kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Zeynep hiç kendini suçlu hissetme. . Zaten son seneleri iki adım ötede yaşadın. 2 aydır da zaten yanında kalıyordu. Soranlara kocasından sonra dayanamadı, çok üzülmüştü dersiniz. Ki sebep zaten bu.. Benim annem 18 sene baktı yinede arkasından kv istemedi dendi..

Kızlar kadına o kadar bela okuduk boyle oldu kendimden korktum valla,hepimizin bedduası ile kadın gitti diyesim var tövbe tövbe.....ALLAH' in takdiri böyleymiş...her serde bir hayır vardır zeynep ;şuan okuyamazsın biliyorum ama üzülme birileri plan yapar ALLAH'in dediği olur sen elinden geleni yaptın bundan sonra seni suçlarlarsa karanlık kalpleriyle onları başbaşa bırak uğraşmaya değmez

Kızlar kadına o kadar bela okuduk boyle oldu kendimden korktum valla,hepimizin bedduası ile kadın gitti diyesim var tövbe tövbe.....ALLAH' in takdiri böyleymiş...her serde bir hayır vardır zeynep ;şuan okuyamazsın biliyorum ama üzülme birileri plan yapar ALLAH'in dediği olur sen elinden geleni yaptın bundan sonra seni suçlarlarsa karanlık kalpleriyle onları başbaşa bırak uğraşmaya değmez
Dünyada o kadar zalimler var ki topluca beddua okuyalım da ölsünler.
Sadece eceli geldi o kadar

Olayı annemde takip ediyordu. Ben şimdi kv nin öldüğünü söyledim şok oldu. Çok üzüldü. Arkasından bi fatiha oku o kadar hakkına girdin dedi.. valla burdan hepimiz kadına ah ettik o çıktı gibi hissediyorum açıkcası. .

Olayı annemde takip ediyordu. Ben şimdi kv nin öldüğünü söyledim şok oldu. Çok üzüldü. Arkasından bi fatiha oku o kadar hakkına girdin dedi.. valla burdan hepimiz kadına ah ettik o çıktı gibi hissediyorum açıkcası. .
Neden böyle düşünüyorsunuz ki ?
Zeynep az şeyler yaşamış bir kadın degil.
Kadına ah ettik çünkü haksızdı zaten
Düşüncesizdi.
Ama kimse onun için ölsün gebersin demedi.

Neden böyle düşünüyorsunuz ki ?
Zeynep az şeyler yaşamış bir kadın degil.
Kadına ah ettik çünkü haksızdı zaten
Düşüncesizdi.
Ama kimse onun için ölsün gebersin demedi.
Ya bende annemle konuşurken bu sonuca geldik. Bende anneme dedim ama kadın böle böle saksı kırdırmış Zeynep'in kafasında dedim. Yani kötü enerji gönderdik resmen kadına

Başınız sağolsun Zeynep. ..
Hissettim ama söyleyemedim.
Bazen insana kader böyle oyunlar oynar ki
Senin ki de şuan o durum.
Mantık ve duyguların karma karışıktir eminim
Ama yine sukretmelisin ki senin evinde iken vefat etmedi
İnan herkes senden bilirdi
Kalbini kırmadın, onu incitmedin bide kavga anında böyle birşey olmuş olsaydı inan dayanılmaz olurdu
Sonuçta kv 3 tane evladı var
Bence onlar oturup vicdan azabı çeksinler sen değil
Ahh biz ne yaptıkta birimizin yuvası dağıldı üstüne bide annemiz vefat etti diye
Mesela görümcen çeksin vicdan azabı
Annemi gelinin üzerine yıkmak için çok çabaladım ama hem gelin gitti hem annem diye...
Eşin böyle düşünüyor olsaydı inan aramazdı seni
Umarım gaza getirecek dedikodular dönmez ortada

Neden vicdan azabı çeksin cute ?
Neden çekmeli ya da ?
Mecbur mu kafasında saksı kırdırtan kadına bakmaya ?
Hersey gerıde kalmıs sanıyorum
uzerınden bılmem kac sene zaman gecmıs
gorusuyolarmıs
en azından dubleks bır evde yasayabılırlerdı
kı kendısınınde 3 cocugu varmıs
Ben kendı acımdan o kadın yerınde olsam olene kadar kendımı masum hıssetmem
evet ıstemeyebılırdı, ama bunu dıle getırıs seklı ve zamanı yatak acılırken degıldı , konusmasını bılememıs konuyu okuya okuya gelıyorum ama arkadaslar kv bugun vefat ettıgını soyledı zaten.

Sanırım yuvanız kokunden sallandı.

omur boyu surecek vıcdan azabına mahkum oldunuz.

Allah herkese akıl fikir vicdan versin
ne alaka şimdi ?
niye sallansın yuvası ? niye vicdan azabına mahkum olsun?
o zaman hepimiz alalım kaynanalarımızı yanımıza

tam tersi bu kadın bunların evine yerleşseydi , evde her gün hır gür huzursuzluk olsaydı konu sahibi sinir hastası olsaydı veya kaynanası mustafacığına zeynepi öldürtseydi ( ben olmasam oğlum seni öldürür diyormuş tüm sayfaları okuyun bi isterseniz) o zaman daha mı iyi olacaktı ?

kimse kaynana ile yaşamak istemediği için vicdan azabına mahkum edılemez

X