kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

şu konuyu okudukça deliriyorum. cidden sinirleniyorum çok. zeynepcim bak bu kadar insan burda yorum yapıyor. 1 kişi bile senin yüzünden oldu demedi. sen niye kendini suçluyorsun. suçlama kendini dik dur. ayrıca kocana da çok sinirlendim. görümcen laf ettiğinde seni niye seni korumadı da hastaneden gönderdi. yazdıkça yazasım geliyor. ona bişey olursa ne yaparım ne demek ! o seni öldürme teşşebüsünden sonra böyle cümleler kurdu mu acaba. zeynep bak hala susuyorsun susma artık. ezdirme kendini ya. kocan da seni suçlarsa o adamı bırakman tavsiyemdir. bu hayata sen çile çekmeye mi geldin. biraz kendini düşün. biraz

Zeynep sen o evden herseyi goze alarak ciktin zaten kocandan negatif bisey gorursen umursama.
Ben kocanin seni hastaneden gondermesin de kotu bisey gormedim.aksine cocuklarin yanina git ben seni ararim diyerek seni o ortamdan uzaklastirmakla iyi etmis.
Her nekadar haksiz yerede olsa belki uzuntulerin den dolayi seni kirabilirlerdi.

Annesi kalp krizi geçirmiş görümce hala sizle mi uğraşıyor?
Başka birşey diyeceğim çocukların okuluna bir çare bulun daha fazla geri kalmasınlar. Annenizin evi okula çok mu uzak?
Hemde evdeki havadan çocuklar uzaklaşsın.

kadın fesatlığından hastalanmış, ilahi adalete karışamayız orası ayrı ama bence kv iyileşir.
siz kendinizi suçlamayı bırakın, onların derdi şu anda annem yatalak kalırsa zeynep baksın, yüklenelim kadına kafasındalar.
sağlıklıyken yanlarına istemedikleri kadına yatalakken mi bakacaklar?

Yapmayın kızlar ne bu felaket tellalı gibi.
Kız şunları okusa iyice gamlanacak
İsterse kocası huzur vermesin agzını açsın.
Bu kadının kafasında saksı kırılmış.
Ya beyin kanaması geçirseydi ?
Ne yani şimdi kaynana kalp krizi geçirdi diye Zeynep neden suçlu olsun.
Oturup diyecegi laf ben istememe gibi en dogal hakkımı kullandım.
Bu kadar.
İs-te-me-dim.
İster ayılsın kaynana ister bayılsın ne yapalım yani ?

Evet aynen katılıyorum. KV iyileşirse kızı alıp götürmeli artık kadını. Ama kimse kendi huzurunu rahatım bozmaya yanaşmiyor. Yanasmazlarda zaten zeynep de böyle bir koca olduktan sonra.

Zeynep sen haklısın, onlar işi bu raddeye getirdiler. Ruhsal sebeplerle bu kadın kriz geçirmiş ise bile ki sanmıyorum. İllaki vardır tansiyon şeker tıkanıklık vs neyse öyle olsun üzüldü de oldu diyelim bunun sebebi kendi ruhunun kötü olmasi. Kendi kotulugunden milleti üzme huzur bozma çabasından olmuştur.

Pardon da ne diye söyleniyormuş? Kaynana hanginizi doğurmuş büyütmüş? Sizi mi onu mu? Evlatlık görevi size mi düşer ona mı? İyice yüzsüzleştiler ya.

Bir de @zeynepguven1986 cevap ver bakalım, ölürse altından kalkamam diyorsun ya

Sen hastanelik olup ölümlerden döndüğünde hangisi suçluluk duymuş acaba?

Ancak ölürse hapse düşer oğlum diye üzülmüş olabilirler.

arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.

Bazı şeyler kaderdir.
Senin zerre suşun yok...
Ne yani cidden sen evde istemedin diye üzülüp kriz geçirdiğini mi sanıyorsun cidden ?

Allah şifa versin

Görümcen de sana söyleneceğine, ah anam keşke yanıma alsaydımm, başkasına kakalamaya çalışmasaydım diye söylensin.

kimse kimsenin yüzünden hastalanmaz, kalp krizi filan geçirmez.
zamanında yağlı yağlı yemiştir, spor filan hak getire zaten, tansiyon diyabet bir sürü hastalığı vardır, kalp krizi geçirince de üzüldü oldu.
yok öyle bir şey.
olduysa da kendi fesatlığından olmuştur.
gelininin kendi yüzünden yediği dayaklara saysın.
gerçi ondan da ders almazlar bunlar.

kv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
hayırlısı olmuş diyesim geliyo

Allah günahlarını affetsin rahmet eylesin

A
kv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
Ay şaka gibi yaa inanamiyorum ölümüne :KK43:başınız saolsun

X