kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bence insanın içinde olmalı.
rahmetli babam karısını döven erkeklerin şerefsiz olduğunu söylerdi. sene 1975 de evlenmiş. babannem yüzünden anneme bir kez vurmuş. vicdan azabından dolayı bir daha bağırmamış bile. babamın bize hiç sesinin yükseldiğini hatırlamıyorum.
ünv mezunu kaynım her bahaneyle döver eltimi.

Bak kardesim bayılacak derecede kafana şiddetli darbe almissin. Siddetten kaçıp balkona saklanmissin peşine gelmiş adam . Anne doldurmasi filan değil bu durum .
Orada ölsen #zeynepguveni unutma diye Twitter'da filan duyar kasardik.
Affetmen büyük saçmalık .
Onu affediyorsan kaynanani da affet .
Beraber yasa demiyorum ama şunu bil seni döven esin . Kendi iradesiyle dövdü. Canavar olan o .

Evet kv de iyiye değil genellikle kötüye yönlendirmiş
Bu konuda affedilemez
Fakat bu adamın gerizekalı olduğu gerçeğini de değiştirmez.
Bİri şimdi eline saksı verse vur kocanın kafasına dese
dehşete kapılırsın o saksıyı kafaya indirmezsin.

tabi içinde olacak
ama annelerde bu içi dışarı çıkarmakta bayağı etkililer
Mesela sizde örnek vermişsiniz
babaanneniz belki babanızın kişiliğinde bile olmayan bir şeyi
Ne yapmışta ortaya çıkarttırmış
ben bu etkiden bahsediyorum

Bir de benim kardeşime biz bir şeyi ölsek yaptiramayiz iyi veya kotu kendi dediğinden asla sasmaz.
Erkek bildiğim kadarıyla yani sünnet filan olmuştu pipisini kestirmistik oradan biliyorum .

İçim acidi ya balkona kaçmış kafasında saksı parcalamis. Ne güzel di mi kayinvalide yaptırdı diyip geçmek

bende yorumumda zaten erkeklerin çoğunun iradesi ile çalışan bir beyinleri olmadığını belirtiyorum

Neye dayanarak ? Hangi arastırmaya ?. Kadın cinayetlerinde o zaman fail erkekse cezai indirime gidilsin ?
neyse hanımefendi ben buraya tartışmak için yorum yazmadım
Mesela annesinin gazına gelipte eşinin kafasında saksı kıran adamın beyni olmadığına dayanarak söylüyorum

neyse hanımefendi ben buraya tartışmak için yorum yazmadım
Mesela annesinin gazına gelipte eşinin kafasında saksı kıran adamın beyni olmadığına dayanarak söylüyorum
Heh işte biz de onu diyoruz . Beyni yok + vicdanı yok . Pislik sıralaması yaparsak
1. Zeynep'in eşi
2. Zeynep'in kayinvalidesi
.
.
.

Yani içinde o vahsilik olmayan adama kolay kolay bunu yaptiramazsin .

Kv de zaten iyi niyetli değil zeynep ne kadar affetmezse az
Hak ediyor.
Ama bu annesi azmettirdi şeklinde kocayı aklamıyor işte.
Hani kv olmasa yapmazdı diye bir şey yok.

Kaçan kadını balkonda kıstırıp kafasına vazoyla vurmak.
İnsan olan ya-pa-maz. İnsan değil.

Heh işte biz de onu diyoruz . Beyni yok + vicdanı yok . Pislik sıralaması yaparsak
1. Zeynep'in eşi
.
.
.

ben asıl ifade etmek istediği mi tam anlatamadığım için yalnış anlaşılma oldu galiba
Bide konu sahibi tekrardan eşiyle barışmış olduğu için onun üzerinde pek durmadım

bende yorumumda zaten erkeklerin çoğunun iradesi ile çalışan bir beyinleri olmadığını belirtiyorum

Aslında beyinleri gayet çalışıyor
Ben olaya kadın- erkek olarak bakamıyorum.
İnsani olarak yaklaşıyorum.
Çok inanıyorum
100 tane erkegin eline vazo versek
Vur şu kadının kafasına ceza falan yok desek
Belki en fazla 2 si gerçekleştirir bu eylemi.

Çok küçük bir oranı baz alarak
genel düşünmemeliyiz.

Kaynın karısını dövüyor mu peki?

ben o kadar olumlu değilim.
ceza yok deyince sadist yanlarını ortaya koyar çoğu.

Bence dönerseniz bile sart kosun.bırakın kalmayı evinize misafirlige bile istemeyin.net olun.kem küm ama fakat demeyin.

Sizin ölmenize çocuklarınızın annesiz kalmasına sebep olacakmış az daha.eşiniz de suçlu.ama onu affetmişsiniz.cünkü arada cocuklar var kan bagı var.kayınvalidenizle hiç bir bağınız yok.kesinlikle istemeyin.zaten boşanmayı da göze almissiniz.boşansanızda kaybettiğiniz icin üzüleceğiniz bir eş yok ortada zaten.eşinizde azıcik düsunce olsa o kadar olaydan sonra annesini alıp getirmezdi eve.teklif bile etmemeliydi.

1. Zeynep'in eşi
.
.
.

bide size şöyle kendi hayatımdan örnek vermek isterim
benim eşimin ailesi sürekli gelip uzun süre bizde kaldığı için biz eşimle boşanma aşamasına gelmiştik
Kayınvalide bunu bildiği halde bize sormadan bilet alıp yolluyordu çocuklarını 1000 km yerden
Şimdi burada kv mi suçlu eşim mi?
Eşiminde haberi yok ama kv emrivaki yaptığı için hani anneler mükemmeldir ya
Tozda konduramazdı birbirimizi yer dururduk eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar
Mesela geçen gün bize sormadan bizim eve misafir yollamış
Ama eşimle az çok artık birbirimizi tanıdığımız için kv karşı beraber savaştık
Yani demem o ki erkeklerde suçlu evet
Benim eşimde suçluydu en başta toz konduramadığı için
Ama kv lerde büyüklük yapamıyor
Sırf onun yüzünden eşimle yaşadığımız kavgaları unuttum
Ama onun yaptıklarını unutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…