kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

siz normalde sessiz biri misiniz?
eşinizle nasıl evlendınız severek mi ?
eşimle görücü usulu evlendik. uzak bi tanıdığımızın komşularıymış bir zamanlar. bizim tanıdıkta iyi insanlar bişeylerini görmedik dedi. eşim kamuda memur işi var dedik. görüntü olarakda hoşlandım eşimden kabul ettim. öyle oldu bizim evlilik

Zeynep, herkesin dediği gibi yanında kalacak bayan bulmak en iyisi. Ama bu durumda bile herşeyi baştan konuşun. Evladının ve torunlarının mutluluğunu önemsemeyip inat eden bir insandan bahsettiğimiz için aklımıza bir sürü ihtimal geliyor.

Kayınvalideniz yanında kalan bayanı da kaçırtabilir. Her ne olursa olsun, bir daha sizin evde kalmasın. Öyle bir durumda bile başka bayan bulunana kadar eşiniz gidip onun evinde kalsın.

Kayınvalidenin yaşamının merkez üssü kendi evi olsun. Bütün gün gelip sizin evde kalıp yatmadan yatmaya kendi evine gitme gibi şeyler yapmasın. Sizi üzecek ortam olmasın. Torunları, oğlu ziyarete onun evine gitsin. Zaten kolaylık olsun diye yaşlı olanın evine gidilir. Baştan böyle bir sistem kurarsanız sonra rahat edersiniz. Umarım sizin için en ideal sistem kurulur.

Zeynep bu yaşattıklarından sonra evinde asla kabul etme
Erkekler genelde annelerine karşı çok zayıftır
O yüzden Allah korusun eskiye dönmeniz fazla uzun sürmez
Bu kadınla

Bir de kutsal topraklara gidiyo vicdansız
Ulan sen Kabe de ölsen de seni toprak kabul etmez

Aşırı sinirlendim şu saksı olayını duydum ya.
İslam'a müslümanlıkta yok böyle bişey
İnsanların huzurunu kaçır gelinini dövdür sonra mekke ye git

İnşallah bana böyle bi kv denk gelmez
Valla döverim

galiba benim burcum yüzünden ama annem de olsa affedemiyorum. (burcum yay ama yükselen akrep)
unutmuş gibi yaparım ama kırgınlığım devam eder.
belki de affedip önüne bakmak en doğrusudur.

bende yay burucuyum ve asla bana yapılanı unutmuyorum
iyiliğide unutmam kötülüğüde , kv arkamdan konuştugu ve bana bunları anlatırken görümcemin oturuş şeklini bile anlata bilirim. okadar yani ,

benım babannemde her ay bir oğlunda kalırda bizim yazlıgımız var diye bizde 3-4 ay kalırdı
her gittiği ev boşanmanın eşigine gelirdi babannem başka eve geçerdi , oraya sıra gelirdi ,
çok dayak yedik babannemın yüzünden , oyuzden uzak dur hayatım allah yardımcın olsun , ama lütfen net konuş ,lütfen

Sizinde Allah yardımcınız olsun. Yaş geçtikçe daha da huysuz oluyorlar. Az öteden herşeye karışıp huzur bozan evde neler etmez
Aynen tesekkur ederim cumlemizin yardimcisi olsun . Esim zaten agzindan laf almaya calismis yok kiraya falan vermicem saka yaptim demis insallah saka olarakta kalir. Iki bucuk senelik evliyim beni deli etcek ne dese ne yapsa hep saka esimde zaten ilk defa yanimda oldu beni biliyo kv sustum sustum patlicam diye korkuyo zaten karar verdim bundan sonra susmak yok dunyaya bi kere geldim ikinci sans yok bundada kimsenin kaprisini cekemem yeter.

Cok cevap yazdim ama insallah bakici konusunda anlasirsalar bu kadin yarin obur gun bakiciyi kacirtipta yine huzur bozmaya calismaz insallah kendi evlatlarina bunlari reva goren bakiciyami aciycak yine baslarina kalir gibi geliyo insallah yanilan ben olurum rabbim insallah insafa getirir bu kadini

evliliğimizin ilk ayı kv, kaynım, eltim yeni gelin yalnız kalmaz diye bizde kaldılar.o ara çok fişteklediler eşimi, beni dövmesi için. çünkü onlarda dayak normaldi. hem eşime hem onlara açık açık söyledim. tokatın ilki olursa ikincisi olmaz çünkü boşanırım. ayrıca misliyle karşılık veririm dediğimde şok oldular. ayırmak için uğraştılar.

Terbiyesizler

manyaklar mı durduk yere dövdürmeye çalışıyorlar
oğlum döv mü diyorlardı durup dururken

Çok istiyorsa cici dünürü ile otursun.

Reactions: anu
Dayak atan koca .
Koca affediliyor kocayi dolduran affedilmiyor.
Saçma değil mi ?
evet saçma fakat
Şöyle söyleyeyim erkekler üzerinde anneleri çok etkili
Yani heleki evliliğin ilk zamanlarında
Adam yeni tanıdığı birine mi inanır
Yoksa aylarca karnında taşımış mağrur, dert çekmiş çilekeş anasına mı?
Ben zaten erkeklerin beyninin birinin yönlendirmesiyle çalıştığını düşünüyorum
Çoğu şeker verilipte kaçırılacak kıvamda
O yüzden büyük olarak iyiye yönlendirmediği için eş değilde kv suçlu
ve affedilmiyor

manyaklar mı durduk yere dövdürmeye çalışıyorlar
oğlum döv mü diyorlardı durup dururken
öyle sayılır aslında. bize yan baktı surat astı geç kalktı vs. bir sürü saçma sebep. eşim gaza gelecekti de boşanırım deyince söndü. ondan sonra da ailesini evden yolcu etti. ben de en kötü gelin ünvanını kazandım.

Bence zaten en iyi gelin ünvanı diye birşey yok dünyada

Böyle bir şey yok ama .
Böyle bir şey olsa şimdi kanitlanirdi.
Erkeklerin cezai ehliyeti ona göre duzenlenirdi.
Kadınların azmettiricik cezası veya .
Sosyoloji de ve Psikolojide böyle bir şey yok .
Tam olarak olay şu
Kocamdan vazgecemem onun suçlu olması da gururumu incitiyor dur ben suçu başkasına atayım .

Karısının kafasında adam saksı kırıyor .
Öldürmeye teşebbüs bu . Kasıtlı adam yaralama .

Bu adam annesinin azmettirmesiyle katil olacak derecede sınırlı ehliyetli o zaman?
Şeker verip kandırma gibi sevimli bir durum değil
Olay bas baya cinayete tesebbus.
Annesinin sözüyle adam yaralamayacak, öldürmeye kalkmayacak çok erkek tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…