- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- Konu Sahibi zeynepguven1986
bu kadın ölüyorum dese dönüp bakmam bakılacak yanı yok neler yaşatmış öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimle görücü usulu evlendik. uzak bi tanıdığımızın komşularıymış bir zamanlar. bizim tanıdıkta iyi insanlar bişeylerini görmedik dedi. eşim kamuda memur işi var dedik. görüntü olarakda hoşlandım eşimden kabul ettim. öyle oldu bizim evliliksiz normalde sessiz biri misiniz?
eşinizle nasıl evlendınız severek mi ?
Zeynepciğim anladığım kadarıyla eltin de tutuşmuş
Muhtemelen oda paylaşıp bakmayı kabul etmeyecektir
Sizin için en iyisi yanında kalabilecek bir bayan bulmak
Ahh öyle ihtiyacı olan insanlar var ki
Hem kayıvalideniz yalnız kalmamış olurdu
Hem ihtiyacı olan bir bayan rahata kavuşurdu
Hemde siz yuvanızda mutlu mesut olurdunuz....
galiba benim burcum yüzünden ama annem de olsa affedemiyorum. (burcum yay ama yükselen akrep)
unutmuş gibi yaparım ama kırgınlığım devam eder.
belki de affedip önüne bakmak en doğrusudur.
Aynen tesekkur ederim cumlemizin yardimcisi olsun . Esim zaten agzindan laf almaya calismis yok kiraya falan vermicem saka yaptim demis insallah saka olarakta kalir. Iki bucuk senelik evliyim beni deli etcek ne dese ne yapsa hep saka esimde zaten ilk defa yanimda oldu beni biliyo kv sustum sustum patlicam diye korkuyo zaten karar verdim bundan sonra susmak yok dunyaya bi kere geldim ikinci sans yok bundada kimsenin kaprisini cekemem yeter.Sizinde Allah yardımcınız olsun. Yaş geçtikçe daha da huysuz oluyorlar. Az öteden herşeye karışıp huzur bozan evde neler etmez
evliliğimizin ilk ayı kv, kaynım, eltim yeni gelin yalnız kalmaz diye bizde kaldılar.o ara çok fişteklediler eşimi, beni dövmesi için. çünkü onlarda dayak normaldi. hem eşime hem onlara açık açık söyledim. tokatın ilki olursa ikincisi olmaz çünkü boşanırım. ayrıca misliyle karşılık veririm dediğimde şok oldular. ayırmak için uğraştılar.benım babannemde her ay bir oğlunda kalırda bizim yazlıgımız var diye bizde 3-4 ay kalırdı
her gittiği ev boşanmanın eşigine gelirdi babannem başka eve geçerdi , oraya sıra gelirdi ,
çok dayak yedik babannemın yüzünden , oyuzden uzak dur hayatım allah yardımcın olsun , ama lütfen net konuş ,lütfen
Terbiyesizlerevliliğimizin ilk ayı kv, kaynım, eltim yeni gelin yalnız kalmaz diye bizde kaldılar.o ara çok fişteklediler eşimi, beni dövmesi için. çünkü onlarda dayak normaldi. hem eşime hem onlara açık açık söyledim. tokatın ilki olursa ikincisi olmaz çünkü boşanırım. ayrıca misliyle karşılık veririm dediğimde şok oldular. ayırmak için uğraştılar.
aynen öyle. şimdi evime gelemiyorlar çünkü kabul etmiyorum. bayramda seyranda bir araya gelince kv ye formaliteden selam veririm, diğerleriyle selamım dahi yok.Terbiyesizler
manyaklar mı durduk yere dövdürmeye çalışıyorlarevliliğimizin ilk ayı kv, kaynım, eltim yeni gelin yalnız kalmaz diye bizde kaldılar.o ara çok fişteklediler eşimi, beni dövmesi için. çünkü onlarda dayak normaldi. hem eşime hem onlara açık açık söyledim. tokatın ilki olursa ikincisi olmaz çünkü boşanırım. ayrıca misliyle karşılık veririm dediğimde şok oldular. ayırmak için uğraştılar.
Çok istiyorsa cici dünürü ile otursun.Aynen tesekkur ederim cumlemizin yardimcisi olsun . Esim zaten agzindan laf almaya calismis yok kiraya falan vermicem saka yaptim demis insallah saka olarakta kalir. Iki bucuk senelik evliyim beni deli etcek ne dese ne yapsa hep saka esimde zaten ilk defa yanimda oldu beni biliyo kv sustum sustum patlicam diye korkuyo zaten karar verdim bundan sonra susmak yok dunyaya bi kere geldim ikinci sans yok bundada kimsenin kaprisini cekemem yeter.
evet saçma fakatDayak atan koca .
Koca affediliyor kocayi dolduran affedilmiyor.
Saçma değil mi ?
öyle sayılır aslında. bize yan baktı surat astı geç kalktı vs. bir sürü saçma sebep. eşim gaza gelecekti de boşanırım deyince söndü. ondan sonra da ailesini evden yolcu etti. ben de en kötü gelin ünvanını kazandım.manyaklar mı durduk yere dövdürmeye çalışıyorlar
oğlum döv mü diyorlardı durup dururken
öyle sayılır aslında. bize yan baktı surat astı geç kalktı vs. bir sürü saçma sebep. eşim gaza gelecekti de boşanırım deyince söndü. ondan sonra da ailesini evden yolcu etti. ben de en kötü gelin ünvanını kazandım.
Böyle bir şey yok ama .evet saçma fakat
Şöyle söyleyeyim erkekler üzerinde anneleri çok etkili
Yani heleki evliliğin ilk zamanlarında
Adam yeni tanıdığı birine mi inanır
Yoksa aylarca karnında taşımış mağrur, dert çekmiş çilekeş anasına mı?
Ben zaten erkeklerin beyninin birinin yönlendirmesiyle çalıştığını düşünüyorum
Çoğu şeker verilipte kaçırılacak kıvamda
O yüzden büyük olarak iyiye yönlendirmediği için eş değilde kv suçlu
ve affedilmiyor
hayırlı olsun canım onlarıda salla gitsin.öyle sayılır aslında. bize yan baktı surat astı geç kalktı vs. bir sürü saçma sebep. eşim gaza gelecekti de boşanırım deyince söndü. ondan sonra da ailesini evden yolcu etti. ben de en kötü gelin ünvanını kazandım.