- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Aynen çok haklısınız gözlerim dolu dolu okuyorum yazılanlarıAynı sahneleri ben de yaşadım, seni çok iyi anlıyorum.
Ailem dediğin o adam seni görmüyor da, kendi annen baban nasıl da kol kanat geriyor.
Gerçek aile bu işte.
İnsana en çok da o naiflikleri, o incelikleri, o kırmamaya özen gösterişleri koyuyor
Sizin durum farklı. Sizde baba ile Çocuklar zaten ayrı adreste o nedenle babadan izin almaya gerek yok. Burada baba ile çocuklar aynı adreste o nedenle babadan imza alınmalı. Lütfen bilmeden yanlış bilgi vermeyin.Allah anne babanıza uzun hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah
Bu arada adres kayıt için eşinizin imzasına gerek yok benim eşim Kazakistan'da görevli ve bu işlerle ben uğraşıyorum o imzayı da ben attım gidin adresinizi alın çocuklarınız okula başlasın çünkü rutinden ayrılmasın çocuklar şu an kaygı içinde olabilirler
Allah yardımcınız olsun
Sizin durum farklı. Sizde baba ile Çocuklar zaten ayrı adreste o nedenle babadan izin almaya gerek yok. Burada baba ile çocuklar aynı adreste o nedenle babadan imza alınmalı. Lütfen bilmeden yanlış bilgi vermeyin.
kızlar merhaba
eşim babamı aramış müsaitseniz akşam size gelecem demiş babamda buyur gel oğlum demiş. çocukları sormuş okula gidiyorlarmı demiş babamda çocuklar iyiler ama iki gündür okula gidemiyorlar demiş. bakalım olmazsa burdaki bi okula nakil aldırırız demiş. eşimde baba nakile ne luzum var zeynep eve gelmeyecekmi demiş. babamda ben bilmem oğlum demiş onu karınla konuş demiş ama kızım ben gitmek istemiyorum dersede kızım başımın tacı bitane kızım var onuda rezil edemem demiş. eşimde akşam zeyneple konuşmak istiyorum demiş babam tamam buyur demiş.
kızlar merhaba
eşim babamı aramış müsaitseniz akşam size gelecem demiş babamda buyur gel oğlum demiş. çocukları sormuş okula gidiyorlarmı demiş babamda çocuklar iyiler ama iki gündür okula gidemiyorlar demiş. bakalım olmazsa burdaki bi okula nakil aldırırız demiş. eşimde baba nakile ne luzum var zeynep eve gelmeyecekmi demiş. babamda ben bilmem oğlum demiş onu karınla konuş demiş ama kızım ben gitmek istemiyorum dersede kızım başımın tacı bitane kızım var onuda rezil edemem demiş. eşimde akşam zeyneple konuşmak istiyorum demiş babam tamam buyur demiş.
Emin olmadan sakın Zeynep sakın. Hatta bir müddet annenin evinde kal. Eşin oraya gelsin gitsin.kızlar merhaba
ayyy Allahım o kadar cok sevındım kikızlar merhaba
babam hep arkamda oldu ben ne dersem babam ona uyar beni zorlamazbaban güzel söylemiş
peki sana aman kızım idare ediver der mi eşini görünce yumuşar mı
bir de çocukların başka yerde olması mümkün mü
babaları gelecek konuşulacak belki sesler yükselecek
hani sıkıntı olur mu
tabii ben geldim diye çocukları göstermemek için dışarı göndermişler der mi eşin
ya aklın yolu bir otursun kv evinde
ailen de net olsun sen de
eşin de esasen istemiyor da o el alem ne der baskısı, bir kadını sığdıramadılar eve konusu vs vs
baban ve sen net konuşun
evinizde huzurla yaşarsınız umarım
yok canım beni hiç aramadı bilmiyorum belki ani tepki vermemden korktuayyy Allahım o kadar cok sevındım ki
ama arkadasların dedıklerıne katılıyorum babnız da olsun konusurken ve kesın soylesın kaynana gelecekse kızımı vermem gondermem dıye
bu arada esınız sızı neden aramadı da babanızı aradı ? sızı aradı da acmadınız mı ?
lütfen emın olmadan eve donmeyın
Allahım ya dua ettım sıızn ıcın ınsallah ıyı olur
babam hep arkamda oldu ben ne dersem babam ona uyar beni zorlamaz
ama lütfen ne yapayım arada kaldım o da benım annem gıbı laflara bakmayınyok canım beni hiç aramadı bilmiyorum belki ani tepki vermemden korktu
lütfen yuvamı kurtarayım diye boş yere yumuşama bu durum senin kartvizitin eğer ikna olmamışsa annesinin kalma durumuna dönme..ucu açık cümleler kurar ise de yem olma..senin ve çocuklarının sükuneti için bu şart.babam hep arkamda oldu ben ne dersem babam ona uyar beni zorlamaz
yok net konuşucam ben zaten babamın evine boşanma riskini göze alarak geldim. bundan sonra bu evlilik ya dört dörtlük olacak yada hiç olmayacakama lütfen ne yapayım arada kaldım o da benım annem gıbı laflara bakmayın
ağlama falan bunlara kanmayın
acıklı hale getırmeye gerek yok caresız falan da degıl zaten
tek çözüm yolu annesı gelmeyecek herkes yerınde duracak
hayırlı haberlerınızı beklıyorum esınız gıdınce bu aksam yazın ya ben cok merak ederımyok net konuşucam ben zaten babamın evine boşanma riskini göze alarak geldim. bundan sonra bu evlilik ya dört dörtlük olacak yada hiç olmayacak
tamam canım mutlaka yazarım desteğiniz için çok sağolunhayırlı haberlerınızı beklıyorum esınız gıdınce bu aksam yazın ya ben cok merak ederım