kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Birak ne gecirirse gecirsin. O kadin sana acidi mi zamaninda? Sizler kalmadi diye kalp krizi gecirdiyse gecirsin. Senin yuzunden oldu ne demek hem? Sen onunla yasamak zorunda misin? Istemedigini belirttin ve kendine bir yon cizdin. Suclu gibi durma, senle ne alakasi var, kadin sokakta kalmisti da evine mi almadin? Hayatini allak bulmak eden insanlara uzulme. Sen onunla yasamak zorunda degilsin.

Niye tel kapalı olur ki insan bu zaman da özellikle açar amaç sizi suçlu hissettirmek

Kesinlikle böyle durumlarda diğer aile fertleri ile iletişim için telefon kapatılmaz.
Kızkardeşi, erkek kardeşi tel kapalı ise nasıl haber alıyorlar annelerinden?
Tel. kapalı olması çok şüphe uyandırıcı...

Kalp krizi ise zaten hastaneye yatırıp anjio yaparlar.Eğer acilden eve gönderirlerse zaten kalp krizi değildir.
Gerçekten de krizse Allah şifa versin

Son düzenleme:
eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben
O maçı kaybetme ihtimaline dayanamamış sinir krizi geçirmiştir.
Elti de yememiş içmemiş size yetiştirmiş hemen.
Hangi hastaneyse ara sor durumunu zaten ne olduğu çıkar ortaya doğruyu söylediklerinden emin ol önce.
Bu kaynana çok tehlikeli çünkü her şey beklenir ondan.
Baban da kısaca bi geçmiş olsun desin yeterli bence ziyarete falan gitmeyin derim yüz bulabilir.

Kesinlikle böyle durumlarda diğer aile fertleri ile iletişim için telefon kapatılmaz.
Kızkardeşi, erkek kardeşi tel kapalı ise nasıl haber alıyorlar annelerinden?
Tel. kapalı olması çok şüphe uyandırıcı...

off bulmuşlar saf iyi niyetli kadını yiyorlar işte..
zerre inanmadım ben kalp krizi hikayesine..

kadının kalbi kararmış kriz geçirecek durumu yoktur zaten..

devlet hastanesi ve bi kaç özel hastaneyi aradım bu akşam hiç birine kalp krizi vakası gelmemiş.
Ya alt tarafı birkaç ağlayıp ayılıp bayılmıştır eltine de kalp krizi diye yansıtmış olabilirler.
Palavra palavra.
Kadın inat etmiş yuva yıkmaya niyetli.
Şimdi amaç hastayım ayağına size yerleşmek sonra da birdaha gitmemek.

Ne oluyor arkadas ne bu nefret?
Konu sahibine zamanında işkenceler etmiş bir kaynana modeli var da ondan bu nefret.
Kadına zamanında inme iniyormuş kaynana yüzünden.
Şimdi de evi barkı olduğu halde ve de sapasağlam olduğu halde 2+1 3çocuklu eve gelip yerleşmek istiyormuş.
Başka çocukları d olduğu halde üstelik.
Biz topluca nefret ettik kadından fırıldak çok çevirmiş zamanında.

X