kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

ilk mesajlarında kv yi istemediği için eşi üstüne yürümüş. demek ki kabul etseydi, kv oğlu bir olup yine işkence edeceklerdi.
konu sahibinin kapı gibi babası olmasa o koca değişmezmiş.
Siz de haklısınız da ,şu an konu sahibi kv gelmek istemese mutluyduk,huzurluyduk diyor.Önceliği kv nin gelmemesi,onu sorun yapıyor ,eşinin yaptıklarını değil,

Canım aslında o demedi ben dedim önce :)
Biz niye affettin boşan demiyoruz ki
Sen o an ölebilirdin ama yinede bir şans vermişsin.
Şuan allaha dua edecekleri yerde hala
eziyet ediyorlar.
Hangi akla, vicdana sığar ki bu.
Ben eşime böyle bir şey yapmış olsam
o beni affetmiş olsa
Tutup birde anneme bakacaksın diye zorlayamam.
İnsanda biraz yüz olur.
Anne oğul yüzsüzlükte bayrak yarıştırıyorlar resmen.

Yüzsüz oldukları kesin. Zeynep'in yumuşak yüzünü kullanıp şanslarını denediler.

Siz de haklısınız da ,şu ana konu sahibi kv gelmek istemese mutluyduk,huzurluyduk diyor.Önceliği kv nin gelmemesi,onu sorun yapıyor ,eşinin yaptıklarını değil,
ah bazı kadınlar.
ne kadar da affedici, ne kadar da iyi niyetli.
kv karışmayacağına söz verse onu da kabul edecek evine.
valla konu sahibi sanırım cennetlik.

ah bazı kadınlar.
ne kadar da affedici, ne kadar da iyi niyetli.
kv karışmayacağına söz verse onu da kabul edecek evine.
valla konu sahibi sanırım cennetlik.

Ailesi de cennetlik.
Düşünüyorum da benim kızımı kocası ve anası öldürmeye teşebbüs etse, kızım bana bunu söylemese şikayetçi bile olmasa sonra söylese beni dövdüler diye o kocası olacak hayvan bir daha rüyasında bile göremez.
Ben emek emek büyüteyim gelsin bir erkek ve manyak anası dövsün.
Kızımın affetme yuvasına dönme gibi bir şeyi ağzına almasına bile izin vermem. Direkt yıkarım yuvasını.
Edepsizler ya.
Sinirlerim bozuldu resmen ya.
Ruh hastaları.
O kadının da Allah bin türlü cezasını versin

Ailesi de cennetlik.
Düşünüyorum da benim kızımı kocası ve anası öldürmeye teşebbüs etse, kızım bana bunu söylemese şikayetçi bile olmasa sonra söylese beni dövdüler diye o kocası olacak hayvan bir daha rüyasında bile göremez.
Ben emek emek büyüteyim gelsin bir erkek ve manyak anası dövsün.
Kızımın affetme yuvasına dönme gibi bir şeyi ağzına almasına bile izin vermem. Direkt yıkarım yuvasını.
Edepsizler ya.
Sinirlerim bozuldu resmen ya.
Ruh hastaları.
O kadının da Allah bin türlü cezasını versin
aynen. üç kızım var. empati yaptım da o adamla anasının kafasında yüz saksı kırardım öyle kırılmaz böyle kırılır diye. affetmek mi? asla.
duana amin diyorum.

Tabii şiddet yoksa.

Huzurluyduk derken ,şiddet gördünüz mü döndükten sonra.Çok zor olaylar geçmiş başından.İkisinin de yüzü olmamalıydı bu yaşananlardan sonra.
döndükten sonra hiç şiddet olmadı. eşim babama söz vermişti tuttu sözünü. arada atışmalarımız olurdu çok büyütmezdik. çocuklarım babalarını çok severler eğer kv mevzusu hallolursa dönerim evime. çünkü biz 10 yıldır mutluyduk eşimle. tekrar biaraya geldikten sonrada geçmişte yaşadığımız sıkıntıları bidaha hiç gündeme getirmedik.

yoo konu sahibi yine kendi yazdı mesajlarında.
Ben de yazdıklarından yola çıkarak ve zamanında birebir aynı olmasa da benzer şeyleri yaşadığım için diyorum.
Eşinden tatlı bir söz duysa yelkenleri suya indirebiliyor,ama kv ne yaparsa yapsın,yaptıkları ,söyledikleri geçmiş gözünün önüne geliyor.

Sana bunları yaşatan kadın ne cüretle evinizde kalmak istiyo gerçekten sizi mezara sokmadan rahat etmeyecek galiba pis kaynana!!

Bekarım ve gerçekten cahilmişim bu konudaki bazı yorumları aşırı buluyodum hani kardeşlerde dönüşümlü kalması fikri kötünün iyisiydi bana göre. Ama yaşadıklarınızı okuyunca kanım dondu, buradaki tecrübeli ve size asla dönüşümlü de olsa kayınvalideyi evine kabul etme , tek yol kendi evinde kalması vs diyen kadınlara sarılmak istiyorum şuan. Çok çok haklılarmış!

Ben de yazdıklarından yola çıkarak ve zamanında birebir aynı olmasa da benzer şeyleri yaşadığım için diyorum.
Eşinden tatlı bir söz duysa yelkenleri suya indirebiliyor,ama kv ne yaparsa yapsın,yaptıkları ,söyledikleri geçmiş gözünün önüne geliyor.
galiba benim burcum yüzünden ama annem de olsa affedemiyorum. (burcum yay ama yükselen akrep)
unutmuş gibi yaparım ama kırgınlığım devam eder.
belki de affedip önüne bakmak en doğrusudur.

Zeynep hanim, tum bunlar sizin iyiniyetinizden ve ilimliginizdan kaynaklaniyor. Esiniz eltiniz kv niz bu durumu kullanmaya calisiyor, basindan beri takip ediyorm basiniza gelenleri hatta kv ile daha buyuk bi eve gecin demistim, ama kvnizin esinizi doldgunu esinizin sizi hastanelik ettgini bilmeden yapilmis yorumlardi. Kusuruma bakmayin.Baba evine gderek en guzelini yapmissiniz, esinizin sizin geri donmeyeceginizi kv meselesi duzelene kadar idrak etmesi lazim. Bu konuyu cozume kavusturmak sizin elinizide degil.siz eltinizin laflarina bakmayin tutusmus kendileri. Bu konuyu esiniz ve kardesleri cozecek. Sirayla bile olsa kimse bakmak zorunda degil. Net tavrinizi koymussunuz. Sakin sirayla bakalim die oneride ne bulunun ne kabul edin. Anneniz sizi kv kahri cekin die dogurmadi. Sakin duygusal acitasyonlara kapilmayin esiniz ve kv tarafindan. Suan da bosansaniz bile bir suru sahidiniz, ve dunya kadar hakkiniz var. Hakkinizi yedirmeyin.allah yardimciniz olsun. Siz hayatiniza hic bunlar yasanmamis gibi devam etmeye calisinn. Esiniz kapinizda kopek olacak. Unutmayin ilahi adalet diye bir sey muhakkak var.

döndükten sonra hiç şiddet olmadı. eşim babama söz vermişti tuttu sözünü. arada atışmalarımız olurdu çok büyütmezdik. çocuklarım babalarını çok severler eğer kv mevzusu hallolursa dönerim evime. çünkü biz 10 yıldır mutluyduk eşimle. tekrar biaraya geldikten sonrada geçmişte yaşadığımız sıkıntıları bidaha hiç gündeme getirmedik.
Allah gönlüne göre versin kardeşim. Benim kardeşim de iki sene beraber yaşadı esinin ailesiyle çok iyi tahmin ediyorum yaşadıklarını. Kv sorununu çözmeden gitme sakın . Duzelmiyorlar o sana eziyet edenler. Sakin düzeleceğine ihtimal verme kv nin. Esin yine eski düzen olucak kv olmayacak derse donersin evine.

evlendikten biray sonra ben eşimden dayak yemeye başladım. kv herşeyi şikayet ediyodu eşime. sabahları yatmamı bile. iki sene boyunca sabahları hep kapım yumruklanarak uyandırıldım. 2 yıllık evliydik birgün eşimi yine kv doldurmuş. haftasonuydu eşim evdeydi. tartışmaya başladık derken eşim bana vurmaya başladı elinden kurtuldum balkona kaçtım balkonda cam kenarında saksılar vardı eşim saksıyı kaldırıp başıma vurunca saksı kafamda kırıldı. orda bayılmışım zaten. tansiyon 18 çıkmış sesleri duyuyorum ama göremiyorum. kv sesi geliyo dili boğazına kaçıyo diyo. bi kova su döktüler başımdan baktılar olmuyo ambulans çağırdılar hastaneye kaldırdılar. bir gün yattım. doktor benle özel görüştü şikayetçi değilim dedim babam bilsin istemedim çünkü o öfkeyle başını belaya sokmasından korktum. babam ağır depresyon sonucu bayıldım diye bildi hastane çıkışı babam zeynep toparlanana kadar bizde kalsın dedi. eşim kabul etti. babamlara geçince anneme babama herşeyi anlattım. babam boşanacaksın dedi 3 ay babamlarda kaldım sonra eşim geldi çok özür diledi yalvardı babamın ayaklarına kapandı. babamda evi ayırma şartı ile kabul etti ama bi daha kzıma vurursan üzersem bu sefer boşanarak kurtulamazsın senide ananıda öldürürüm dedi. babam bendende bi şans vermemi istedi bende kabul ettim eşimde sözünü tuttu. üzmedi beni huzurluyduk mutluyduk bu olaylar olana kadar. kv ile evimiz yakındı ama ben sık gitmiyordum oda gelmiyordu fazla eşim zaman zaman yalnz gidiyordu.
Hele hele bunu okuduktan sonra asla kabul etme

Allah gönlüne göre versin kardeşim. Benim kardeşim de iki sene beraber yaşadı esinin ailesiyle çok iyi tahmin ediyorum yaşadıklarını. Kv sorununu çözmeden gitme sakın . Duzelmiyorlar o sana eziyet edenler. Sakin düzeleceğine ihtimal verme kv nin. Esin yine eski düzen olucak kv olmayacak derse donersin evine.
rabbim kv ile oturmak zorunda olan herkese yardım etin herkeze kendi kapısını açmayı nasip etsin. ben 2 yıl kv ile oturduktan sonra kendi evim oldu. bu yüzdenmidir bilmem evime çok düşkünüm çok seviyorum evimi çünkü çok büyük zorluklarla ev yaptım ben orayı. benim için evim cennetten bi bahçe o yüzden kolay vazgeçemiyorum. annem babam elinden geleni yapıyo bizim için ama ben evimi çok özlüyorum. komşularımda bilirler bunu sen ölsen beni evime gömün diye vasiyette bulunursun kesin derler. evimin temizliğini bile yaparken sevine sevine yaparım. allahım herkeze evinde huzurluca yaşamayı nasip etsin

Bu isler hep boyle .zamaninda ben de sorun yasadigim da herkes melekti.
Hatta esimle bi ayriligimiz oldugunda duydum ki gelinler kv istemiyomus biz bosanirsak kv benim esimle yasarmis bu sayede herkes esime bosan demis.esim yanima geldiginde de herkez telf ustune telf etmisti neden baristiniz diye:)
Simdi gelinler biz kv bakmayiz diyolar acik acik.onceden melek gibiydiler oysaki.simdi tutustular.
Şu hayatta islerine yaradığın kadar varsın ,....bazı insanların gözünde.O yüzden kimseye hak ettiğinden fazla değer vermiycen"acı ama gerçek"

Zeynep sakin dönüşümlüyü dahi kabul etme... Onlar senin iyi niyetini kullanmaya çalişiyor,dönüşümlü diye gelir ama yaşlıyım gezemem ben deyip çamura yatar kayınvaliden. Sende dönmüş olursun sana yazık olur. Tamam yaşlıdır dönüşümlü bakılır ama insan olana... Biz rahmetli kayınpederimi öyle baktık sırayla hepimizi gezdi. Ama melek gibiydi benim kayınpederim hiç ara bozmaz huzursuzluk çıkarmazdı,keşke ömrü olsaydı seve seve yine bakardım. Ama senin kayınvaliden gibi olsa ölüyor olsa bir yudum su vermek için düşünürdüm ve asla bakmazdım... Belli eşin çabuk dolduruşa geliyor ve bu kadın hep doldurur aman uzak dur.

Kayinvaliden mustafaya seni oldurturum derken haksiz degilmis allah korumus bir kere kurtulmussunuz kadin gene baslamis bana da donmemeniz daha hayirli geliyor kocanizin ne zaman dolacagi belli olmaz allahim hepimizin evlatlarini iyilerle karsilastirsin cok uzuldum yasadiklariniza

rabbim kv ile oturmak zorunda olan herkese yardım etin herkeze kendi kapısını açmayı nasip etsin. ben 2 yıl kv ile oturduktan sonra kendi evim oldu. bu yüzdenmidir bilmem evime çok düşkünüm çok seviyorum evimi çünkü çok büyük zorluklarla ev yaptım ben orayı. benim için evim cennetten bi bahçe o yüzden kolay vazgeçemiyorum. annem babam elinden geleni yapıyo bizim için ama ben evimi çok özlüyorum. komşularımda bilirler bunu sen ölsen beni evime gömün diye vasiyette bulunursun kesin derler. evimin temizliğini bile yaparken sevine sevine yaparım. allahım herkeze evinde huzurluca yaşamayı nasip etsin
Amin canım.

X