- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.063
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.221
Bütün kk olarak negatif enerjimizle yapmış olabilir miyiz bir şeyler?
Benim de aklıma geldi, "toplu ah tutması" gibi bir şey oldu sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün kk olarak negatif enerjimizle yapmış olabilir miyiz bir şeyler?
başka bir konu vardı kv evde kendi kurallarını uygulatmaya çalışıyordu..o arkadşta kaç gündür yazmadı konusuna..o kv geldi şimdi aklıma..Benim de aklıma geldi, "toplu ah tutması" gibi bir şey oldu sanki.
Yapmaaabaşka bir konu vardı kv evde kendi kurallarını uygulatmaya çalışıyordu..o arkadşta kaç gündür yazmadı konusuna..o kv geldi şimdi aklıma..
Allah seni ne etmesin .Avatarınla,nickinle,ciddi şeyler yazsanda bu halde güldürdün beni.Bak zeynep kafanda saksı kırıldı, bayıldın düştün peki ya ölseydin ?
Umurlarında mıydı ?
Sanmam.
Yapma canım sana sen sebeb oldun derlerse o zaman siz gelip alsaydınız diyeceksin.
Mecbur degilsin.
Dik dur
İması bile edilse diyecegin tek laf şu; O zaman siz alsaydınız
Bitti bu kadar.
Bir de malesef bu durum var.Kv tek yaşayınca kimse kapısını açmıyor.Gelinin yanında yaşayınca,birden değerli oluyor kv.Ev boş kalmıyor özleyenlerden.Maksat gezme.Bende ortada sizinle ilgili bi durum göremedim. Onunla yaşamak istememeniz bence gayet normal. Nedirki bu yalnız yaşayamamak. En başından olayları buraya getirip getirmemek eşinizin ve kayınvalidenizin suçu. Sizin söylediklerinizi kulak ardı etmeyeceklerdi, size saygılı olacaklardı bu iş buraya varmazdı. Vicdan yapmayın bence.
Daha önce başka bi konuda yazmıştım. Annem 35 senedir babaannemle birlikte yaşıyo. Neler çekti bi Allah bi annem bilir. Annem bakıyo diye hiç bir çocuğu sorumluluk almadı. Ki babaannem 42 yaşındaymış evlendiklerinde yalnız yaşayamam demiş. Birde edepsiz bir kadındı babaannem. Ağzı bozuk, cimri, cin fikirli bi kadındı. Varsa yoksa kendi çocukları geri kalan herkes onların hiZmetisi gelinler, damatlar vs. Sonra ne mi oldu annem çalışan bi kadın olarak hem tüm çocuklarına, evine, eşine, yetmeye çalışmaktan çoook ağır ameliyat geçirdi. Antidepresanlar vs. resmen psikolojisi bozuldu. Birde üstüne annemin evi diye gelen amcalar, halalar hiç bitmeyen misafir. Biz okuldan annem işten bi gelirdi halam gelmiş 3 çocuğuyla sebep annesini özlemiş kalırdı bizde gönlü geçene kadar. Özlediysen al anneni görür evinde ağırla bi hafta dimi. Haftanın en az 5 günü yemekli misafir. Bu tam 32 sene sürdü taaaaki annem isyan edene kadar. Rest çekti herkese şimdi çok rahat. Babaannem hala bizde ama o annesini özleyen halalar amcalar artık gelmiyorlar. Çünkü annemiz başımıza kalır diye korkuyorlar. Annem isyan edince gönderdi babaannemi toplamda 6 ay kalamadı diğer tüm çocuklarında. Şimdi herkes tek yengemiz huzurlu olsunda gerisi önemli değil diyo.
Yanı çok zor hele de geçimsiz biriyle yaşamak çok daha zor. Ne olursa olsun ben size hak verdim. Yaşayan bilmez. Sizde vicdan yapıp suçlamayın kendinizi. İşi buraya kadar getirmeyeceklerdi. Kendini bilen insan yapmaz bunu.
babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
Allah kv ye sifa versin ama bunda senin sucun oldugunu lutfen düşünme hersey allahin takdiri ama o kadinin bu hale gelmesi senin yüzünden degil.O kendi kendini yedi bitirdi evinde zorla kalmak istemesi huzurunun bozulmasi bunlar kabul edilebilir seyler degil.kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
Ben mi üzülmedim bir tek?
Hiç içimden üzülmek gelmiyor
Kadını dövdürüyormuş kv.
Ya bak işte Allah orandan burandan fitil fitil getirir böyle
Senin ne suçun var yahu
Kendi etmiş kendi bulmuş.
Kurtulursa da aklı başına gelir umarım.