kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Kafasına saksı atmış. Ölümden dönmüş kadın felç geçirmiş. Bunu dinamiğe bağlayamam ben.
Çocuklar asıl mutsuz bir kadın ve sinirlenince ne yapacağı belli olmayan bir adamla beraber yaşamayı hak etmiyor.
Babası da arkasındayken cesur olmalı bence

O günlerden sonra eşinin düzeldiğini ve onu hiç üzmediğini söylüyor kendisi. Lütfen hemen "boşansan keşke" yorumları yapmayalım. O evliliğin dinamiklerini de yaşananla
Tabii şiddet yoksa.
Huzurluyduk derken ,şiddet gördünüz mü döndükten sonra.Çok zor olaylar geçmiş başından.İkisinin de yüzü olmamalıydı bu yaşananlardan sonra.

bunu affedebilmek için kör aşık olmak lazım.

Ne yapacak yani, kv olayı bir şekil konu sahibinin istediği gibi çözüldü diyelim.
Bu sefer de "zamanında kafama saksı atmıştın" deyip boşanacak mı adamdan?

Bu herifi direk biptir etsene boşasana sen ya ?

Ne dersin ?

Ne yapacak yani, kv olayı bir şekil konu sahibinin istediği gibi çözüldü diyelim.
Bu sefer de "zamanında kafama saksı atmıştın" deyip boşanacak mı adamdan?

Bakın hafifsenecek boyutta bir şiddetten bahsetmiyoruz. Ki bana göre bir tokat bile afedilmez ama burada sürekli bir dayak var bir gün o dayak boyutu öldürmeye teşebbüse oluşuyor kafasına koca saksıyı atıyor. Bu hafifsenecek geçmişte kalmış denecek bir şey değil.
Yine çok sinirlendiğinde kafasına tava atmayacağı tencere indirmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Adamın içinde var içinde bir kere değil defalarca yapmış.
Şimdi de kayınvalide mevzusu hazır olmuşken temiz bir şekilde kurtulabilirler diyorum
Benim fikrim bu neden benim fikrimi değiştirmeye çalışıyorsunuz ki? Bence hiç bir kadın en ufak bir şiddeti hak etmez ve bu gurur kırıcı şeyle yaşamamalı. Hele çocuğu varsa. Çünkü çocukların en ufak hatada şiddet görme ihtimali de var yada şiddete uğradığını görme ihtimali de.
Adam da değişme olmadığı da belli.
Babası devreye girene kadar bakacaksın diye diye bağırıyordu bu adam. Allah göstermesin de kızın babası ölse emin ol bu kibar üslup bakacaksın mecbursana dönecek.

O saksıya dikilen envayi çeşit bitkileri alıp hem anasına hem danasına dikeceksin !
Sinirlerim tavan yaptı yine.
Zeynep kesinlikle bu işe kendi aralarında çözüm bulmadan dönme derim.

VALLA BENİMDE KP RAHMETLİ OLDU AMA KEŞKE O YAŞASAYDI KAYNANAM ÖLSEYDİ KV İLE YAŞAMAK ÇOK ZOR BİZDE ALT ÜST OTRYORUZ HERŞEYE KARIŞIYOR AKLINIZA GELEBİLECEK HERŞEYE YANİ ÖYLE İĞNELEYİCİ LAFLAR KULLANIYOKI BAKMAK İSTESEMDE BAKMAM O YAPTIKLARINDAN HİÇ ANLAYIŞLI DEĞİL ARKADAŞIM ALLAH SANDA YARDIM ETSİ KOLAY DEĞİL BENİM KAYNANM SUANDA TEK YAŞIYORUM ONUNDA MAAŞI VAR AMA EVDE TEK KALIYOR ÜSTÜNDE BEN OTRYOM,

ve belki de şiddet yeniden başlayacaktı.

Şimdi o olayı sebep gösterse eşi diyecek ki,annen ,baban senin aklını çeldi.Sen sadece annemi istemiyordun,belki konu sahibinin ailesini rahatsız edecek,sizin yüzünüzden ayrıldı diyerek,Şu an eşinden kv harici şikayeti yok ki,mutluydum diyor.

Ben sizin fikrinizi değiştirmeye çalışmadım, "benim gibi düşüneceksin" demedim. Sadece düşündüklerimi yazdım.

Kadın zamanında yaşamış ve affetmiş, kendi söylüyor, ben tanımam etmem.
"Eşim geldi özürler diledi, babamın ayaklarına kapandı. Babam da bir daha kızımı üzersen seni de anneni de öldürürüm dedi. Benden de bir şans istedi. ben de kabul ettim. o günden sonra da eşim sözünü tuttu, beni hiç üzmedi, mutluyduk huzurluyduk" yazıyor. Öyle olmasa konunun başlığı "eşim beni dövdü" olurdu, öyle değil. Konu başka, başka bir yerde sıkıntı var. Belli ki o çözülünce konu sahibi huzurlu olacağını düünüyor, çözülmezse dönmesin zaten, ki kendisi de bunu göze alarak gitti baba evine.

Sorun şu ki kayınvalide de çocukları da normal değil.
Kadın normal olsa bu kadar mevzuya kalmazdı, belli yani yine bir şekilde o eve girecek.
Kocası da kayınpederine şirinlik ediyor ama konunun başında bakacaksın diyordu, hala ikna etme çabasındalar.
Ben ne yazık ki bu sorunlu ailenin normale döneceğine inanmıyorum.
Senelerce bu kadın çekmiş zaten. Bence yeter yani. Bir adma ve sorunlu anasının kahrını çekmek için mi dünyaya geldi bu kadın? Bu kadına da yazık değil mi? Yetmez mi yani?
Ki dediğim gibi Allah babasına uzun ömür versin ama babasından çekindiği için böyle konuştuğunu düşünüyorum kocasının. Babasına bir şey olsun Allah göstermesin ana oğul bakacaksın diye de bastırır.
Bu nedenle babası da arkasındayken kurtulsun bu ruh hastalarından diyorum ben.

ilk mesajlarında kv yi istemediği için eşi üstüne yürümüş. demek ki kabul etseydi, kv oğlu bir olup yine işkence edeceklerdi.
konu sahibinin kapı gibi babası olmasa o koca değişmezmiş.

ilk mesajlarında kv yi istemediği için eşi üstüne yürümüş. demek ki kabul etseydi, kv oğlu bir olup yine işkence edeceklerdi.
konu sahibinin kapı gibi babası olmasa o koca değişmezmiş.

Normal bir insan kafaya saksı atmaz ya.
Resmen öldürmeye çalışmış. Ya ölseydi bu kadıncağız? Felç geçirmiş.
Ben bunu yapabilen bir erkek müsvettesinin düzeleceğine ihtimal vermiyorum. Vicdanı merhameti olan insan kafasına saksı vurmaz vuramaz.

Kv sinin tavrı gerçekten anormal.İstenmediğini bilerek ,yüzüne söylendiği halde,konu sahibi baba evine geldiği halde tek durmam diye tuturmanın mantığını hala anlamış değilim.
Babasından çekinse de ,çoğu erkek takmıyor kv ,kp tehditlerini.Tekrar evi terkedeceği ihtimalini aklına getirir bence.

E yani zamanında kafasında saksı kırmış bir adamın
annesine kim bakmak ister ki.
O an ölebilirdi de.
O zaman anama bakacaksın lannn diyebilecekleri
bir zeynep bulabilecekler miydi acaba.
Hadi kadın affetmiş bir şans vermiş.
Sırtında taşıyacağına hala eziyet ediyor.

koyu renkli yer bence önemli.
kafalar aynı.

Canım aslında o demedi ben dedim önce :)
Biz niye affettin boşan demiyoruz ki
Sen o an ölebilirdin ama yinede bir şans vermişsin.
Şuan allaha dua edecekleri yerde hala
eziyet ediyorlar.
Hangi akla, vicdana sığar ki bu.
Ben eşime böyle bir şey yapmış olsam
o beni affetmiş olsa
Tutup birde anneme bakacaksın diye zorlayamam.
İnsanda biraz yüz olur.
Anne oğul yüzsüzlükte bayrak yarıştırıyorlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…