kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

hay Allah..kv ye üzülmedimde konu sahibine üzüldüm.kendisini sorumlu hissedecek diye..ama bi yandan da basit bi kriz mi acaba diye aklıma takılmadı değil..tabii Allahın takdiri ama bu kadar kötü insanlar genelde bu kadar kolay gitmiyorlar..

Bende ortada sizinle ilgili bi durum göremedim. Onunla yaşamak istememeniz bence gayet normal. Nedirki bu yalnız yaşayamamak. En başından olayları buraya getirip getirmemek eşinizin ve kayınvalidenizin suçu. Sizin söylediklerinizi kulak ardı etmeyeceklerdi, size saygılı olacaklardı bu iş buraya varmazdı. Vicdan yapmayın bence.

Daha önce başka bi konuda yazmıştım. Annem 35 senedir babaannemle birlikte yaşıyo. Neler çekti bi Allah bi annem bilir. Annem bakıyo diye hiç bir çocuğu sorumluluk almadı. Ki babaannem 42 yaşındaymış evlendiklerinde yalnız yaşayamam demiş. Birde edepsiz bir kadındı babaannem. Ağzı bozuk, cimri, cin fikirli bi kadındı. Varsa yoksa kendi çocukları geri kalan herkes onların hiZmetisi gelinler, damatlar vs. Sonra ne mi oldu annem çalışan bi kadın olarak hem tüm çocuklarına, evine, eşine, yetmeye çalışmaktan çoook ağır ameliyat geçirdi. Antidepresanlar vs. resmen psikolojisi bozuldu. Birde üstüne annemin evi diye gelen amcalar, halalar hiç bitmeyen misafir. Biz okuldan annem işten bi gelirdi halam gelmiş 3 çocuğuyla sebep annesini özlemiş kalırdı bizde gönlü geçene kadar. Özlediysen al anneni görür evinde ağırla bi hafta dimi. Haftanın en az 5 günü yemekli misafir. Bu tam 32 sene sürdü taaaaki annem isyan edene kadar. Rest çekti herkese şimdi çok rahat. Babaannem hala bizde ama o annesini özleyen halalar amcalar artık gelmiyorlar. Çünkü annemiz başımıza kalır diye korkuyorlar. Annem isyan edince gönderdi babaannemi toplamda 6 ay kalamadı diğer tüm çocuklarında. Şimdi herkes tek yengemiz huzurlu olsunda gerisi önemli değil diyo.

Yanı çok zor hele de geçimsiz biriyle yaşamak çok daha zor. Ne olursa olsun ben size hak verdim. Yaşayan bilmez. Sizde vicdan yapıp suçlamayın kendinizi. İşi buraya kadar getirmeyeceklerdi. Kendini bilen insan yapmaz bunu.

Herşeye rağmen üzüldüm ben.Kv nin bu kadar inat etmesinin ardından bir şey çıkacağı belliydi.Hem eşi ,hem konu sahibi için üzüldüm..Zeynepcim kendini suçlama canım.Kader diye birşey var.Ölecek olmuş olsa ,sen evi terketmesen de olurdu.Şu an en masum sensin aralarında,üstüne gelen Onlar.Hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben huysuz bir k.v bir sure bir arada yasadigimdan neler yasanir? insan nasil ruhsal olarak cöker? psikolojisi nasil bozulur biliyorum.

Helede istemediginizi belli ediyosaniz tamamen ihale direk size kalir.
Elti,gorumce bilimum kardesler de fesat olduklarindan doldurup doldurup yollarlar
Kadin hasta olsa senden bilirler.

Ben ölsem kurtulsam dedigim zamanlari dün gibi hatirliyorum.
Cocugum el kadarken kullandigim antidepresanlara mi yanayım.
Giden en guzel yaslarimami yanayım
Nasil öyle bir hata yaptigima mı yanayım.

Hasta olur sana kitlerler gelirler uzerine annemiz annemiz derler
Ama alip goturup biz bakalim (anneleri ya lafta) demezler.

Sen bakmak zorundasin! Olur adı.
Neden? eslerin pasifligi yuzunden.

Konun bu sebepden ilgimi cekti ve üzme artik kendini
Takipteyim bende.

Bak zeynep kafanda saksı kırıldı, bayıldın düştün peki ya ölseydin ?
Umurlarında mıydı ?
Sanmam.
Yapma canım sana sen sebeb oldun derlerse o zaman siz gelip alsaydınız diyeceksin.
Mecbur degilsin.
Dik dur
İması bile edilse diyecegin tek laf şu; O zaman siz alsaydınız
Bitti bu kadar.

Bak zeynep kafanda saksı kırıldı, bayıldın düştün peki ya ölseydin ?
Umurlarında mıydı ?
Sanmam.
Yapma canım sana sen sebeb oldun derlerse o zaman siz gelip alsaydınız diyeceksin.
Mecbur degilsin.
Dik dur
İması bile edilse diyecegin tek laf şu; O zaman siz alsaydınız
Bitti bu kadar.
Allah seni ne etmesin .Avatarınla,nickinle,ciddi şeyler yazsanda bu halde güldürdün beni.

Bende ortada sizinle ilgili bi durum göremedim. Onunla yaşamak istememeniz bence gayet normal. Nedirki bu yalnız yaşayamamak. En başından olayları buraya getirip getirmemek eşinizin ve kayınvalidenizin suçu. Sizin söylediklerinizi kulak ardı etmeyeceklerdi, size saygılı olacaklardı bu iş buraya varmazdı. Vicdan yapmayın bence.

Daha önce başka bi konuda yazmıştım. Annem 35 senedir babaannemle birlikte yaşıyo. Neler çekti bi Allah bi annem bilir. Annem bakıyo diye hiç bir çocuğu sorumluluk almadı. Ki babaannem 42 yaşındaymış evlendiklerinde yalnız yaşayamam demiş. Birde edepsiz bir kadındı babaannem. Ağzı bozuk, cimri, cin fikirli bi kadındı. Varsa yoksa kendi çocukları geri kalan herkes onların hiZmetisi gelinler, damatlar vs. Sonra ne mi oldu annem çalışan bi kadın olarak hem tüm çocuklarına, evine, eşine, yetmeye çalışmaktan çoook ağır ameliyat geçirdi. Antidepresanlar vs. resmen psikolojisi bozuldu. Birde üstüne annemin evi diye gelen amcalar, halalar hiç bitmeyen misafir. Biz okuldan annem işten bi gelirdi halam gelmiş 3 çocuğuyla sebep annesini özlemiş kalırdı bizde gönlü geçene kadar. Özlediysen al anneni görür evinde ağırla bi hafta dimi. Haftanın en az 5 günü yemekli misafir. Bu tam 32 sene sürdü taaaaki annem isyan edene kadar. Rest çekti herkese şimdi çok rahat. Babaannem hala bizde ama o annesini özleyen halalar amcalar artık gelmiyorlar. Çünkü annemiz başımıza kalır diye korkuyorlar. Annem isyan edince gönderdi babaannemi toplamda 6 ay kalamadı diğer tüm çocuklarında. Şimdi herkes tek yengemiz huzurlu olsunda gerisi önemli değil diyo.

Yanı çok zor hele de geçimsiz biriyle yaşamak çok daha zor. Ne olursa olsun ben size hak verdim. Yaşayan bilmez. Sizde vicdan yapıp suçlamayın kendinizi. İşi buraya kadar getirmeyeceklerdi. Kendini bilen insan yapmaz bunu.
Bir de malesef bu durum var.Kv tek yaşayınca kimse kapısını açmıyor.Gelinin yanında yaşayınca,birden değerli oluyor kv.Ev boş kalmıyor özleyenlerden.Maksat gezme.

Benim anneannemim uvey annesi de cok etmis zamaninda anneannemde elime dusmeden canini veremesin diye dualar etmis kadin cidden hasta oldu ve anneannem bakti boyle dua mi edilir yani sanirim sizin de ona benzer bisey oldu. Allah yaptiklarini tek tek cikarsin insallah boyle insanlar yüzünden aileler yikiliyor. Gaddarim belki ama bu kadina zerre uzulmedim ha sinek olmus ha o hastanede sinege daha cok icim parcalanir.

babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam

Kadına hakaret mi ettiniz, saç başa kavga mı ettiniz, kafasına saksı ile mi vurdunuz? Neden sizin yüzünüzden olsun ki?

Siz eve istemediğiniz için strese girdi o nedenle kriz geçirdi derseler cevabınız belli ''2 ay önce kocasını kaybetti ondan büyük stres ve üzüntü kaynağı mı olur''?

Son düzenleme:
kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
Allah kv ye sifa versin ama bunda senin sucun oldugunu lutfen düşünme hersey allahin takdiri ama o kadinin bu hale gelmesi senin yüzünden degil.O kendi kendini yedi bitirdi evinde zorla kalmak istemesi huzurunun bozulmasi bunlar kabul edilebilir seyler degil.

Ben mi üzülmedim bir tek?
Hiç içimden üzülmek gelmiyor
Kadını dövdürüyormuş kv.
Ya bak işte Allah orandan burandan fitil fitil getirir böyle
Senin ne suçun var yahu

Kendi etmiş kendi bulmuş.
Kurtulursa da aklı başına gelir umarım.

Valla ben de üzülmedim. Bazı insanların önüne kalbinin faturası konur. Böylelerine inşallah kurtulur da denmez, Yarabbim artık senin takdirin denir. Akıllanacaksa ömrünü uzat, değilse sen bilirsin denir. Çünkü yaşadığı sürece etrafına sadece zarar vermiş, illallah ettirmiş. Beddua etmek insana yakışmaz ama iyi düşünmek de insanın içinden gelmiyor valla bizim bile, tanımayız etmeyiz.

Zeynepciğim üzülme
Sen böyle düşünürsen o insanlar ağızlarına gelen şeyi söylerler sana.
Senin suçun yok fakat eminim ki o insanlar sanki kv seni çok severmişte gidişine üzülmüş o yüzden sıkıntıyla kalp krizi geçirdiğini ima edecekler
Kendini üzme
Kv hastaneden döndüğünde seninde hissettiğin bu duygulardan dolayı artık kendin kalmasını isteyeceksin gibime geliyor
Ama sen birşey yapmadın öncelikle bunu kabullen olur mu?

inşallah kv ölmez. yoksa tabiri caizse öküz ölür ortaklık biter. zeynepciğim diye sürtünenler bu kez seni katil ilan ederler. umarım kv ölmez. hem ölümlü bir dünyada olduğunu düşünüp vazgeçebilir. ama eşin annem neredeyse ölüyordu bu kez hiç bırakmam da diyebilir. ah be bacım ne dertmiş :KK14:

X