- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.281
Aslında düşündüm de çok büyük tehlike atlatmışsınız. O kaynana kalp krizi geçirecekti mutlaka. Ya sizin yanınızda geçirseydi. Kabak sizin başınıza asıl o zaman patlar. Ne yaptın da kadın bu hale geldi olurdu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayın kızlar ne bu felaket tellalı gibi.
Kız şunları okusa iyice gamlanacak
İsterse kocası huzur vermesin agzını açsın.
Bu kadının kafasında saksı kırılmış.
Ya beyin kanaması geçirseydi ?
Ne yani şimdi kaynana kalp krizi geçirdi diye Zeynep neden suçlu olsun.
Oturup diyecegi laf ben istememe gibi en dogal hakkımı kullandım.
Bu kadar.
İs-te-me-dim.
İster ayılsın kaynana ister bayılsın ne yapalım yani ?
Pardon da ne diye söyleniyormuş? Kaynana hanginizi doğurmuş büyütmüş? Sizi mi onu mu? Evlatlık görevi size mi düşer ona mı? İyice yüzsüzleştiler ya.
Bir de @zeynepguven1986 cevap ver bakalım, ölürse altından kalkamam diyorsun ya
Sen hastanelik olup ölümlerden döndüğünde hangisi suçluluk duymuş acaba?
arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
hayırlısı olmuş diyesim geliyokv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
Başınız sağolsun güçlü olunkv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
Ay şaka gibi yaa inanamiyorum ölümüne başınız saolsunkv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
bence de hayırlısı olmuşhayırlısı olmuş diyesim geliyo
Allah günahlarını affetsin rahmet eylesin