçicez bi süre orada kalıcaz gelenler var sonrada kapısını kilitleyip kendi evimize geçecez. çok üzülüyorum. sanki kötü bi rüyadayım kafam allak bullak bugün küçük kızımın adını hatırlayamadım çok düşündüm hatırlayamadım. eşim berbat durumda önce babası sonra annesi hastalanacak diye korkuyorum. herşey de vardır bi hayır. deli doluydu kv keşke ölmeseydi diyorum. çok üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım.Belki babanın evine gelmen daha hayırlı oldu bilemezsin.Son zamanlarda anlaşmazlıklarınız vardı,çok doluydun ,beraber geçirseydiniz son günü,belki kavga halinde geçirecektiniz,kavga üzerine öldüğünde daha büyük vicdan yapacaktınız.Kimin ne zaman öleceğini bilsek ,tabii ki ona göre muamele ederiz canım.Ama beraber oturma fikrini kabul etseydin ölmeyebilirdi de,senelerce birbirinizi kırarak yaşayabilirdiniz de.Eşin ve görümcene de Allahım sabır versin.

Başınız sağolsun, Allah hepinize sabır versin...

Bu konunun bu şekilde çözülmesi herkes için en iyisi oldu bana göre. Ama kendimi sizin yerinize koymadan edemiyorum.
Acınız daha yeni evet, bunları düşünmek için erken.
Ama evinize dönecek misiniz? Kv vefat edince eşiniz sizi önemseyen bir erkek haline mi dönüştü? Evliliğinizde, akrı-koca ilişkinizde ne değişecek?

Ben sizi ve çocuklarını görmeye geldiği gün size "Zeynep'ciğim, çocuklar okulundan geri kalmasın, senin de yerin bizim evimiz, burası değil, hadi sizi götüreyim, hafta sonu zaten kardeşlerim gelecekler, bu konuyu çözeceğiz. Kesinlikle senin istemediğin bir şey olmayacak" demesini beklerdim. Neden o gün sizi ve çocuklarını götürmedi? Çünkü size bunu söylemekten korktu. Çünkü meseleyi çözememişti, çünkü hala kardeşlerine güveniyordu, onlardan cesaret alıyordu.

Görümcenizin size "en çok senin yanını istemişti" demesini de hiç iyi niyetli bulmadım. Bilmiyorum, başka rahatsız olan yok mu bu sözden, ben mi büyüttüm, alıngan davrandım ama size laf sokmaya çalışmış gibi geldi.

Nihayetinde, size kendinizi hep suçlu hissettirdiler. "eşimle konuştum bana kızgınmısın dedim eşim hayır dedi" demişsiniz ya mesajınızda. Sizin bu yönünüzün hepsi farkında ve zaten hep bunu kullandılar.

Sizin için çok üzgünüm, mesele kapanacak belki böyle, siz evinize döneceksiniz, eşiniz çocuklarınızın ve sizin başınızda olacak ama siz karakteriniz nedeniyle hep ezilip üzüleceksiniz.

GelenKutusu GelenKutusu Ben görümcenin söylemini art niyetli bulmadım canım.Bence demek istediği annem en çok seni sevdi,senin yanında rahat olacağına inandı demek istemiş .Zaten tepkili davranırdı aksini düşünse.

Ben görümcenin söylemini art niyetli bulmadım canım.Bence demek istediği annem en çok seni sevdi,senin yanında rahat olacağına inandı demek istemiş .Zaten tepkili davranırdı aksini düşünse.
bende zeynebin k.validesi olsam bazı sebeplerden dolayı en çok onu severdim burada yazdığı şeyler bile onun hakkında çok şey gösteriyor

başınız sağolsun canım
Allah rahmet eylesin
neyse ki iyi konuşmuş arkanızdan herşeyi düzeltir gibi
siz haklıydınız bunu idrak edebilmiş neyse ki

Zeynep hakkında konuşsak ta ,kv sinin yaptıklarından ,söylediği sözlerden dolayı konuşuyoruz.Ne bileyim siz de haklı olabilirsiniz ama ölmüş artık kv,haksız da olsa ,sonuçta eşinin annesi.
aslında tam düşündüklerimi yazmak istemiyorum moral bozmamak için ama bence zeynebin sorunu k.valide veya kocası değil hep kendine olan güvensizliği yada onun gibi şeyler bence k.valide öldü gitti zeynep kurtuldu diye bakıyorum acımasız gibiyim ama öyle

aslında tam düşündüklerimi yazmak istemiyorum moral bozmamak için ama bence zeynebin sorunu k.valide veya kocası değil hep kendine olan güvensizliği yada onun gibi şeyler bence k.valide öldü gitti zeynep kurtuldu diye bakıyorum acımasız gibiyim ama öyle
Dışarıdan bakınca çoğu kişi aynısını düşünüyor ama yaşayan kişinin ne düşündüğü önemli.İnşallah konu sahibi de vicdan yapmaktan ,kendini suçlamaktan kısa sürede kurtulur.

oyle demeyin yaa bilmiyorum yanlis miyim ama resmen gelin kampina donusmus mesele bi tek gelin acisindan bakilmasin olaya. herkes kendi acisindan hakli olabilr hic bir olayda yuzde yuz hakli yoktur.ve yuzde yuz haksiz da yoktur. biz yargic degiliz ne hakliyi secebilir ne de haksiza ceza kesebiliriz. ama ne yalan soyleyeyim bu olaydan cok etkilendim dun gecedendir aklimdan cikmiyor hastalik animdayim ondandir her halde cok duygusalim aglayip duruyorum.Allah zeynepe de esine de gorumcesine de sabir versin.Kv ye de gani gani rahmet eylesin.yazik kadina burda rahmet okunuyor.acaba kk den geldigini anlamis midir?tovbe tovbe neler diyirum ben yaa:-(

X