- 24 Eylül 2010
- 5.815
- 18.705
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.021
Siz de kulağınızı kapatacaksınız. Size mi güvenmişler...inşallah öyledir kalp krizi olurda bi şey olursa bu sefer herkez senin yüzünden oldu diyecek
Sen böyle düşünürsen Zeynep herkes tabi düşünür. Sen birşey yapmadın,inşallah öyledir kalp krizi olurda bi şey olursa bu sefer herkez senin yüzünden oldu diyecek
inşallah öyledir kalp krizi olurda bi şey olursa bu sefer herkez senin yüzünden oldu diyecek
+1000000000Şuan ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, insanların ve özellikle eşinizin sizi suçlayacağını düşünüyorsunuz.bu düşüncenizi insanlara sakın belli etmeyin.cesaret alıp üzerinize geleceklerdir.kv kalp krizi geçirdiyse bunda sizin bir suçunuz yok. Kaldı ki eğer sizinle yaşayıp sizi öldürtemeyince ölecek kadar egosu tavan yapmışsa bu kendisinin sorunu.olayda kabahatli olan siz değilsiniz. Ayrıca kalbi filan sıkışmıştır muhtemelen kalp krizi olduğunu sanmıyorum. sakin ve soğukkanlı davranın lütfen sizi suçlamalarına izin vermeyin.
görümce hiç aramadı beniMilletin eceli sizin elinizde miymiş??? İnşallah tiyatrodur da eltinizin, kocanızın oscarlık oyunları meydana çıkar bu vesile ile. Ha bu arada görümceniz nerelerde?
Yalan . Yalan değilse bile seninle ilgisi yok .bi kendine gel ya ne kadar bastirmislar senigörümce hiç aramadı beni
inşallah öyledir kalp krizi olurda bi şey olursa bu sefer herkez senin yüzünden oldu diyecek
eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben
taşikardisi vardı o olabilirmiyahu niye senin yüzünden olsun..
vermeye çalıştıkları mesaj o zaten eşinin telefonu kapatmasından belli.. sana kendini suçlu hissettirmek..
ben inanmadım kalp krizine taşikardisi tutmuştur en fazla..
taşikardisi vardı o olabilirmi