kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ne yazıkki ihale her türlü zeynepe kaldı
Niye kalsın ki ?
Sebeb ?
İstedikleri gibi algılamakta özgürdür insanlar evet ama Zeynep bunu önce kendinden kaynaklı olmadıgına ikna olacak
Bu toplum boşanan kadına bile düzgün bakmıyor ki Zeyneb'e de baksın

Yapmayın kızlar ne bu felaket tellalı gibi.
Kız şunları okusa iyice gamlanacak
İsterse kocası huzur vermesin agzını açsın.
Bu kadının kafasında saksı kırılmış.
Ya beyin kanaması geçirseydi ?
Ne yani şimdi kaynana kalp krizi geçirdi diye Zeynep neden suçlu olsun.
Oturup diyecegi laf ben istememe gibi en dogal hakkımı kullandım.
Bu kadar.
İs-te-me-dim.
İster ayılsın kaynana ister bayılsın ne yapalım yani ?

arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.

arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
Ya lütfen yapmayın sizinle zerre kadar alakası yok
Ölmemiş ölse bile ölüm Allah'ın emridir ve saati bellidir siz ona saldırmamışsınız darp etmemişsiniz sakın sakın zerre miktar suçluluk duymayın üstünüze değil laf ima bile sezseniz savunmanızı yapın sakın sessiz kalmayın asla sizinle alakası yok asla

Senin adina cok uzuldum.insallah kotu bisey olmazm

haydaa inanmamıştım hiç ya eşininde günahını aldım ..
inşallah iyileşir bir an önce ..
ama siz kendinizi suçlu hissetmeyin sakın.
vakit vade neyse o.

Ya birak gorumce kendine soylensin evlat olsaydi alsaydi annesini yanina. Oda sana gagalamaya calisiyordi annesini.
Sakin kendinizi suclamayin, kadin kocasini kaybetmis olmemis. Sen kabul etmedin diyemi kalp krizi gecirdi cok sacma ya.
Sen sakin kendini suclama dik durki onlarda firsat bulup seni suclamaya kalkmasinalr.

Konunu başından beri takip ediyorum . Arkadaşlar benle benzer şeyleri düşünüp yazdıkları için daha çok okumayı tercih etmiştim . Ama artık dayanamadım .
Sen yanlış birşey yapmadın Zeynep lütfen kendini kötü hissetme .
Kayınvaliden seninle birlikte otururken de kalp krizi geçirebilirdi .. O zaman ne dieyeceklerdi .
Yine seni suçlayacaktı görümcen . İnsanın için yeterki kötü olsun .. Ya da kendi evinde yalnız kalırkende yaşabilirdi .
Görümcen hep aynı düşünecekti ..
Seni bu konuda ne eşinin ne de diğerlerinin suçlamaya hakkı yok .
Sen çok şeyler yaşamana rağmen hiçbir zaman saygını bozmamışsın .
Lütfen ve lütfen suçlu hatalı değilsin .. Aksini düşünme bile ..

bırak ya kaldırmazmış senin kafanda saksı kırıp seni bayıltan adam belkide ölümüne sebep olacaktı bunumu kaldıramayacak

Nolursun kendine gel ya.
Bak sen de ölümden dönmüşsün o zaman da böyle dayanamam ölürsen dedi mi?
Ki sen normal ecelinle ölümden dönmedin zeynep o ikisinin yüzünden ölümden döndün, kocan o zaman da perişan oldu mu ben ne yaparım dayanamam dedi mi?
Senin bir suçun yok. O kararmış kalbinin fesatlığının sebebiyle orada. Mağdur değil suçlu o. Mağdur olan taraf sensin bunu sakın sakın unutma
Sana gelip senin yüzünden ben dayanamam derse açıkça söyle. Sustuğun yetmez mi ya, sen babanın yanına her şeyi göze alıp gitmedin mi?
Şimdi de her şeyi göze almış olarak dur karşısında. Suçlarsa senin yüzünden derse de ki onlara
Ben sizin yüzünüzden ölüyordum o zaman da bu kadar ağladınız pişman oldunuz mu? Ben ölünce dayanamam ben ne yaptın dedin mi? Orada eceliyle ölüm döşeğine düşmüş bir kadın var perişan olup dayanamam diyorsunuz beni kendi elinizle öldürürken neden perişan olmadınız pişman olmadınız de.
Söyle bunları ya.
Bitecekse de biter ama en azından seni suçlamalarına izin vermezsin.
Sorumlusu sen değilsin üstüne yıkmalarına da izin verme.
Bu kez sessiz kalma lütfen.

evlendikten biray sonra ben eşimden dayak yemeye başladım. kv herşeyi şikayet ediyodu eşime. sabahları yatmamı bile. iki sene boyunca sabahları hep kapım yumruklanarak uyandırıldım. 2 yıllık evliydik birgün eşimi yine kv doldurmuş. haftasonuydu eşim evdeydi. tartışmaya başladık derken eşim bana vurmaya başladı elinden kurtuldum balkona kaçtım balkonda cam kenarında saksılar vardı eşim saksıyı kaldırıp başıma vurunca saksı kafamda kırıldı. orda bayılmışım zaten. tansiyon 18 çıkmış sesleri duyuyorum ama göremiyorum. kv sesi geliyo dili boğazına kaçıyo diyo. bi kova su döktüler başımdan baktılar olmuyo ambulans çağırdılar hastaneye kaldırdılar. bir gün yattım. doktor benle özel görüştü şikayetçi değilim dedim babam bilsin istemedim çünkü o öfkeyle başını belaya sokmasından korktum. babam ağır depresyon sonucu bayıldım diye bildi hastane çıkışı babam zeynep toparlanana kadar bizde kalsın dedi. eşim kabul etti. babamlara geçince anneme babama herşeyi anlattım. babam boşanacaksın dedi 3 ay babamlarda kaldım sonra eşim geldi çok özür diledi yalvardı babamın ayaklarına kapandı. babamda evi ayırma şartı ile kabul etti ama bi daha kzıma vurursan üzersem bu sefer boşanarak kurtulamazsın senide ananıda öldürürüm dedi. babam bendende bi şans vermemi istedi bende kabul ettim eşimde sözünü tuttu. üzmedi beni huzurluyduk mutluyduk bu olaylar olana kadar. kv ile evimiz yakındı ama ben sık gitmiyordum oda gelmiyordu fazla eşim zaman zaman yalnz gidiyordu.

Bu mesajını okuyunca ağladım ya :KK43:
Esin de kv de allahindan bulsun . Sana yaptıklarının fazlasını çeksinler

Bu mesajını okuyunca ağladım ya :KK43:
Esin de kv de allahindan bulsun . Sana yaptıklarının fazlasını çeksinler

Amiinnn
Bulsunlar inşallah.
Ben burada çıldırdım iki gündür.
Allah belalarını versin inşallah demekten hal oldum.
Daha utanmadan kadıncağızı suçluyorlar Allahın cezaları.
Bin türlü belaları dertleri olsun, çektirdikleri kadar çeksinler inşallah.
Bu kadın affetmiş diye utanacaklarına daha hala suçluyorlar.
Zeynep nolur izin verme bu kez ya. Bu kez güçlü dur ezdirme kendini.
İçinde kalan içinden geçen ne var kus içindekini tutma artık.

bunu bikaç arkadaş dah söyledi banada mantıklı geldi

Bu fikir mantıklı ama kvdenin gelen kişiyi de delirtmeyecegi ne malum .
Ciddi söylüyorum böyle insanlardan herşey beklenir. Çünkü içinde ne allah korkusu nede insaniyet vardır. Onunla kalacak kişiye de yazık.
Ancak yanına şöyle biri olacak dinsizin hakkından imansız gelir hesabı. Kapanacak ağzını kötülük ettirmeyecek

ayy anası ölürse kaldıramazmış ne biçim insan bunlara anasının ölümünü kullanır başkasına eziyet için.konu sahibinin anası babası uzuntuden olseydi ne derlerdi acaba.kızı 2 cocukla perisan ayy ölürse kaldıramam tövbe tövbe sanırsın melek annesi

Senin yaşadıklarında çok kötüymüş canım. Hele ki saksı olayı.

Eğer kv den ölürse eceli geldiğinden. Niye kendini suçluyorsun. Sen kv deni istemedinde eltin mi istedi sanki. Eltin vardı sanırım.

Kader bu. Lütfen kendini suçlama.

Sana birşey olsaydı kına yakarlardı.Bunu düşün sana yaptıklarını düşün kendine eziyet etme boşuna.Öyle mahcup falanda durma.Kadına birşey yapabilecek olsam 10 sene önce yapardım de.

X