- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.061
Uzun hikaye 106 sayfayı okursan anlarsınNe oluyor arkadas ne bu nefret?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun hikaye 106 sayfayı okursan anlarsınNe oluyor arkadas ne bu nefret?
Bence eşine mesaj at bütün hastaneleri aradım öyle bi vaka yok amacınız ne anlamadım de ne diyecek çok merak ettim.aradım hiç kalp krizi gelmemiş
devlet hastanesi ve bi kaç özel hastaneyi aradım bu akşam hiç birine kalp krizi vakası gelmemiş.
Yanına gitmiyorlar ama evi terkeden gelini aramayı ihmal etmiyorlar.yalan işte söylüyoruz..
kadın kalp krizi geçirecek diğer oğlu hangi hastanede bilmeyecek , yanına gitmeyecek olacak iş mi ..
Konu sahibine zamanında işkenceler etmiş bir kaynana modeli var da ondan bu nefret.
Kadına zamanında inme iniyormuş kaynana yüzünden.
Şimdi de evi barkı olduğu halde ve de sapasağlam olduğu halde 2+1 3çocuklu eve gelip yerleşmek istiyormuş.
Başka çocukları d olduğu halde üstelik.
Biz topluca nefret ettik kadından fırıldak çok çevirmiş zamanında.
Uzun hikaye 106 sayfayı okursan anlarsın
aradım hiç kalp krizi gelmemiş
Niye arasin ki yani gecirdiyse geçirdi zeynep niye pesine düşsün?Bence pesine düşmesin bu durumu kullanarak yine onun basina kalirO şehirdeki tüm hastanelerin kardiyolojiyi bölümlerini de arayın da kesin emin olun.
Yaşanan gerilimden tansiyonu çıkmış ta olabilir,acile götürmüş te olabilirler,belki acildedir,müşahade altında olabilir.O şehirdeki tüm hastanelerin kardiyolojiyi bölümlerini de arayın da kesin emin olun.
Sanırım oyun oynanıyosa bunu ortaya çıkarmak için diyor canım, yani ortada gerçekten bir kalp krizi var mı emin olmak için.Niye arasin ki yani gecirdiyse geçirdi zeynep niye pesine düşsün?Bence pesine düşmesin bu durumu kullanarak yine onun basina kalir
Niye arasin ki yani gecirdiyse geçirdi zeynep niye pesine düşsün?Bence pesine düşmesin bu durumu kullanarak yine onun basina kalir
Sanırım oyun oynanıyosa bunu ortaya çıkarmak için diyor canım, yani ortada gerçekten bir kalp krizi var mı emin olmak için.
Geldi mi kaynanası evine ne yorumlar yapılmış ya rekor kırmış
Nasıl yaniana oğul son çırpınışlarda..