kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ay birak allah askina ..asla kendini suclu hissetme..Kadin rahatsizlandi ise senin yüzünden degil bunu soyleyene cevabin sert olsun.Cok sindirmisler seni artık gözünü ac cnm.Zamanında yasadiklarini okuyunca o kadinla gorusmezdim bile ben olsam.Eltin vs nin kurnazligina gelme.Umursamaz ol.Esin arayip bilgi verirse bi gecmis olsun dersiniz ki bence onu bile haketmiyor

Konu sahibine zamanında işkenceler etmiş bir kaynana modeli var da ondan bu nefret.
Kadına zamanında inme iniyormuş kaynana yüzünden.
Şimdi de evi barkı olduğu halde ve de sapasağlam olduğu halde 2+1 3çocuklu eve gelip yerleşmek istiyormuş.
Başka çocukları d olduğu halde üstelik.
Biz topluca nefret ettik kadından fırıldak çok çevirmiş zamanında.

Oteki cocuklarina niye gitmiyormus. Ilk mesaji okudum kocasini yani esinin babasini kaybetmis. Eee annesine bir sey olursa esi ne hale dusecek.

Bence sorun varsa da baska zaman halledilmeli. Kalp krizi gecirdigini dusunurken degil.

Uzun hikaye 106 sayfayı okursan anlarsın:eek:

Okuyamam size guveniyorum. :p

zeynepguven1986, post: 48231473, member: 787175"]aradım hiç kalp krizi gelmemiş[/QUOTE]
Basindan beri konuyu takip ediyorum. Dayanamayacagim artik yazacagim. Bunlar evcek sizi eve dondurmek için cocukca bile denmeyecek bir oyun oynamislar. Eltinin salak salak sizi arayip hangi hastanede olmadigini bilmemesinden belli cunku kadin evde sigarasini içip sizin kendinizi suçlu hissedip donmenizi bekliyor. Sakin inanmayin

Ya konu sahibesi çok üzüldüm sana gerçekten .
O kadar saf , iyisin ki bu kurtların hepsi seni yemenin peşinde.

Sakın , sakın , sakın dönme sakın.
Kötüye bir şey olmaz
Akılları sıra sana vicdan yaptırıp ,kabul ettircekler. ....

X