kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Aynen çok haklısınız gözlerim dolu dolu okuyorum yazılanları

Allah sizin yardımcınız olsun ve size en hayırlı en güzel kapılarını açsın..
Size ve evlatlarınıza zeynep....

Anne babanız da esaslı insanlarmış, ana babalık öyle olur işte, göstermiş oldular. Allah razı olsun..

Eşiniz sahip çıkamadığı karısından, çocuklarından nasıl özür dileyecek, nasıl kapınıza gelecek meraktayım doğrusu. Çünkü pişmanlıklar içinde uzun süre dayanamaz.
Umarım çıldırsın pişmanlıktan.
Allah ona akıl fikir versin basiret versin de erkek gibi adam gibi davransın!

Yaa cok merak ediyorum esini hangi yuzle ozur diliyecek ve nezaman. Anasi sizin evde rahat tabi herseyi ayagina geliyo bakalim oglu ordaykende oyle rahat ediceklermi. Bence cok az kaldi esiniz kapinizda Allahin izniyle.
Lutfen ara sira yazin gelismeleri.

Sizin durum farklı. Sizde baba ile Çocuklar zaten ayrı adreste o nedenle babadan izin almaya gerek yok. Burada baba ile çocuklar aynı adreste o nedenle babadan imza alınmalı. Lütfen bilmeden yanlış bilgi vermeyin.

Sizin durum farklı. Sizde baba ile Çocuklar zaten ayrı adreste o nedenle babadan izin almaya gerek yok. Burada baba ile çocuklar aynı adreste o nedenle babadan imza alınmalı. Lütfen bilmeden yanlış bilgi vermeyin.

Zeynep'in eşi nakil için izin vermezse, o zaman Zeynep ve çocukları evlerine döner, nasıl olsa boşmuş, kimse oturmuyormuş. Eşi de annesiyle kalır. Çok istiyorsa eşi de evine geri döner tek başına.

Bu iş uzarsa ya nakil içi izin verecek ya evi karısı ve çocuklarına tahsis edecek, çocuklar alışkın oldukları okullarına devam edecek, başka yolu yok. Şu saatten sonra annemle yaşayacaksın diyemez.

kızlar merhaba
eşim babamı aramış müsaitseniz akşam size gelecem demiş babamda buyur gel oğlum demiş. çocukları sormuş okula gidiyorlarmı demiş babamda çocuklar iyiler ama iki gündür okula gidemiyorlar demiş. bakalım olmazsa burdaki bi okula nakil aldırırız demiş. eşimde baba nakile ne luzum var zeynep eve gelmeyecekmi demiş. babamda ben bilmem oğlum demiş onu karınla konuş demiş ama kızım ben gitmek istemiyorum dersede kızım başımın tacı bitane kızım var onuda rezil edemem demiş. eşimde akşam zeyneple konuşmak istiyorum demiş babam tamam buyur demiş.

Bence eşiniz sizinle değil babanızla konuşsun
Size verdiği sözleri tutmayabilir
Ama babanız daha ciddi bir otorite

Babanız desin ki, eğer kv ile yaşayacaksa göndermem.

Bana kalırsa artık muhatabı babanız olsun. Çünkü size yine aynı şeyleri tekrar tekrar söyleyecek. yok yalnız kadın, yok yaşlı kadın vs vs

Babanız yanınızda olmadan konuşmayın. Benim arkamda babam var mesajını alsın sizden.

baban güzel söylemiş

peki sana aman kızım idare ediver der mi eşini görünce yumuşar mı

bir de çocukların başka yerde olması mümkün mü

babaları gelecek konuşulacak belki sesler yükselecek

hani sıkıntı olur mu

tabii ben geldim diye çocukları göstermemek için dışarı göndermişler der mi eşin

ya aklın yolu bir otursun kv evinde

ailen de net olsun sen de

eşin de esasen istemiyor da o el alem ne der baskısı, bir kadını sığdıramadılar eve konusu vs vs

baban ve sen net konuşun

evinizde huzurla yaşarsınız umarım

Emin olmadan sakın Zeynep sakın. Hatta bir müddet annenin evinde kal. Eşin oraya gelsin gitsin.
Öyle babanla konuşup tmm vazgeçtim annem gelmiyor hadi evimize gidelim. Yok böyle dünya.
Eşin söylediklerinin ve yaptıklarının bedelini ödeyecek.

Babanız çok güzel konuşmuş
Ne hukuken nede dinen bu durumun Oluru yok
Her ikisinde de erkek ayrı ev açmak zorunda karısı istediği sürece
Siz o insana yardım edersiniz sevap alırsınız
Ama aynı evde yaşama zorunluluğunuz yok
Eşiniz geri adım atmış gibi sanki
Haydi hayırlısı
Umarim istediğiniz gibi olurda yuvanız dağılmaz

ayyy Allahım o kadar cok sevındım ki
ama arkadasların dedıklerıne katılıyorum babnız da olsun konusurken ve kesın soylesın kaynana gelecekse kızımı vermem gondermem dıye
bu arada esınız sızı neden aramadı da babanızı aradı ? sızı aradı da acmadınız mı ?

lütfen emın olmadan eve donmeyın
Allahım ya dua ettım sıızn ıcın ınsallah ıyı olur

babam hep arkamda oldu ben ne dersem babam ona uyar beni zorlamaz

yok canım beni hiç aramadı bilmiyorum belki ani tepki vermemden korktu

Yumuşak davranır net konuşamaz diyorsanız babamız olmuşsun bence. Evi terk ettiniz bu kadar uzuldunuz hazır geri adım atmisken kazanan siz olun.
Babaniz ben kızımı kendi evi yuvası olsun diye verdim aile büyükleriyle yaşasın die değil falan diye hafif sert bir uslupla konuşursa daha ciddiye alır.
Umarım siz kazanırsınız

yani sizi zorlamaz da o da bir erkek hani bu anneciliğe hepsinin zaafı var ya

yani eşinizin yanında alttan almasın demek istedim

onun da bir tanecik annesi var demeye getirmesin lafı ama eşiniz bence anlamış olayın ciddiliğini zaten

yok canım beni hiç aramadı bilmiyorum belki ani tepki vermemden korktu
ama lütfen ne yapayım arada kaldım o da benım annem gıbı laflara bakmayın
ağlama falan bunlara kanmayın
acıklı hale getırmeye gerek yok caresız falan da degıl zaten
tek çözüm yolu annesı gelmeyecek herkes yerınde duracak

lütfen yuvamı kurtarayım diye boş yere yumuşama bu durum senin kartvizitin eğer ikna olmamışsa annesinin kalma durumuna dönme..ucu açık cümleler kurar ise de yem olma..senin ve çocuklarının sükuneti için bu şart.

yok net konuşucam ben zaten babamın evine boşanma riskini göze alarak geldim. bundan sonra bu evlilik ya dört dörtlük olacak yada hiç olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…