- 30 Ağustos 2016
- 35
- 45
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.241
Ne yazıkki ihale her türlü zeynepe kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kalsın ki ?Ne yazıkki ihale her türlü zeynepe kaldı
Ya lütfen yapmayın sizinle zerre kadar alakası yokarkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
Senin adina cok uzuldum.insallah kotu bisey olmazmarkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
bırak ya kaldırmazmış senin kafanda saksı kırıp seni bayıltan adam belkide ölümüne sebep olacaktı bunumu kaldıramayacakarkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
evlendikten biray sonra ben eşimden dayak yemeye başladım. kv herşeyi şikayet ediyodu eşime. sabahları yatmamı bile. iki sene boyunca sabahları hep kapım yumruklanarak uyandırıldım. 2 yıllık evliydik birgün eşimi yine kv doldurmuş. haftasonuydu eşim evdeydi. tartışmaya başladık derken eşim bana vurmaya başladı elinden kurtuldum balkona kaçtım balkonda cam kenarında saksılar vardı eşim saksıyı kaldırıp başıma vurunca saksı kafamda kırıldı. orda bayılmışım zaten. tansiyon 18 çıkmış sesleri duyuyorum ama göremiyorum. kv sesi geliyo dili boğazına kaçıyo diyo. bi kova su döktüler başımdan baktılar olmuyo ambulans çağırdılar hastaneye kaldırdılar. bir gün yattım. doktor benle özel görüştü şikayetçi değilim dedim babam bilsin istemedim çünkü o öfkeyle başını belaya sokmasından korktum. babam ağır depresyon sonucu bayıldım diye bildi hastane çıkışı babam zeynep toparlanana kadar bizde kalsın dedi. eşim kabul etti. babamlara geçince anneme babama herşeyi anlattım. babam boşanacaksın dedi 3 ay babamlarda kaldım sonra eşim geldi çok özür diledi yalvardı babamın ayaklarına kapandı. babamda evi ayırma şartı ile kabul etti ama bi daha kzıma vurursan üzersem bu sefer boşanarak kurtulamazsın senide ananıda öldürürüm dedi. babam bendende bi şans vermemi istedi bende kabul ettim eşimde sözünü tuttu. üzmedi beni huzurluyduk mutluyduk bu olaylar olana kadar. kv ile evimiz yakındı ama ben sık gitmiyordum oda gelmiyordu fazla eşim zaman zaman yalnz gidiyordu.
Bu mesajını okuyunca ağladım ya
Esin de kv de allahindan bulsun . Sana yaptıklarının fazlasını çeksinler
bunu bikaç arkadaş dah söyledi banada mantıklı geldi
Sana birşey olsaydı kına yakarlardı.Bunu düşün sana yaptıklarını düşün kendine eziyet etme boşuna.Öyle mahcup falanda durma.Kadına birşey yapabilecek olsam 10 sene önce yapardım de.arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
Alemsiniz vallahi, iyi söylüyosunuz da ben beceremem ne yazık ki konuşamam, inşaallah eşim istemez öyle bi şey.Benim yok kp.Kv dede korkuyorum diyip durur.Ama benden yüz bulamıyorlar.Noluyo yalnız kalınca s.kiyolarmı insanı diyorum konusu açılınca