- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.041
taşikardisi vardı o olabilirmi
Taşikardisi tutmuştur, kalp krizi sanmış olabilirler.
Velev ki gerçekten kalp krizi ise de nedeni belli zaten kalp rahatsızlığı (taşikardi) varmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taşikardisi vardı o olabilirmi
eltimi aradım hangi hastane olduğunu bilmiyorum dedi. devlet hastanesine gitmiştir herhalde. dedi
mustafa kaynımı aramış annem aniden rahatsızlandı demiş. hastanedeyiz demiş kalp krizi diyolar demiş
Niye tel kapalı olur ki insan bu zaman da özellikle açar amaç sizi suçlu hissettirmek
O maçı kaybetme ihtimaline dayanamamış sinir krizi geçirmiştir.eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben
Kesinlikle böyle durumlarda diğer aile fertleri ile iletişim için telefon kapatılmaz.
Kızkardeşi, erkek kardeşi tel kapalı ise nasıl haber alıyorlar annelerinden?
Tel. kapalı olması çok şüphe uyandırıcı...
kv nin telefonunu aramama gerek varmıKesinlikle böyle durumlarda diğer aile fertleri ile iletişim için telefon kapatılmaz.
Kızkardeşi, erkek kardeşi tel kapalı ise nasıl haber alıyorlar annelerinden?
Tel. kapalı olması çok şüphe uyandırıcı...
Bence sakın aramayın istedikleri şey bu zaten.kv nin telefonunu aramama gerek varmı
eltimi aradım hangi hastane olduğunu bilmiyorum dedi. devlet hastanesine gitmiştir herhalde. dedi
Ya alt tarafı birkaç ağlayıp ayılıp bayılmıştır eltine de kalp krizi diye yansıtmış olabilirler.devlet hastanesi ve bi kaç özel hastaneyi aradım bu akşam hiç birine kalp krizi vakası gelmemiş.
aradım hiç kalp krizi gelmemişYaşadığı şehirde kaç devlet hastanesi var? 1-2 taneyse arayıp sorun. Özelleri de arayın da sonra devlet değil özel hastane derler belki.
aradım hiç kalp krizi gelmemiş
Konu sahibine zamanında işkenceler etmiş bir kaynana modeli var da ondan bu nefret.Ne oluyor arkadas ne bu nefret?
YOKkv nin telefonunu aramama gerek varmı
aradım hiç kalp krizi gelmemiş