kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ayyy su anda cok saskinim yahu gercekten düsünememistim allah affetsin dün aksam yazdigim düsüncelerim icin. Ne denir ki. Basin sagolsun

Arkadaşlar bu saatten sonra Allah rahmet eylesin demek düşer.Kadere inanıyorsanız,biliniz ki ölüm tarihi değişmez,siz evi terketmeseydiniz de aynı gün ölecekti.Lütfen güçlü olun.Eşiniz sizi suçlasaydı,gelmenizi istemezdi,Allah kolaylık versin size.Başınız sağolsun,gerçekten kv için de ,sizin için de ,eşiniz için de üzüldüm.

kv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
Allah günahlarını affetsin
unutmayın.. sizin suçunuz yok!!

Ya ben bu kadının bu konuşmalardan sonra kriz geçirdiğine kanaat etmiyorum
Yani bence bu konuda gayet gamsız bir kadındı
Zeynep evi terkedince bile en azından ben yalnız kalamam deyip diretmişliği mevcut.
Kadının kafasında saksı kırdırabilecek kadar ogluna gaz verdiren bir kadın.
Ben bu evden eşin seni öldürür diye gitmedim diyebilecek kadar da kendine özgüveni olan bir kadının Zeynep evi terketti eyvah bana kim bakacak korkusu ile ya da oglunun aynı evde olmaz anne diye konuşma ihtimali dahi olsa bile yine de sırf üzüntüden hastalanacağını sanmıyorum.
Ecel vakti geldi ve öldü, ALLAH tekrar taksiratını affetsin diyorum.

Zeynep sana gelince üzerine kim gelirse gelsin eşine dönüp adaletli olması gerektigini, senin yüzünden oldu derse alaksız olduguna dair iyi bir konuşma yapman gerekiyor.

Çünkü sen mecbur degildin, degilsin de..

Onu çok düşünen evlatları bu mesele 2 aydır sizin evde konuşulduğunda nerdelermiş ?

Zeynep'e gelecek laflar şimdiden belli. ''3 günlük dünyaydı al işte öldü, ne olurdu son günlerini güzel geçirseydi' diyecekler.
kimin ne zaman öleceği belli olmaz
bu arada kaynanadan önce zeynep hanım da ölebilirdi o zaman da kaynana ile yaşarken bir gün görmedi denirdi
bu tip konularda bu muhabbetler hep dönüyor , şu meşhur '' bir ayağı çukurda '' muhabettı
kadın 60 yasında mesela ee bır ayagı cukurda ne cukuru ya öteki ayagı ne zaman girecek çukura belli mi ?
80 yaşına kadar yaşayan var 20 yıl daha yasamak az mı ?
bir ay sonra öleceğini bilseydi zeynep hanım da alırdı evıne bunu kımse bılemez
ölenin arkasından konsulmaz derler ama bir insana evine yerleşecem diye bir ay diretilmez bu kadar bak mustafa ya öldürtüyordu kendi öldü

ay millet ne derse desin valla felc falan kalsaydı cok zordu işi
verilmiş sadakaları varmış
allah herkese böyle nasip etsin diyorum ya da kendı adıma dıyeyım
bence isabet olmuş hayırlısı olmus

Konuyu başından beri takip ediyorum. Şaşırdım sonuca. Allahın takdiri böyleymiş. İlla sana bağlayacaklarsa bu ölümu, bu kız ne kadar haklıymış ne kadar canı yanmış ve yanacaktı ki Allah müsade etmedi diye düşunsunler bir de bu acidan baksinlar. Zeynebin esinin sucladigini sanmiyorum. Oyle olsa annemin evini ac.demez gibi. Suan da tepkili davranan olursa da gormezden gel, ustune alinma. Hem annelerini kaybettiler haksiz da olsalar bu durumda alttan almak en iyisi. Hem de uzerne alinip sanki sucluymussun da ondan gocunuyomussun gibi yapma. Sen oldurmedin. Kimseye dovdurtmedin. Hakaret edip ustune yurumedin. Tek yaptigin hakliolarak beraber oturmak istememek. Bunu once kendin kabullen.

allahın takdiri, allah günahlarını affetsin. vadesi gelmiş sizinle bir ilgisi yok. gün geldiyse ne bir eksik ne bir fazla yaşayamayız.
belki evlatlarım bakmadı diye üzülmüştür o da onların problemi artık. kendi vicdanlarını temizlemek için sizi suçlamasınlar.

Zeynep umarım bizden ötürü sizin aklınıza uydum, eger kabul etseydim bunlar olmayacaktı gibi zanda bulunmazsın
En azından kendim adıma diyeyim, kimsenin kötülüğünü istemem buradaki kimse de istemedi/istemez de

Size karşı yapılan dayatmaya istinaden hakkaniyet istedik..

Allah rahmet eylesin seni ezmelerine izin verme dik dur karşılarında esin seni suçlu görse zaten git evi aç demezdi Allah günahlarını affetsin insallah

X