- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
bence insanın içinde olmalı.evet saçma fakat
Şöyle söyleyeyim erkekler üzerinde anneleri çok etkili
Yani heleki evliliğin ilk zamanlarında
Adam yeni tanıdığı birine mi inanır
Yoksa aylarca karnında taşımış mağrur, dert çekmiş çilekeş anasına mı?
Ben zaten erkeklerin beyninin birinin yönlendirmesiyle çalıştığını düşünüyorum
Çoğu şeker verilipte kaçırılacak kıvamda
O yüzden büyük olarak iyiye yönlendirmediği için eş değilde kv suçlu
ve affedilmiyor
öyle yaptım. onlar benim için ölü :)hayırlı olsun canım onlarıda salla gitsin.
eşimle görücü usulu evlendik. uzak bi tanıdığımızın komşularıymış bir zamanlar. bizim tanıdıkta iyi insanlar bişeylerini görmedik dedi. eşim kamuda memur işi var dedik. görüntü olarakda hoşlandım eşimden kabul ettim. öyle oldu bizim evlilik
evet saçma fakat
Şöyle söyleyeyim erkekler üzerinde anneleri çok etkili
Yani heleki evliliğin ilk zamanlarında
Adam yeni tanıdığı birine mi inanır
Yoksa aylarca karnında taşımış mağrur, dert çekmiş çilekeş anasına mı?
Ben zaten erkeklerin beyninin birinin yönlendirmesiyle çalıştığını düşünüyorum
Çoğu şeker verilipte kaçırılacak kıvamda
O yüzden büyük olarak iyiye yönlendirmediği için eş değilde kv suçlu
ve affedilmiyor
tabi içinde olacakbence insanın içinde olmalı.
rahmetli babam karısını döven erkeklerin şerefsiz olduğunu söylerdi. sene 1975 de evlenmiş. babannem yüzünden anneme bir kez vurmuş. vicdan azabından dolayı bir daha bağırmamış bile. babamın bize hiç sesinin yükseldiğini hatırlamıyorum.
ünv mezunu kaynım her bahaneyle döver eltimi.
Bir de benim kardeşime biz bir şeyi ölsek yaptiramayiz iyi veya kotu kendi dediğinden asla sasmaz.Evet kv de iyiye değil genellikle kötüye yönlendirmiş
Bu konuda affedilemez
Fakat bu adamın gerizekalı olduğu gerçeğini de değiştirmez.
Bİri şimdi eline saksı verse vur kocanın kafasına dese
dehşete kapılırsın o saksıyı kafaya indirmezsin.
bende yorumumda zaten erkeklerin çoğunun iradesi ile çalışan bir beyinleri olmadığını belirtiyorumEvet kv de iyiye değil genellikle kötüye yönlendirmiş
Bu konuda affedilemez
Fakat bu adamın gerizekalı olduğu gerçeğini de değiştirmez.
Bİri şimdi eline saksı verse vur kocanın kafasına dese
dehşete kapılırsın o saksıyı kafaya indirmezsin.
Neye dayanarak ? Hangi arastırmaya ?. Kadın cinayetlerinde o zaman fail erkekse cezai indirime gidilsin ?bende yorumumda zaten erkeklerin çoğunun iradesi ile çalışan bir beyinleri olmadığını belirtiyorum
neyse hanımefendi ben buraya tartışmak için yorum yazmadımNeye dayanarak ? Hangi arastırmaya ?. Kadın cinayetlerinde o zaman fail erkekse cezai indirime gidilsin ?
Heh işte biz de onu diyoruz . Beyni yok + vicdanı yok . Pislik sıralaması yaparsakneyse hanımefendi ben buraya tartışmak için yorum yazmadım
Mesela annesinin gazına gelipte eşinin kafasında saksı kıran adamın beyni olmadığına dayanarak söylüyorum
Bir de benim kardeşime biz bir şeyi ölsek yaptiramayiz iyi veya kotu kendi dediğinden asla sasmaz.
Erkek bildiğim kadarıyla yani sünnet filan olmuştu pipisini kestirmistik oradan biliyorum .
İçim acidi ya balkona kaçmış kafasında saksı parcalamis. Ne güzel di mi kayinvalide yaptırdı diyip geçmek
ben asıl ifade etmek istediği mi tam anlatamadığım için yalnış anlaşılma oldu galibaHeh işte biz de onu diyoruz . Beyni yok + vicdanı yok . Pislik sıralaması yaparsak
1. Zeynep'in eşi
2. Zeynep'in kayinvalidesi
.
.
.
Yani içinde o vahsilik olmayan adama kolay kolay bunu yaptiramazsin .
bende yorumumda zaten erkeklerin çoğunun iradesi ile çalışan bir beyinleri olmadığını belirtiyorum
Kaynın karısını dövüyor mu peki?evliliğimizin ilk ayı kv, kaynım, eltim yeni gelin yalnız kalmaz diye bizde kaldılar.o ara çok fişteklediler eşimi, beni dövmesi için. çünkü onlarda dayak normaldi. hem eşime hem onlara açık açık söyledim. tokatın ilki olursa ikincisi olmaz çünkü boşanırım. ayrıca misliyle karşılık veririm dediğimde şok oldular. ayırmak için uğraştılar.
ben o kadar olumlu değilim.Aslında beyinleri gayet çalışıyor
Ben olaya kadın- erkek olarak bakamıyorum.
İnsani olarak yaklaşıyorum.
Çok inanıyorum
100 tane erkegin eline vazo versek
Vur şu kadının kafasına ceza falan yok desek
Belki en fazla 2 si gerçekleştirir bu eylemi.
Çok küçük bir oranı baz alarak
genel düşünmemeliyiz.
bide size şöyle kendi hayatımdan örnek vermek isterimHeh işte biz de onu diyoruz . Beyni yok + vicdanı yok . Pislik sıralaması yaparsak
1. Zeynep'in eşi
2. Zeynep'in kayinvalidesi
.
.
.
Yani içinde o vahsilik olmayan adama kolay kolay bunu yaptiramazsin .
ben o kadar olumlu değilim.
ceza yok deyince sadist yanlarını ortaya koyar çoğu.